Pomáhá tatínek?

lusis
1.3.12 20:14

pomáhá tatínek?

zdravím všechny maminky :mavam: chtěla bych se zeptat jestli tatínek pomáhá s hlídáním,úklidem nebo uspáváním.U nás je to na palici,třeba když chci jít jen narychlo do krámu tak to nevadí,ale třeba delší doba to už je problém.když není v práci tak sedí u počítače a hraje hry po internetu,klidně celý den.Už nevím jak ho přinutit aby se trochu snažil hrát si s malou,jít s námi ven a tak..Jinak dceři je 19 měsíců. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
1.3.12 20:17

U nás tatínek nepomáhá. Pokud má volno, tak si to celý šéfuje, já jsem jen jako asistent:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
1.3.12 20:18

Manzel zacal posledni mesic pomahat opravdu hodne. S malym uz je sranda a tatinka zboznuje, tak si asi nejak nasli k sobe cestu. :)
Rano ho hlida 3 hodiny nez vstanu, odpoledne krmi, hraji si, pomaha s koupanim a kdykoliv potrebuju, pomuze. :srdce:
Driv ale tolik nepomahal. Pomohlo az, kdykoliv si syna vsiml, tak jsem rekla, jak jsem stastna, ze si s nim tak hraje a venuje se mu.....
Proste pozitivni motivaci jsem ho dohnala az k tomu, ze ted veri, ze ho syn ma nejradeji na svete a blbnou spolu radi. :)

• Citovat
  • Upravit
433
1.3.12 20:20

.

Příspěvek upraven 10.04.12 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek

Tak my máme tatínka od rána do večera v práci, takže moc nemá s čím pomáhat když tu není.Ale třeba večer koupe když přijde nebo cokoli řeknu že má udělat tak udělá.Sám od sebe si nevzpomene že by něco mohl:) O víknedu jsme většinou na výletě nebo na celý víkend pryč.Pokud jsme doma tak vaří a věnuje se dceři-kreslí, hrají si.Ale taky ne vždy.

• Citovat
  • Upravit
Breuovi

Pomáhá :)

• Citovat
  • Upravit

když je zrovna doma a má čas, tak vykoupe, jinak taky občas pohlídá takhle na chvilku, abych si třeba pověsila prádlo, ale když to má být na dýl, tak už vzdychá, že má moc práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129

Tak na tohle mám muže snů. Máme půlročního chlapečka a tatínek tak 5 krát do měsíce hlídá celý den nebo noc, občas si odskočím do práce :dance: . Když chce :lol: , tak uvaří a s úklidem pomáhá, pokud nestíhám. Nikdy jsem ho nutit nemusela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
1.3.12 20:21

tak to závidím,zkusím to :)

• Citovat
  • Upravit
2673

V týdnu moc nepomáhá,protože je pořád v práci.Ale víkendy je doma a to se opravdu stará tak,že můžu sedět s nohama na stole,jet na nákupy.A vím že to zvládnou.Myslím že se chlap k tomu nedá nijak dokopat.Měl by si najít cestu sám k dcerce :nevim: Už je dost velká,naší je 15 měsíců a blbnou spolu pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi

dodávám když není v práci tak pomůže.

• Citovat
  • Upravit
lusis
1.3.12 20:25

Liduš88 doufám že si ji najde :)

• Citovat
  • Upravit
4118
1.3.12 20:25

Já se neptám :mrgreen: Takže ano, pomáhá. Každý den koupe, obě od narození, neměl na vybranou, už na začátku těhotenství se straším jsem mu to oznámila, takže měl spoustu času to vstřebat :mrgreen: Netvrdím, že pečuje o ty naše břídily s nadšením, v žádném případě se nepřetrhne, obzvlášť když jsem doma, ale vím, že můžu bez upozornění a jakýchkoliv školení na jakkoli dlouho odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.3.12 20:26

Tak ty PC hry by mi hodně vadily, ale jak ho donutit neporadím. Náš táta nastupuje po příchodu z práce „druhou směnu“ v dílně … ale i tak pomáhá hodně. V noci teď chová, protože je malá nemocná. A až s ní bude větší komunikace a tak, tak věřím, že ho chvíle s ní budou bavit ještě mnohem víc … uvidíme.
Já znám z okolí hodně těch nepomáhajících tatínku, co si myslí, že je to mateřská „dovolená“ a jsou páni tvorstva, protože nosí peníze a musí mít teplnou večeři, tak si moc vážím toho, co mám doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.12 20:28

Ahojíík u nás tatínek pomáhá ..málá má 6 měsíců a jsem za to ráda jinak bych doma nic neudělala malá je aktivka a potřebuje pořád pozornost naše beruška…i ven si jí bere což jsem koukala..když byla maličká moc se mu nechtělo ale čím je starší tak je to veselejší a rád si s ní pohraje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí