pomoc

Anonymni
9.9.08 19:42

pomoc

prosim mohly by ste mi odpovedet ja psala tu ms se zvracenim dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2558
9.9.08 19:57

Ahoj.
Takže vlastně chceš poradit nebo se zeptat - jestli nemůžeš být náhodou těhotná?

No nebylo by lepší si udělat těhotenský test a nebo jít k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.9.08 20:00

zeptat i poradit co to znamena

• Citovat
  • Upravit
2558
9.9.08 20:02

No tohle bych neřešila. Prostě si zajdi k doktorovi a hned uvidíš v čem je ten problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.9.08 20:09

tam sem byla rekl mi ze to muze byt tim ze bich mohla byt tehotna a nic vic mi nerekl nejsou jeste jine tehotenske testy nez ty na tu moc a na tu krev co bych si mojla udelat doma sama

• Citovat
  • Upravit
2558
9.9.08 20:16

tak na krev si test doma neuděláš, to musíš ke svému gynekolokovi. No a jsou ještě takové ty dražší těhotenské testy. Zkoušela jsi Mamatest - ne papírkový, je to taková kazeta. Ten by měl být nejpřesnější.

Já jsem se setkala s holkama, který si dělali test a vyšel negativní a dr. jim řekl, že jsou třeba už ve 3 měsíci.

Nebylo by pro tebe lepší zajít ke svému gynekologovi? Ten ti to řekne na 100 %. Já být tebou, tak bych šla. Nechci tě strašit, ale může to být cokoliv - jak těhotenství tak něco jiného. Mluvím ze své zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.9.08 20:22

u ginekologa u svehosem byla a prave on mi to rekl ze jsem zdrava a ze je mozne ze to je tehotenstvi ale krev mi nebral jen stery to bylo vsechno co mi udelal a kolik stoji ten mamatest

• Citovat
  • Upravit
2558
9.9.08 20:23

jejda, tak co je to za gynekologa. A neřekl ti třeba, aby jsi přišla za nějakou dobu na kontrolu?

No ten test stojí kolem 100,– Kč - asi jak kde.

A kdy máš dostat MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.9.08 20:31

rekl mi at sza 3tydny zavolam jak dopadly stery a to bylo vsechno co mi rek my spritelem se snazime a jednou kdyz sme se milovali tak me bolelo v podbrisku tak snad byl by stastny jako blecha kdyby konecne ane abych nela nejaky zdravotni problem

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.9.08 20:33

jo menstruci mam myt asi tak za 3tydny

• Citovat
  • Upravit
23505
9.9.08 20:48

Teda není to zrovna k tématu, ale fakt mi dělá trochu problémy číst příspěvky po někomu, komu dělá problém i a y ve slovech typu mít a mýt a nebo takovej gynekolog a ginekolog :roll: No nic, nepomůžu a ještě mrmlám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
9.9.08 20:57

To jsem netušila, že oplodnění poznám tak, že mě píchne v podbřišku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Testy z moči jsou citlivé až od určité hladiny hormonů vylučovaných v těhu, mají se dělat nejlépe v termín očekávané menstruace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
10.9.08 01:54

Cože, ms za 3týdny???
Co je to za blbost, si zase někdo dělá srandu?
K otěhotnění dochází v odbě ovulace, což je většinou v půlce cyklu, tudíž, když máš cyklus 28dní, ovulaci bys měla mít něco kolem 14dne… Nevím jak dlouhej máš cyklus, test ti to ukáže až 14 dní po oplodnění (většniou)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavlička
10.9.08 10:07

Už jsem dlouho nereagovala na nějakou s prominutím blbost, ale milá anonymní, já zvracím při menstruaci normálně celej život a bolí mě prsa a další a další a těhotná teda nejsem nikdy, to bych musela tak 15 x do roka zakládat podobný diskuze, který se hodí spíše do Bravíčka :! , tímto končím…protože :roll:

• Citovat
  • Upravit
125
10.9.08 10:12
:lol: :lol: :lol: :lol:

jééé to jsem se zasmála

pardon,už se stydím :oops:

:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek