Pomáhá tatínek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
433
2.3.12 09:47

.

Příspěvek upraven 10.04.12 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
2.3.12 10:10
maminka_Karolinky píše:
lusis píše:
bebu přesně,chvilku si pohraje a čau.Ale že by dal malé třeba jogurt nebo jí sám od sebe udělal jídlo to vůbec.Nejsem ani tak naštvaná jako zklamaná,malá chce být jen se mnou a mrzí mě že mu nedochází že se připravuje o nejhezčí chvilky.
Náš tatínek jeden týden chodil tak pozdě z práce, že malá už spinkala a viděl ji až o víkendu a byl hodně špatný z toho, že na něj koukala jako na cizího pána (je jí 8m). Je to smutné, ale někteří chlapi to holt mají jinak a dítko je bere až je starší. Sice pořád remcám, ale od miminka mi pomáhá se vším, přebalovat začal po týdnu, po každém krmení chodíval ven s kočárkem, koupeme spolu, teď i krmí, oblékání je samozřejmost…jediné, co vázne je zpívání :lol: :lol: :lol: .

Tak zpívání u nás vázne u mě :mrgreen: , táta hraje občas na kytaru. Já mám tak děsivej hluch, že jí v případě, že to po mně nezdědila, nechci trhat uši. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
2.3.12 10:29

Ahoj, pomáhá :-) kdyť malá je přeci i jeho a nevidím důvod proč on by měl např. sedět u pc a já dělala vše sama. Většinou koupe, s malou si hraje, nakrmí, když jdu pryč tak pohlídá. Není to zase tak často ale on ví že jsem na vše sama, babičky jsou daleko. Zase on spí v klidu v pokoji pro hosty aby ho malá nerušila v ložnici. O víkendu s ní měl premiéru, já se vyspala a on si dal jednu noční :lol:
Jinak přebaluje, převlékne, s kočárkem chodíme společně, přes den uspává, někdy ukládá ke spánku, snaží se s ní hrát a dělat blbiny.
V domácnosti je jeho povinností koupat psa, starat se o zahradu, vytírá podlahu, sem tam pověsí prádlo :-)Taky umí dokonale vyluxovat ledničku což nechápu, to po něm přeci nechci :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
2.3.12 10:59
lusis píše:
zdravím všechny maminky :mavam: chtěla bych se zeptat jestli tatínek pomáhá s hlídáním,úklidem nebo uspáváním.U nás je to na palici,třeba když chci jít jen narychlo do krámu tak to nevadí,ale třeba delší doba to už je problém.když není v práci tak sedí u počítače a hraje hry po internetu,klidně celý den.Už nevím jak ho přinutit aby se trochu snažil hrát si s malou,jít s námi ven a tak..Jinak dceři je 19 měsíců. :(

My jsme vybrali super tatku který nakupuje,vaří,Martínka přebaluje hlídá třeba celý den nedělá mu nic problém.je to moje obrovská podpora jsem za něj ráda vživotě bych lepšího člověka pro život nenašla. prostě když není v práci je doma věnuje se nám.Nezapomene taky mamince nosit kytičky a dělat radosti.Byl vždy takovej co jsem ho poznala......Zkus si s partnerem promluvit i když nevím zda se dá člověk změnit.hodně štěstí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
2.3.12 11:26

děkuji zkusím,ale moc tomu nevěřím.snad až bude starší tak ho to víc chytne. :)

• Citovat
  • Upravit
6578
2.3.12 12:01

U nás pomáhá. Malého pohlídá, vezme si ho do kočáru, nakrmí, hraje si s ním, uklízí. Jediné co teda nedělá, je přebalování, to se štítí vzít i počůranou plínu do koše. :lol: A nekoupe, ale to proto, že si chci malého vykoupat sama, protože vím, že to udělám líp a tak, jak je malý zvyklý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.3.12 14:18
Hele nanžela tady to sledování nepořádku taky chytalo a byl hrozně nepříjemnej. A určitě se to bude dít dál. ale malou sem tam hlídala a zjistil, že to není jen a že i ženský potřebuje oddych. Sama ten bordel vidím, ale prostě se mi nechce, moc nechce.
Těžko říct, jak na ně.
lusis píše:
avm3 no tak přesně to je můj případ,když si trochu postěžuju že jsem unavená,tak se hrozně diví z čeho.a ještě má prupovídky že je doma bordel,co celý dny dělám atd.opravdu tiše závidím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.3.12 20:08
jajul píše:
berry4 píše:
Ne,nepomáhá,nemá čas,zajištuje živobytí. Stíhám to s přehledem sama.
Tak to máš můj obdiv, superženo. A to bez ironie!
Já po nočních 3 kojeních mezi kterýma x krát vrážím dudlík jsem hotová a to v 6 vstáváme 8o. Celou domácnost, barák, zahradu a dítě teda s přehledem sama nedávám. :nevim:

Já to upřesním,má náročnou práci mimo ČR. Když přijede,je tak unavenej,že polovinu volna prospí,druhou se snaží dohnat všechny resty v ČR.
Mám 3 tí dítě,i tu zahradu,barák teda ne.
Nepřijde mi,že potřebuji mít chlapa za zadkem a po jeho náročné práci ho ještě zaměstnávat doma,na všechno mám já sama času dost,když je on v práci a starší ve škole.Nevidím na tom nic k nezvládnutí.Ale to je o pohledu člověka. Každý to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
7.3.12 22:17
berry4 píše:
jajul píše:
berry4 píše:
Ne,nepomáhá,nemá čas,zajištuje živobytí. Stíhám to s přehledem sama.
Tak to máš můj obdiv, superženo. A to bez ironie!
Já po nočních 3 kojeních mezi kterýma x krát vrážím dudlík jsem hotová a to v 6 vstáváme 8o. Celou domácnost, barák, zahradu a dítě teda s přehledem sama nedávám. :nevim:
Já to upřesním,má náročnou práci mimo ČR. Když přijede,je tak unavenej,že polovinu volna prospí,druhou se snaží dohnat všechny resty v ČR.
Mám 3 tí dítě,i tu zahradu,barák teda ne.
Nepřijde mi,že potřebuji mít chlapa za zadkem a po jeho náročné práci ho ještě zaměstnávat doma,na všechno mám já sama času dost,když je on v práci a starší ve škole.Nevidím na tom nic k nezvládnutí.Ale to je o pohledu člověka. Každý to má jinak.

Máš pravdu, Berry, každému co jeho jest. Já nepotřebuju muže za zadkem, abych zvládla dítě, barák a maxi zahradu, vše jsem si moc přála. Nejsem žádná nesamostatná pipina. Ale jsem ráda, když přijde manžel domů, pohraje si s malou a já uvařím, vyžehlím atd.
Vyhovuje mi, když uspím malou a mám chvilku na popovídání s partnerem, nestála bych o to, aby pracoval stabilně mimo domov, ani kdyby víc vydělal. Manžel má docela náročnou práci, to co vydělá nám stačí. Když je s malou, odpočívá a těší se na ni.
Možná jsem se jako pipka vyjádřila, ale první měsíce s naší holčičkou pro mě byly docela těžké :nevim: , teď už je to lepší :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
7.3.12 22:38

Nepomaha ale podili se na vychove ditete i na domacich pracech stejnou merou. Jakepak pomahani, dite i barak jsou nas obou tak se starame stejne. Peci o dite zvlada s prehledem, nekdy uvari veceri on, jindy ja, stejne tak je to s luxovanim apod.
Jaky si to kdo udela takovy to ma. Jestli ti vadi, ze se nezapojuje do vychovy a diteti se nevenuje tak si s nim promluv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
17.2.16 17:07
@Scarlett2011 píše:
Manzel zacal posledni mesic pomahat opravdu hodne. S malym uz je sranda a tatinka zboznuje, tak si asi nejak nasli k sobe cestu. :)
Rano ho hlida 3 hodiny nez vstanu, odpoledne krmi, hraji si, pomaha s koupanim a kdykoliv potrebuju, pomuze. :srdce:
Driv ale tolik nepomahal. Pomohlo az, kdykoliv si syna vsiml, tak jsem rekla, jak jsem stastna, ze si s nim tak hraje a venuje se mu.....
Proste pozitivni motivaci jsem ho dohnala az k tomu, ze ted veri, ze ho syn ma nejradeji na svete a blbnou spolu radi. :)

A kolik má malý?? Taky si říkám, že by měla zabrat pozitivní motivace…občas mu totiž vynadam nebo něco výčtu, když to není tak, jak bych si představovala…asi taky vyzkousim tu motivaci a chválit a chválit… Minulé jsem to udělala tak, že jsem řekla jak si vážím toho a jsem šťastná, že vezme kočárek ven a jak mi to pomáhá a hned v zápětí se nabízel… Je to asi malé kouzlo ta pozitivní motivace…když to funguje i tobě…;-) a nemáš ještě nějaké figle a řady, jak na něj??? Naše mimi Ríša má 3 měsíce… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí