Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Takže vlastně chceš poradit nebo se zeptat - jestli nemůžeš být náhodou těhotná?
No nebylo by lepší si udělat těhotenský test a nebo jít k doktorovi?
No tohle bych neřešila. Prostě si zajdi k doktorovi a hned uvidíš v čem je ten problém.
tam sem byla rekl mi ze to muze byt tim ze bich mohla byt tehotna a nic vic mi nerekl nejsou jeste jine tehotenske testy nez ty na tu moc a na tu krev co bych si mojla udelat doma sama
tak na krev si test doma neuděláš, to musíš ke svému gynekolokovi. No a jsou ještě takové ty dražší těhotenské testy. Zkoušela jsi Mamatest - ne papírkový, je to taková kazeta. Ten by měl být nejpřesnější.
Já jsem se setkala s holkama, který si dělali test a vyšel negativní a dr. jim řekl, že jsou třeba už ve 3 měsíci.
Nebylo by pro tebe lepší zajít ke svému gynekologovi? Ten ti to řekne na 100 %. Já být tebou, tak bych šla. Nechci tě strašit, ale může to být cokoliv - jak těhotenství tak něco jiného. Mluvím ze své zkušenosti.
u ginekologa u svehosem byla a prave on mi to rekl ze jsem zdrava a ze je mozne ze to je tehotenstvi ale krev mi nebral jen stery to bylo vsechno co mi udelal a kolik stoji ten mamatest
jejda, tak co je to za gynekologa. A neřekl ti třeba, aby jsi přišla za nějakou dobu na kontrolu?
No ten test stojí kolem 100,– Kč - asi jak kde.
A kdy máš dostat MS?
rekl mi at sza 3tydny zavolam jak dopadly stery a to bylo vsechno co mi rek my spritelem se snazime a jednou kdyz sme se milovali tak me bolelo v podbrisku tak snad byl by stastny jako blecha kdyby konecne ane abych nela nejaky zdravotni problem
Teda není to zrovna k tématu, ale fakt mi dělá trochu problémy číst příspěvky po někomu, komu dělá problém i a y ve slovech typu mít a mýt a nebo takovej gynekolog a ginekolog
No nic, nepomůžu a ještě mrmlám ![]()
To jsem netušila, že oplodnění poznám tak, že mě píchne v podbřišku
Testy z moči jsou citlivé až od určité hladiny hormonů vylučovaných v těhu, mají se dělat nejlépe v termín očekávané menstruace…
Cože, ms za 3týdny???
Co je to za blbost, si zase někdo dělá srandu?
K otěhotnění dochází v odbě ovulace, což je většinou v půlce cyklu, tudíž, když máš cyklus 28dní, ovulaci bys měla mít něco kolem 14dne… Nevím jak dlouhej máš cyklus, test ti to ukáže až 14 dní po oplodnění (většniou)…
Už jsem dlouho nereagovala na nějakou s prominutím blbost, ale milá anonymní, já zvracím při menstruaci normálně celej život a bolí mě prsa a další a další a těhotná teda nejsem nikdy, to bych musela tak 15 x do roka zakládat podobný diskuze, který se hodí spíše do Bravíčka
, tímto končím…protože ![]()
prosim mohly by ste mi odpovedet ja psala tu ms se zvracenim dekuji