Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s weby, kde se online doučuje, popř. které pomáhají dětem s úkoly, apod. Můj syn má hroznou učitelku z chemie, která třídě zadává úkoly, na které jsme s manželem krátcí
Tak jsem si říkala, že bych mu dobila nějaký kredit, aby s úkoly pomohli jiní
Jak jste na tom?? popř. jestli nějaké weby můžete doporučit?? Našla jsem třeba tady ten *** Díky za odpovědi
Příspěvek upraven administrátorem 1.2.2015 21:19 - reklamní odkaz
@pekamoja Nechceš spíše najmout na doučování studenta z VŠCHT nebo jiné vysoké školy podle lokality? Záleží tedy odkud jste?
Ahoj, chci se zeptat, zda někdo z vás bude dávat zítra dětem nějakou drobnost nebo kytičku pro paní učitelku k vysvědčení?
@Adelka951 píše:
Ahoj, chci se zeptat, zda někdo z vás bude dávat zítra dětem nějakou drobnost nebo kytičku pro paní učitelku k vysvědčení?
Nevím tak proč…oficiálně to řešíme až na konci roku. V podstatě je to jen výpis z vysvědčení, normální den.
Příspěvek upraven 29.01.20 v 07:54
@Adelka951 v pololeti to neni bezne. Ucitelku to urcite potesi, ale promysli, jak se bude citit dite, kdyz bude treba jedine, ktere ji neco da. Aby se mu spoluzaci nesmali…
@luci.no píše:
@Adelka951 v pololeti to neni bezne. Ucitelku to urcite potesi, ale promysli, jak se bude citit dite, kdyz bude treba jedine, ktere ji neco da. Aby se mu spoluzaci nesmali…
proč by se měli smát? My třeba máme s učitelem dcery -3.třída- velmi dobré vztahy, dcera nějakou maličkost chce, ale u nás je to domácí marmeláda nebo podobná drobnost a učitel posílá i zpětnou vazbu jak chutnala
@Adelka951 takže ano, dcera má nachystanou sklenici třešňové marmelády
Nebudu posílat, nevím, co jsou to za módy…v pololetí se nenosilo nikdy nic
@listento píše:
Tak to je snad slušnost, ne?
A proč by to měla být slušnost? To je jak kdybych měla něco nést účetní, když mi vyjede potvrzení o zdanitelných příjmech ![]()
Syn je v první třídě a nese kytičku a malou bonboniéru. Chtěl to tak sám. Nesl i na první školní den. Když chodil ještě do školky, jednoho dne přišel s tím, že paní učitelka měla narozeniny, jestli můžeme koupit kytku. Paní učitelku to dojalo k slzám. Ale on je syn dost citlivý a vnímavý. Na začátku roku byl jediný, kdo nesl kytku ![]()