Polštářek pod hlavu

372
22.9.10 12:38

Polštářek pod hlavu

Ahojte :mavam: ,chtěla jsem se zeptat jestli některá z vás dává miminku pod hlavu polštářek na spaní.Malýmu byly dva měsíce a trochu měl rýmičku,tak jsem mu dala polštářek pod hlavu a nechávám ho tam i teď i když nemá žádný problém.Myslíte,že to něčemu vadí nebo, že je ještě brzo na polštářek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
22.9.10 12:41

Ahoj, nenechávla bych, při té rýmě je to něco jiného, ale když bude malý už v pohodě, vzala bych mu ho, on to bez něj nějaký ten měsíc v klidu přežije :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.9.10 12:43

Myslíš, že by mohl mít problémy třeba se zádíčkama nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.9.10 12:44

Není lepší když má rýmu vypodložit nohy postýlky,než dávat polštářek?Nebo se prodávají i klíny pod matraci.

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
22.9.10 12:45
alimra6 píše:
Myslíš, že by mohl mít problémy třeba se zádíčkama nebo tak něco?

Může si ve spánku zabořit čumák do polštářku a udusit se.

• Citovat
  • Upravit
17180
22.9.10 12:46

No tak udusit asi ne, ale není to dobré na páteř. Při rýmě taky podkládám nohy postýlky, je to lepší. Malá polštář nemá ani teď. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.9.10 12:50

Jj s tou postýlkou to není špatný nápad,ale budu ráda,když rýmu už mít nebudeme.Nedávám mu velký polštář pod hlavu,máme takový pidi,ale radši už ho dávat nebudu,máš pravdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.9.10 12:52

Polštářek určitě ne v tomhle věku,je to nezdravé pro páteř,má se dávat až když si mimčo samo sedne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.9.10 12:52
Panuška píše:
No tak udusit asi ne, ale není to dobré na páteř. Při rýmě taky podkládám nohy postýlky, je to lepší. Malá polštář nemá ani teď. :mavam:

Ale může,věř mi :-(

• Citovat
  • Upravit
372
22.9.10 13:00

Snad jsem drobkovi moc neublížila má ho tam pár dní :nevim: A stím udušením ani nestrašte :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.9.10 13:05

Neublížila klíííd :hug:

• Citovat
  • Upravit
372
22.9.10 13:10

:mrgreen: to víš snažím se být zodpovědná matka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.9.10 13:24
Hodaka píše:
Panuška píše:
No tak udusit asi ne, ale není to dobré na páteř. Při rýmě taky podkládám nohy postýlky, je to lepší. Malá polštář nemá ani teď. :mavam:

No jasné dnes je možné vše, dceři jsem dávala třeba přes obličej plínku protože jinak neusnula. taky by se v ní mohla udusit to je jasné. Stejně tak jako bryndák kolem krku a podobné věci. Ale jen mi to přišlo jako zbytečné strašení. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
22.9.10 13:32

Ahoj,my polštářek nedáváme,ale pod matraci dávám srolovaný ručník nebo osušku. A bohatě to stačí.

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
22.9.10 13:40
Panuška píše:
Hodaka píše:
Panuška píše:
No jasné dnes je možné vše, dceři jsem dávala třeba přes obličej plínku protože jinak neusnula. taky by se v ní mohla udusit to je jasné. Stejně tak jako bryndák kolem krku a podobné věci. Ale jen mi to přišlo jako zbytečné strašení. :mavam:

Plínku dávám taky,a nejsem nijak uzkostlivá nebo hysterická,ale známé se to stalo tak proto jsem to napsala.Tak se omlouvám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure