pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
4.9.17 00:27

Dobry vecer,
V 10tt jsem mela takzvany zamlkly potrat. I kdyz jsem zacala samovolne potracet byla nutna revize. Aby se to neopakovalo moje doktorka mi rekla ze tak za 2-3 mesice by bylo dobre nasadit hormonalni lecbu. Ja nikdy moc hormonalni lecby nesnasela dobre. Chtela bych se zeptat zdali z vas ma nekdo zkusenosti s jinou lecbou nez hormonalni (napriklad nejake vitaminy, caje nebo podobne…) doufam ze jsem dotaz napsala srozumitelne a dekuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.9.17 00:33

@-Bambula- ahojky, bydlim taky kousek od Brna a rada Ti nejake veci poskytnu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
4.9.17 00:34
@-Bambula- píše:
Dobrý večer, je mi 16 a v listopadu se mi narodí holčička. Jelikož nemám nic odpracováno tak dostanu jen rodičovský příspěvek. Přítel od nás odešel za jinou a já se miminka vzdát nechci. Proto se chci zeptat, jestli je tu nějaká dobrá dušička, která by darovala nějaké oblečení, hračky, drobnou výbavičku nebo něco pro miminko. Ocením každou maličkost. Děkuji za každou odpověď.
(Škarede a urážející komentáře si prosím nechte)

A co Tví rodiče? Máte kde bydlet? Nepotřebuješ pomoc s těmito věcmi, sehnat třeba bydlení? Pomoc se školou? Taky jsem v 16 bydlela mimo domov, sice jsem nebyla těhotná, ale vím, co jsem musela sama za sebe udělat. Mohla bych Ti pomoc sehnat někoho, kdo by Ti mohl pomoci. Pokud jsi ale s rodiči v pohodě, určitě jim o situaci řekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.9.17 00:42

@Ester13 bydlim s mámou. Otce nemám od 2 let. Ale mamka mi finančně moc nepomůže. Mám ještě mladší sestru a tak peněz moc nemáme. Ale máme jeden druhého a to je to nejcennější. Každopádně ti děkuji za nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6123
4.9.17 01:07

@-Bambula- Napiš mi do zpráv adresu. Něco žůžového i neutrálního se doma najde, pošleme balík ;)

Ta pomoc ale nejspíš bude muset být komplexnější, než jednorázové balíčky: odkud jsi? (aspoň lokalita)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
4.9.17 07:16

I mě můžeš napsat do SZ adresu poslu ti něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
4.9.17 07:27

I mě klidně pošli adresu mám tady lehátko do vánočky a nějaké hračky možná i nějaké obleceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
4.9.17 07:55

Pošli mi prosím tvou adresu do SZ. Bydlíme taky kousek od Brna a nějaké věci po našich holčičkách by se určitě našly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.9.17 08:16

Holky všem vám moc děkuji za nabídku pomoci. Budu vám vděčná za každou maličkost. :hug: jste kouzelné. Nevěřila bych, ze se najdou v dnešní době i takový lidé. Vše co dostanu pro miminko tak potom zase daruji nějaké mamince v nouzi. S maličkou vám moc děkujeme :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí