Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, je to zcela marné - ona má svojí pravdu. Třeba za pár let uzná, že to tak nebylo, ovšem takhle je to o ničom. Padne na hubu, nezbývá, než ji nechat. Ono to timhle tempem bude velmi rychlé.
@jdukolem Ja vim, kdyz ctu nadpis diskuze Pomoc, tak pomaham. Prala bych zakladatelce Hubnuti bez blbnuti.
@Lady4 píše:
@jdukolem Ja vim, kdyz ctu nadpis diskuze Pomoc, tak pomaham. Prala bych zakladatelce Hubnuti bez blbnuti.
i já.. mmch to co jsem psala tobě bylo určeno hlavně jiným očím ![]()
Ale já nežiju v nějakém mém světe. Vůbec jsem netušila, že tímhle tady rozpoutám diskuzi o tom, že jsem úplně blbá, že chci konečně vypadat krásně a nestydět se za sebe, že tady budu číst příspěvky o tom, že skončím s nějakou sondou v žaludku nebo že jsem anorektička. To vůbec není pravda. Vůbec nevíte jaké to je, když furt od někoho slyšíte, že jste taková a maková, že bych měla vypadat tak a tak. Od dětství furt to samé dokola a já už to prostě nechci poslouchat.
Ja vim.Tady uz je kazda rada zbytecna.Je to skoda, protoze jeji problem ma reseni.
@Anonymní píše:člověče - neuvěříš, ale nejsi jediná na světě, kdo si tim prošel. A poznáš to sama, na vlastní kůži. Zvolila jsi špatnou cestu. že to nechceš slyšet? třeba to jednou pochopíš - pro Tvoje dobro doufám, že né moc pozdě..
Ale já nežiju v nějakém mém světe. Vůbec jsem netušila, že tímhle tady rozpoutám diskuzi o tom, že jsem úplně blbá, že chci konečně vypadat krásně a nestydět se za sebe, že tady budu číst příspěvky o tom, že skončím s nějakou sondou v žaludku nebo že jsem anorektička. To vůbec není pravda. Vůbec nevíte jaké to je, když furt od někoho slyšíte, že jste taková a maková, že bych měla vypadat tak a tak. Od dětství furt to samé dokola a já už to prostě nechci poslouchat.
@Lady4 píše:
Ja vim.Tady uz je kazda rada zbytecna.Je to skoda, protoze jeji problem ma reseni.
má, ale musí na to přijít sama.. teď má pocit, že je mistr světa.. bohužel jí sklapne, je otázkou, jak dlouho to bude trvat a jak moc špatné následky to mít bude ![]()
No, musim prispet..Sice jsem jeste dite v te dobe nemela, ale za NECELY mesic jsem zhubla 15 kg..pri me vysce 157 cm jsem mela 70 kg a uz jsem se na to nemohla divat..zadny jojoefekt se nekonal, ovsem od okoli jsem si vyslechla to same, co vy tady pisete..jedla jsem jen male porce zeleniny, nic jineho…az jsem byla spokojena, zacala jsem jist zeleninove salaty+ maso, az jsem zacala jist v rozumnych davkach zase muj milovany smazeny hermelin atp. a bylo mi fain..nic jsem nepribrala. Verim ze jsem svemu telu dala zabrat ale tehda v 18ti mi to asi bylo jedno..hlavne at uz vel XL zmizi… Po porodu dcery jsem se docela rychle dostala jeste na mensi vahu-50 kg ale to spise bylo o financich, na jidlo moc nebylo a hlavne jsem mela mraku pohybu s kocarkem a do kopcu..takze jsem fakt makala. potom jsme se s otcem dcery rozesli, ja mela noveho pritele a za jeden mesic jsem pribrala 10 kg (prestala jsem kourit a konecne poradne jedlaa) a dalsi mesic zase 10 kg.. A mam zase 70
ted ale mam rozum a dala jsem se do diety zdravych jidel…zadne tabulky, recepty..proste jim 4-5× denne a misto vecernich chipsu zakusuju papriku..mam za tyden 4,kg dole a opravdu jim vse mozne, jen v zdrave variante..ale vcerejsi palacinky jsem teda neodmitla
jen jsem tim chtela rict, ze pani chapu…mela jsem stejne pocity tehda ale rozdil byl v tom, ze to je 8 roku zpatky a bylo mi sladkych 18…
Ahoj. Víš co dělají anorektičky? „křičí“ po ostatních tak, jako ty.. „mě nic není, jsem zdravá, proč bych jako měla umírat“ a podobně. A ty určitě nejsi v pořádku. Jsi nemocná, měla bys navštívit odbornou pomoc. Jenže s tím mě hned pošleš doprčit, protože se vztekneš, přesně tak, jako to anorektičky (alkoholici a lidi na něčem závislí) dělají. A jako sníst za den broskev a kedlubnu, to není vůbec normální. Potřebuješ pestrou stravu. A ty to víš, jenže ty už určitě nic navíc nedokážeš ani polknout, zvedá se ti žaludek, co? Měla bys otevřít oči nad tím, co ti všichni píšou. Protože jinak v nejlepším případě skončíš v psychiatrické léčebně… A horko těžko se z toho dostaneš…(pokud to ještě půjde)
@Anonymní píše:
Ty jsi holka uz uplne mimo. Nikdo ti tu nerika, at z hubnutim prestanes, ani ze jsi blba, ze chces vypadat krasne.Ale kazdy ti tu rika, ze zpusob, jakym to delas, je spatny.Ale ty nic, vsichni jste blbci, jen ja letadlo. Nakonec z tebe vypadne jeste nejaka perla typu, vsichni mi jen zavidite, ze jsem tak rychle zhubla.
@Anonymní píše:
a víš proč se ted tolik zlobíš?
@Vondenka Po nikom jsem rozhodně nekřičela, tak nevim, kde si to jako vzala.
@Anonymní píše:
@Vondenka Po nikom jsem rozhodně nekřičela, tak nevim, kde si to jako vzala.
Jako máš problém i se zrakem už z toho asi.. je to v uvozovkách… a přestaň okolo sebe kopat…