pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.6.14 09:56

@Vondenka vodu a zelený čaj

• Citovat
  • Upravit
6388
10.6.14 09:58

Tak jeho odpověd mi připadá směšná :D Hele on tam jet nechce ani za zlaté prase, jak si napsala. Proto ti řekl takovou váhu. Mě naposledy v posilovně partner řekl, že když se vypracuju jako ta slečna na plakátě-klasická fitness. Což by mi trvalo rok a dýl, tak mi zaplatí prsa za 70 000,–…Takže tohodle docílit je asi tak možné, jakože že náš príští prezident bude černoch

Chlapi jsou tupci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
10.6.14 10:01

Anonymní : je dobře, že piješ… a když piješ zelený čaj, zkoušela jsi Matcha čaj s citronem? Je dobrý pro energii :) Odkaz: http://www.matchatea.cz/ , zkus na to kouknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.6.14 10:17
@Anonymní píše:
@jdukolem Nadváhu třeba možná ne, ale tlustá jsem. Já nevim, nepíšu si to.

takže jsi toho snědla tak moc že si to nepamatuješ? tak to myslím není že?
ne tlustá nejsi.. jen se tak vidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 10:38

@jdukolem ne, to vidim, kdyz se na sebe kouknu treba v zrcadle

• Citovat
  • Upravit
6388
10.6.14 11:49

Zakladatelko, můžeš mi napsat vzkaz? Ráda bych se na něco zeptala a o tebe nejde..Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
10.6.14 11:57
@Anonymní píše:
@jdukolem Nadváhu třeba možná ne, ale tlustá jsem. Já nevim, nepíšu si to.

Tak co jsi mela k obedu? To si urcite vzpomenes ne? Nebo dnes co jsi mela nebo budes mit na obed?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.6.14 12:02
@Anonymní píše:
@jdukolem ne, to vidim, kdyz se na sebe kouknu treba v zrcadle

ano nepíšu nic jiného než že se tak vidíš.. t je ale rozdíl - vidět se nějak a být.. ;)
kdyby ses objednala na obezitologii na konkrétní měření (nemusíš jím říkat jak hubneš) myslíš že by ti diagnostikovali obezitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
10.6.14 12:06

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to uz je vazne velka nuda. Od rana do vecera resit tu a nechat se utesovat od ostatnich, jak jsi hubena. A stejne porad meles tu svou, ze jsi tlusta.
Chudacku malej, jen vodu a caj? Lidi v jinejch zemich nemaj ani hrnek ciste vody a zde se ma nekdo pozastavovat nad tebou? Sobecke. Povrchni.
Tak ses tlusta no. Zacni neco delat. Sezenim u pocitace ti jeste vic nakyne zadek. No a ten pohled na roztekly stehna… :mrgreen: welcome celulitido

jo a ja taky jeste dneska nejedla :,( litujte a placte

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.14 12:11

@SlecnaSally proč?

• Citovat
  • Upravit
21941
10.6.14 12:13
@Anonymní píše:
@SlecnaSally proč?

Odpovis, co jsi mela k obedu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 12:13

@Eemii nic, stačí?

• Citovat
  • Upravit
4462
10.6.14 12:21

Občas taky juknu, jak to vypadá dál. Čím dál víc mi přijde, že se to začíná prohlubovat. Čím víc anonymní dáváte pocit podpory, tím víc s tím nic dělat nebude, protože si bude myslet, že to pod kontrolou má. Člověk se začne řešit až tehdy, když už nemá kdo by chápal. Neřikám se na ní vyprdnout, ale už jen to, že je anonymní jasně dokazuje, že se sebou má problémy a to hlavně s tím, samu sebe přijmout a ukázat nebo svěřit se taková jaká je..
Podle mě jde už o velký problém ( byť na počátku) a ona s tím nebude nic dělat, dokud jí bude někdo hlídat a chlácholit :nevim:
Můj názor
Samozřejmě, že přeju zdraví a aby se zase dostala pod kontrolu sebe, ale takhle se jí to nepodaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
10.6.14 12:22
@Anonymní píše:
@Eemii nic, stačí?

Jasne, stacilo rict hned a neplkat, jak si nepamatujes a nepises ;)A nac ten utocny ton? K veceri neco snis nebo zas nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 12:24

@Eemii Já vždycky zírám, jak si každej dokáže z psanýho slova vydedukovat tón a rozpoložení autora…nevim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex