Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
U nás tatínek nepomáhá. Pokud má volno, tak si to celý šéfuje, já jsem jen jako asistent:)
Manzel zacal posledni mesic pomahat opravdu hodne. S malym uz je sranda a tatinka zboznuje, tak si asi nejak nasli k sobe cestu. ![]()
Rano ho hlida 3 hodiny nez vstanu, odpoledne krmi, hraji si, pomaha s koupanim a kdykoliv potrebuju, pomuze. ![]()
Driv ale tolik nepomahal. Pomohlo az, kdykoliv si syna vsiml, tak jsem rekla, jak jsem stastna, ze si s nim tak hraje a venuje se mu.....
Proste pozitivni motivaci jsem ho dohnala az k tomu, ze ted veri, ze ho syn ma nejradeji na svete a blbnou spolu radi. ![]()
Tak my máme tatínka od rána do večera v práci, takže moc nemá s čím pomáhat když tu není.Ale třeba večer koupe když přijde nebo cokoli řeknu že má udělat tak udělá.Sám od sebe si nevzpomene že by něco mohl:) O víknedu jsme většinou na výletě nebo na celý víkend pryč.Pokud jsme doma tak vaří a věnuje se dceři-kreslí, hrají si.Ale taky ne vždy.
když je zrovna doma a má čas, tak vykoupe, jinak taky občas pohlídá takhle na chvilku, abych si třeba pověsila prádlo, ale když to má být na dýl, tak už vzdychá, že má moc práce ![]()
Tak na tohle mám muže snů. Máme půlročního chlapečka a tatínek tak 5 krát do měsíce hlídá celý den nebo noc, občas si odskočím do práce
. Když chce
, tak uvaří a s úklidem pomáhá, pokud nestíhám. Nikdy jsem ho nutit nemusela…
V týdnu moc nepomáhá,protože je pořád v práci.Ale víkendy je doma a to se opravdu stará tak,že můžu sedět s nohama na stole,jet na nákupy.A vím že to zvládnou.Myslím že se chlap k tomu nedá nijak dokopat.Měl by si najít cestu sám k dcerce
Už je dost velká,naší je 15 měsíců a blbnou spolu pořád ![]()
Já se neptám
Takže ano, pomáhá. Každý den koupe, obě od narození, neměl na vybranou, už na začátku těhotenství se straším jsem mu to oznámila, takže měl spoustu času to vstřebat
Netvrdím, že pečuje o ty naše břídily s nadšením, v žádném případě se nepřetrhne, obzvlášť když jsem doma, ale vím, že můžu bez upozornění a jakýchkoliv školení na jakkoli dlouho odejít.
Tak ty PC hry by mi hodně vadily, ale jak ho donutit neporadím. Náš táta nastupuje po příchodu z práce „druhou směnu“ v dílně … ale i tak pomáhá hodně. V noci teď chová, protože je malá nemocná. A až s ní bude větší komunikace a tak, tak věřím, že ho chvíle s ní budou bavit ještě mnohem víc … uvidíme.
Já znám z okolí hodně těch nepomáhajících tatínku, co si myslí, že je to mateřská „dovolená“ a jsou páni tvorstva, protože nosí peníze a musí mít teplnou večeři, tak si moc vážím toho, co mám doma ![]()
Ahojíík u nás tatínek pomáhá ..málá má 6 měsíců a jsem za to ráda jinak bych doma nic neudělala malá je aktivka a potřebuje pořád pozornost naše beruška…i ven si jí bere což jsem koukala..když byla maličká moc se mu nechtělo ale čím je starší tak je to veselejší a rád si s ní pohraje ![]()
zdravím všechny maminky
chtěla bych se zeptat jestli tatínek pomáhá s hlídáním,úklidem nebo uspáváním.U nás je to na palici,třeba když chci jít jen narychlo do krámu tak to nevadí,ale třeba delší doba to už je problém.když není v práci tak sedí u počítače a hraje hry po internetu,klidně celý den.Už nevím jak ho přinutit aby se trochu snažil hrát si s malou,jít s námi ven a tak..Jinak dceři je 19 měsíců.