Pomáhá tatínek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
1.3.12 20:29

Me teda dostává, že vás tatínek s dítětem ráno nechají dospat nebo v noci vstávají k dítěti.Vedle toho našeho by mohla vybuchnout bomba a ho to nevzbudí :think: Tkaže si říkám, než budit i jeho tak raději vstanu, já už bych stejně nespala…

• Citovat
  • Upravit
700
1.3.12 20:30

Přítel mi s naší malou pomáhá už od narození a rád :hug: pohraje si s ní nakrmí,přebalování nechává rači na mě,ale i občas přebalí.Většinou když jsem hodně unavná,tak se všeho ujme a nechá mě odpočívat,no a zase naopak když příjde on z práce utahaný,tak ho zase nechám odpočívat já,jsme si myslím co se týká péče o malou velice sehraní a na příteli je vidět jak ji zbožňuje(ona ho taky)a se vším rád pomáhá,jsem za to moc ráda a šťastná :srdce: kéž by bylo víc takových chlapů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
1.3.12 20:32

avm3 no tak přesně to je můj případ,když si trochu postěžuju že jsem unavená,tak se hrozně diví z čeho.a ještě má prupovídky že je doma bordel,co celý dny dělám atd.opravdu tiše závidím

• Citovat
  • Upravit
1315
1.3.12 20:32

Tatínek pomáhá. Můžu si během dne zajít kam potřebuju, ale ne na dlouho, protože stále kojím, takže v rámci pár hodin to jde, ale ráno a večer vyžaduje maminku i s prsama :mrgreen:
Tatínek koupe - to jsou jeho minuty slávy denně ;) Po příchodu z práce se snaží být hlavně se synem, hraje si s ním, krmí ho. Na procházku si ho bere kdykoli je potřeba a je rád.
TV se u nás nezapnula od porodu a k PC si sedne většinou až když dítko uložíme, ale jen na chvíli, není rozhodně typ na hraní her na netu.
Co Ti poradit? Sabotuj PC a času budete mít habaděj 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
1.3.12 20:33

zichisek přesně :)

• Citovat
  • Upravit
lusis
1.3.12 20:36

zozole no zkoušela jsem to a hned byl řev,je to závislák :?

• Citovat
  • Upravit
996
1.3.12 20:37

Nas tatinek je vetsinou od rana do vecera v praci,takze nez maly vstane,tak uz je tata pryc a nez tata dorazi z prace,tak uz je maly v postylce a spinka. Snad do pul roku jsem na vse byla sama,maleho si bal i pochovat. Do roka snad ani jednou neprebalil. Ale ted si s malym hraje,vykoupe ho,v lete ho braval na kolo a ja mela pul dne klid. Ale jak rikam vse az tak od roka. Ted ma maly 19 mesicu a uz s nim blbne a vse je sranda,nekdy i nakrmi. Jinak jeste do ted se pta,kde ma ponozky a tak. Tak pokud bych nekdy znovu rodila a musela byt par dnu mimo,tak by asi fungovala babicka. Ale i tak si nestezuji,kdyz ma manzel volno,tak navari,uklidi,postara se. kdyby mel na nas vic casu,tak je to idealnejsi,ale snazi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
1.3.12 20:37
zichisek píše:
Me teda dostává, že vás tatínek s dítětem ráno nechají dospat nebo v noci vstávají k dítěti.Vedle toho našeho by mohla vybuchnout bomba a ho to nevzbudí :think: Tkaže si říkám, než budit i jeho tak raději vstanu, já už bych stejně nespala…

No, to ja ho ale budim. Vedle neho by taky mohla spadnout bomba. :mrgreen: Jenze nase ditko vstava v 5 a za to mi to stoji. :lol:

• Citovat
  • Upravit
10679
1.3.12 20:38

U nás tatínek pomáhá a hodně ;) Uvaří,vysaje,vynese koše…no vše o co ho požádám udělá,někdy s řečma ale udělá. S dcerkou si také hraje,ale najde si i čas sedět u počítače :lol: Teď jsem těhotná tak se snaží pomáhat daleko víc…je zajímavé že jeho bratr je úplný opak :roll:
JInak ale v noci k ní nevstává,pokud nebyla nemocná to byl vzhůru s námi…ale o to mu neříkám,musí se vyspat do práce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
1.3.12 20:40

Pomáhá. Večer se v péči střídáme, není problém si jet sednout - jen kdyby bylo s kým :) uspává nerad, protože mu to nejde. ale zase mu nedělá problém přebalit kaďáka, nakrmit, vykoupat :palec: Když má čas no- jezdí z práce po šestý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
1.3.12 20:41

Pomáhá od narození malé(17měsíců).Postará se o ni stejně dobře jako já,pokud je doma,děláme vše napůl a společně.Nakrmí ji,přebalí,jde s ní ven atd. a to vše automaticky,nemusím mu nic říkat.Třeba dnes s ní odjel k tetě,budou tam do zítra spát,takže já mám doma leháro :mrgreen: Chlap by se měl zapojovat už od začátku,je to přece i jeho dítě.V domácnosti jsme se taky střídali ve všem,kdo měl čas,ten umyl nádobí,uvařil atd.

Příspěvek upraven 01.03.12 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
Scarlett2011 píše:
zichisek píše:
No, to ja ho ale budim. Vedle neho by taky mohla spadnout bomba. :mrgreen: Jenze nase ditko vstava v 5 a za to mi to stoji. :lol:

Taky tak- v noci se neprobudí a když chci, aby vstal s malým, abych mohla dospat - jeden den v týdnu, tak do něj musím párkrát žďuchnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875

u nás tatínek pomáhá, ale už nadšení trochu opadlo a musím ho občas dokopat. Nejvíc pomohlo, když jsem měla angínu a ležela v horečkách. To se snažil a já jenom kojila. Ale v noci vstávám jenom já, protože nemá smysl, aby vstával i on, protože kojit nemůže :) Když jsme dokrmovali, pomáhal mi…A je fakt, že o víkendu ho kopu z postele, ať se o synka postará :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.3.12 20:43

pomáhá,od narození malého.
Krom kojení zvládal vše.
A těch kilometrů,co s klukem nachodil,a nachodí venku.
Tímto mu za to děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
1.3.12 20:46
Nainuva píše:
Scarlett2011 píše:
zichisek píše:
No, to ja ho ale budim. Vedle neho by taky mohla spadnout bomba. :mrgreen: Jenze nase ditko vstava v 5 a za to mi to stoji. :lol:
Taky tak- v noci se neprobudí a když chci, aby vstal s malým, abych mohla dospat - jeden den v týdnu, tak do něj musím párkrát žďuchnout :mrgreen:

tak mýho v noci taky vůbec nic neprobudí.Ale je ranní ptáče,takže ráno v 5:30 vyskakuje čilý k prckovi.To zase neslyšim já,vstávám tak v 9 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí