pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.6.14 21:27

@chaarleene Neví o tom. Manžel odchází v 7 ráno do práce a vrací se v 8 večer někdy i dýl.

• Citovat
  • Upravit
49159
6.6.14 21:30
@Anonymní píše:
@chaarleene Neví o tom. Manžel odchází v 7 ráno do práce a vrací se v 8 večer někdy i dýl.

nevšiml si 15 kg dole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 21:51

@jdukolem Všiml a je za to rád, ale nijak se neptá, tak to neřešim.

• Citovat
  • Upravit
49159
6.6.14 21:54
@Anonymní píše:
@jdukolem Všiml a je za to rád, ale nijak se neptá, tak to neřešim.

co když by sis s ním promluvila? víš mě přijde že pokud tě miluje tak by na tak rychlém zhubnutí netrval… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 21:57

@jdukolem Ale on mi taky nikdy neřekl, že chce, abych zhubla. Několikrát jsem se ho ptala a odpověděl mi, že mě miluje i tak, ale bylo mu vidět v očích, že by byl rád, kdybych vypadala jako dřív, ale neřekne mi to.

• Citovat
  • Upravit
49159
6.6.14 22:00
@Anonymní píše:
@jdukolem Ale on mi taky nikdy neřekl, že chce, abych zhubla. Několikrát jsem se ho ptala a odpověděl mi, že mě miluje i tak, ale bylo mu vidět v očích, že by byl rád, kdybych vypadala jako dřív, ale neřekne mi to.

já jsem se ptala jestli si myslíš že by byl rád kdyby věděl jakým způsobem hubneš.. neměl by o tebe spíš strach? řekla bys mu to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 22:06

@jdukolem Nechci mu to řikat…asi by mě nenechal dál takhle hubnout, ale nevim. Nemůžu mluvit za někoho jiného. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
49159
6.6.14 22:09
@Anonymní píše:
@jdukolem Nechci mu to řikat…asi by mě nenechal dál takhle hubnout, ale nevim. Nemůžu mluvit za někoho jiného. :nevim:

proč by tě nenechal takto hubnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 22:12

@jdukolem Já ale nevim, jestli nechal nebo jo. Znova, nemůžu mluvit za někoho jinýho a číst myšlenky neumím.

• Citovat
  • Upravit
49159
6.6.14 22:15
@Anonymní píše:
@jdukolem Já ale nevim, jestli nechal nebo jo. Znova, nemůžu mluvit za někoho jinýho a číst myšlenky neumím.

a proč se ho nezeptáš? nesedneš si s ním a neřekneš..hele milý (doplň jméno) všiml sis že jsem hodně zhubla..chci abys věděl proč a taky JAK hubnu..řekneš mi prosím názor?
PS vyslovit předpoklad co by si nejspíš myslel můj nejbližší není že za něho mluvíš..spíš se ti nechce odpovědět

Příspěvek upraven 06.06.14 v 22:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
6.6.14 22:20

Ja si netroufnu Ti pres net sdelovat diagnozu. Jedno vim na 100% mas nezdravy vztah k prijmu potravy. Jidla se bojis a mas prijem, ktery Ti muze zavarit na velmi vazny zdravotni problem. Napsala jsem Ti jmena psycholozek, ktere se dlouha leta venuji problematice psychikaxhubnuti. Napsaly knizky, kucharky. Jedna vede klub Diana a druha klub Stob.Sver sve telo i mysl odbornikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 22:26

@jdukolem Ale já se s ním teď o tom bavit nechci. Ano, asi by mi to zatrh a právě proto, mu to zatim řikat nechci.

• Citovat
  • Upravit
49159
6.6.14 22:30
@Anonymní píše:
@jdukolem Ale já se s ním teď o tom bavit nechci. Ano, asi by mi to zatrh a právě proto, mu to zatim řikat nechci.

ok..však já tě nenutím muto říct - jen si povídáme..
hele a proč by ti to ASI zatrh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 22:37

@jdukolem Nevím…asi by nechtěl, aby se se mnou něco stalo, protože by to viděl hned tak černě jako některé tady, co tu psaly o sondách do žaludku, smrti a podobně.

• Citovat
  • Upravit
49159
6.6.14 22:39
@Anonymní píše:
@jdukolem Nevím…asi by nechtěl, aby se se mnou něco stalo, protože by to viděl hned tak černě jako některé tady, co tu psaly o sondách do žaludku, smrti a podobně.

aha..má tě rád že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital