pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
6.6.14 18:13
@Anonymní píše:
@jdukolem Tak když to pomůže stejně jako jídlo, tak proč ne?

ono to ale nepomáhá.. tělo to nenasytí - jen to potlačí pocit hladu..je to totéž jako bys místo sádry u zlomené nohy spolkla prášek na bolest…
nebolí to (zahnala jsem hlad čajem) ale problém(hlad - zlomená noha) zůstal.
Kdyby takto chtělo jíst tvé dítě - dovolila bys mu to?
Víš průšvih je, že jsi vyhladověla tělo..a ono si to bude pamatovat takže od ted vše co mu dáš navíc prostě rychle uloží, aby předešlo té nouzi- co by mohla nastat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
6.6.14 18:34

Co je za nesmysl, že se nestihneš najíst, když se staráš o dítě? dítě jí pětkrát denně, tak jez s ním :nevim: i při kojení se dá něco dávat do pusy…

doporučuji kaloricketabulky.cz, nebo stobklub.cz - obojí registrace zdarma, tam si píšeš, čeho kolik sníš a ono ti to ukazuje, jak dobře/špatně na tom jsi, co se stravování týče.

asi jsi někdy už slyšela, že rychlé hubnutí je nezdravé a že jediná správná cesta je postupně upravit jídelníček. Moc nechápu, jak matka, na které je závislé malé dítě, si takhle zahrává s vlastním zdravím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 18:43

@jdukolem Svému dítěti bych to samozřejmě nedovolila, ale já nejsem dítě. Upřímně, děsí mě představa, že do sebe láduju jídlo 5-6× za den. To je prostě strašně moc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.14 18:45

@Etcetera78 nepsala jsem, že se nestihnu najíst, ale že nestíhám každý den třeba hodinové cvičení

• Citovat
  • Upravit
49159
6.6.14 18:51
@Anonymní píše:
@jdukolem Svému dítěti bych to samozřejmě nedovolila, ale já nejsem dítě. Upřímně, děsí mě představa, že do sebe láduju jídlo 5-6× za den. To je prostě strašně moc.

tak upřímně pokud tě děsí představa jídla tak to není v pořádku - jídlo není nepřítel ale pomocník - jen se s ním musí umět zacházet..
představ si své dítě v 16 ;)
baští dva kousky ovoce a zeleniny za den, bojí se jídla… co mu na to řekneš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
6.6.14 18:51
@Anonymní píše:
@jdukolem Vždyť je úplně jedno co jsem dneska jedla. Snídám třeba ovoce, zeleninu. Někdy to prostě nestihnu. Mám dítě, o které se musím starat, když je manžel celý den v práci a někdy to prostě nedám. Nic víc v tom není, takže proto to necvičím každý den pravidelně.

tohle vyznělo, jakože nestíháš ani jídlo. Tak promiň. Už jsem si to přečetla pozorněji a dozvěděla se, že snídáš broskev a obědváš kedlubnu. Nebo tak nějak… nemusíš cvičit denně hodinu, Jillian je na 30 minut i s úvodníma a závěrečnýma řečma. Já cvičím denně ráno v šest, kdy mláďata ještě většinou spí. Když nespí, tak malej je v ohrádce a starší už chápe, že se mi nemá plést pod nohy :-D
„Nemůžu, nestíhám“ jsou jen výmluvy. Až se přestaneš sama sobě vymlouvat a začneš pro sebe opravdu něco dělat, budeš na dobré cestě :) Taky jsem myslela, že denní cvičení nemůžu, protože prostě není pokaždé čas. Až jsem si řekla „To fakt nenajdu denně půl hodiny pro sebe? Co je to za blbost?“ a prostě si ten čas našla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.6.14 18:53
@Etcetera78 píše:
tohle vyznělo, jakože nestíháš ani jídlo. Tak promiň. Už jsem si to přečetla pozorněji a dozvěděla se, že snídáš broskev a obědváš kedlubnu. Nebo tak nějak… nemusíš cvičit denně hodinu, Jillian je na 30 minut i s úvodníma a závěrečnýma řečma. Já cvičím denně ráno v šest, kdy mláďata ještě většinou spí. Když nespí, tak malej je v ohrádce a starší už chápe, že se mi nemá plést pod nohy :-D
„Nemůžu, nestíhám“ jsou jen výmluvy. Až se přestaneš sama sobě vymlouvat a začneš pro sebe opravdu něco dělat, budeš na dobré cestě :) Taky jsem myslela, že denní cvičení nemůžu, protože prostě není pokaždé čas. Až jsem si řekla „To fakt nenajdu denně půl hodiny pro sebe? Co je to za blbost?“ a prostě si ten čas našla

pokud bude celý její denní příjem jedna broskev a jedna kedlubna pak bych jí rozhodně nějaké cvičení navíc nedoporučovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 19:04

@jdukolem Tak u dítěte by to samo sebou normální nebylo a nenechala bych to tak, ale to je něco úplně jinýho.

• Citovat
  • Upravit
49159
6.6.14 19:10
@Anonymní píše:
@jdukolem Tak u dítěte by to samo sebou normální nebylo a nenechala bych to tak, ale to je něco úplně jinýho.

v čem je to jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30474
6.6.14 19:14

@jdukolem Možná v tom, že když dítě takhle blbne, rozumný rodič ho včas propleskne nebo dovleče na psychiatrii. Jenomže když přeskočí dospělákovi, jaksi chybí ta autorita, která by ho donutila i násilím chovat se k sobě zodpovědně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
6.6.14 19:14

@jdukolem však já jí doporučovala registraci na kaloricketabulky, nebo stobklub, aby si trochu udělala jasno okolo toho jídla…ten další příspěvek byl jen na téma „nemám čas cvičit“
s broskví a kedlubnou celkem chápu, že na cvičení nemá energii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 19:15

@jdukolem Ve všem je to jiné. Vždyť to vidím i na manželovi. Sice mi nic neřekne, ale ví, že to nejsem já a hlavně nevypadám tak, jako na začátku :(.

• Citovat
  • Upravit
49159
6.6.14 19:22
@Anonymní píše:
@jdukolem Ve všem je to jiné. Vždyť to vidím i na manželovi. Sice mi nic neřekne, ale ví, že to nejsem já a hlavně nevypadám tak, jako na začátku :(.

pořád se nebavíme o tom že bys neměla hubnout.. pokud máš nadváhu - hubni, ale jde o způsob jakým to děláš…to je oč tu běží
nebavíme se o tom že bys neměla hubnout ale bavíme se o tom jak hubneš…vidíš ten rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 19:27

@jdukolem Ale takhle to taky funguje, tak proč něco měnit? Navíc, mám dalších 15 kilo hubnout necelá dva měsíce nebo půl roku či víc, abych měla zase svých 50? Tak to je jasný, že radši zůstanu ve svých zajetých kolejích, když to i tak funguje.

• Citovat
  • Upravit
49159
6.6.14 19:30
@Anonymní píše:
@jdukolem Ale takhle to taky funguje, tak proč něco měnit? Navíc, mám dalších 15 kilo hubnout necelá dva měsíce nebo půl roku či víc, abych měla zase svých 50? Tak to je jasný, že radši zůstanu ve svých zajetých kolejích, když to i tak funguje.

jak dlouho jsi těch 15kg nadváhy nabírala? :think: taky měsíc?
a že to funguje? Nic ti nefunguje uvědom si že hladověním ti zůstává tuk a jdou dolů svaly - když se zbavíš svalů nebude mít co spalovat..když nebude mít co spalovat tak začneš přibírat..no je to logické..prostě jen miluješ ten pocit kontroly a to jak se zmenšují čísla na váze..nic víc v tom není.. jediné co máš pod kontrolou.. a ten pocit jak seš dobrá že se ovládneš a ošidíš hladové tělo čajem..hmhm ale jinak nemáš problém že? ;)

no já ti nebudu říkat co máš dělat - seš dospělá..ale budu ráda když se ozveš za půl roku jak ti je a jak jíš..jestli ses odvážila po dosažeí těch 50 či kolika kilo najíst bez pocitu viny

Příspěvek upraven 07.06.14 v 00:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital