Pololetní vysvědčení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
30.1.14 22:54

@terinka4444 je a ještě co na to říkal manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.2.15 19:55

Jste pro doučování a pomoc úkoly online??

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s weby, kde se online doučuje, popř. které pomáhají dětem s úkoly, apod. Můj syn má hroznou učitelku z chemie, která třídě zadává úkoly, na které jsme s manželem krátcí :( Tak jsem si říkala, že bych mu dobila nějaký kredit, aby s úkoly pomohli jiní :twisted: Jak jste na tom?? popř. jestli nějaké weby můžete doporučit?? Našla jsem třeba tady ten *** Díky za odpovědi

Příspěvek upraven administrátorem 1.2.2015 21:19 - reklamní odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
1.2.15 19:56

@pekamoja v jakém ročníku je syn?

• Citovat
  • Upravit
5073
1.2.15 20:47

@pekamoja Nechceš spíše najmout na doučování studenta z VŠCHT nebo jiné vysoké školy podle lokality? Záleží tedy odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
29.1.20 07:49

Ahoj, chci se zeptat, zda někdo z vás bude dávat zítra dětem nějakou drobnost nebo kytičku pro paní učitelku k vysvědčení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.1.20 07:50

@Adelka951
syn první třída - ne.
Až na konci roku.

• Citovat
  • Upravit
1702
29.1.20 07:51

Tak to je snad slušnost, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
29.1.20 07:51
@Adelka951 píše:
Ahoj, chci se zeptat, zda někdo z vás bude dávat zítra dětem nějakou drobnost nebo kytičku pro paní učitelku k vysvědčení?

Nevím tak proč…oficiálně to řešíme až na konci roku. V podstatě je to jen výpis z vysvědčení, normální den.

Příspěvek upraven 29.01.20 v 07:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
29.1.20 07:52

@Adelka951 v pololeti to neni bezne. Ucitelku to urcite potesi, ale promysli, jak se bude citit dite, kdyz bude treba jedine, ktere ji neco da. Aby se mu spoluzaci nesmali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.20 08:09

Jsem učitelka, tohle se řeší na konci roku.

• Citovat
  • Upravit
547
29.1.20 08:30

Určitě ne, dává se na konci roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
29.1.20 08:36
@luci.no píše:
@Adelka951 v pololeti to neni bezne. Ucitelku to urcite potesi, ale promysli, jak se bude citit dite, kdyz bude treba jedine, ktere ji neco da. Aby se mu spoluzaci nesmali…

proč by se měli smát? My třeba máme s učitelem dcery -3.třída- velmi dobré vztahy, dcera nějakou maličkost chce, ale u nás je to domácí marmeláda nebo podobná drobnost a učitel posílá i zpětnou vazbu jak chutnala
@Adelka951 takže ano, dcera má nachystanou sklenici třešňové marmelády

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
29.1.20 08:43

Nebudu posílat, nevím, co jsou to za módy…v pololetí se nenosilo nikdy nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101758
29.1.20 08:46
@listento píše:
Tak to je snad slušnost, ne? :nevim:

A proč by to měla být slušnost? To je jak kdybych měla něco nést účetní, když mi vyjede potvrzení o zdanitelných příjmech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
29.1.20 08:48

Syn je v první třídě a nese kytičku a malou bonboniéru. Chtěl to tak sám. Nesl i na první školní den. Když chodil ještě do školky, jednoho dne přišel s tím, že paní učitelka měla narozeniny, jestli můžeme koupit kytku. Paní učitelku to dojalo k slzám. Ale on je syn dost citlivý a vnímavý. Na začátku roku byl jediný, kdo nesl kytku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí