Naušničky - propíchnutí nebo nastřelení?

1914
1.3.12 10:07

Naušničky - propíchnutí nebo nastřelení?

Ahojky holky, sice máme ještě měsíc čas, ale přemýšlím, jestli mám schánět kde našničky nastřelují.. Nebo jestli je máme nechat píchnout, jaké máte vy zkušenosti? Co je pro mimčo míň bolestivější? To mě přejde nastřelení, ale nevim, jestli se ty propíchnutý potom líp neudržují..? Které víc hnisají a tak? Děkuju moc za každý názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
132
1.3.12 10:16

Ahoj, tak za mě určitě nastřelení. S píchání jsem měla hrůzu, tak s tím ani zkušenost nemám. Nastřelení je rychlé a v jednom kroku i s návléknutím naušničky. Rozhodně nic nehnisalo, neukápla ani kapička krve a malá zaplakala jen chviličku když si ji vzala sestřička do ruky. Jakmile mi jí dali do ruky tak přestala a ani o tom nevěděla.
Na udržování jsem jen dostali nějaké kapky a protáčelo se s naušníčkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
1.3.12 10:18

Ahoj :mavam: já nechala naušničky malej nastřelit a vůbec neplakala :lol: jelikož to je opravdu rychlovka :potlesk: vůbec jí to nehnisalo a zahojilo se to velice brzo :D Co vím od jiných holek tak normální píchnutí je horor,ale nemám stím zkušenost 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
1.3.12 10:21

Ahoj, lepší je určitě nastřelení. My tedy nechávali píchnout, protože se u nás nenastřeluje, alespoň nevím kde. Málé hnísalo pravé ouško, ale jen trošičku asi 3 dny. Řev byl při propíchnutí a chviličku potom. :hug: Ouška jsem čistila, mazala framykoinem a protáčela náušničky.

• Citovat
  • Upravit
708
1.3.12 10:23

Ahojky :mavam: my nechali nastřelit,dr ouška už ani jinak nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.12 10:25

Určitě nastřelit, je to rychlovka a potom žádné starosti. Píchaná ouška většinou hnisají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
1.3.12 10:30

já bych zvolila variantu nepíchat miminku dírky vůbec. až sama bude chtít. a navíc ty malé holčičky vypadají s naušnicemi jak staré mladé.

• Citovat
  • Upravit
1126
1.3.12 10:36

Určitě nastřelit, u nás bez problémů, plakala půl minuty, nic nehnisalo, rovnou tam měla naušničky, bylo to rychlé. My jsme nechali nastřelit až v roce, přišlo mi to tak akorát. S mladší půjdem taky kolem roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
1.3.12 10:41

Já jsem nechala malou píchnout…nic nám nehnisalo,mazali jsme Framykoinem akorád to ze začátku krvácelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
1.3.12 10:55

Ja nechala pichat hned v porodce a za tyden zahojeno:) ty nastrelovaci jsou pichlave a zavazi:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
1.3.12 11:02
Janichka píše:
Ja nechala pichat hned v porodce a za tyden zahojeno:) ty nastrelovaci jsou pichlave a zavazi:(

Hned v porodnici? Po narození? 8o To slyšim poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.3.12 11:22
Janichka píše:

Ahojky!
Ne ne,pichlavé uršitě nejsou!Myslím,že je mnohem šetrnější nastřelení,než píchání!Je to rychlejší,nekrvácí to a nezanítí se ouško…ani jsme ničím nemazali :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
1.3.12 11:24

Nechali jsme nastrelit pred mesicem (to bylo dcerce akorat pul roku). Mala nezaplakala, nemusela jsem nijak osetrovat, jen obcas nausnicku v uchu protocim. Tot vse, takze za me urcite nastrelit.

• Citovat
  • Upravit
1914
1.3.12 11:25

Holky, moc děkuju a u Vás všech to nastřeloval pediatr? Náš to nedělá.. Nebo kde Vám to nastřelili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
1.3.12 11:27

Nechala jsem nastrelit na ORL. Nas pediatr to taky nedela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure