Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@neumisa do chodící mrtvoly mám daleko
aby ses nedivila.Komu není rady, tomu není pomoci. Rad jsi dostala nepřeberně. Kvůli tobě si tady několik holek dost odkopalo soukromí. Jejich životní příběhy jsou jako přes kopírák s tím tvým. Ale ty si stále budeš tlachat o své jediné pravdě a kopat kolem sebe jako mula v posledním tažení. Dělej, jak umíš. Ale těm holkám bys mohla aspoň poděkovat, protože to udělaly jen kvůli tobě a bylo to velmi těžké.
@Anonymní píše:
@JulkaD Ne, já prostě nebudu jíst 5× nebo 6× za den. Nejsem blázen.
Ja bych rekla, ze tak trochu jsi, protoze jist 5× denne JE NORMALNI. Narozdil od jablka denne a jeste s vycitkama, to NENI NORMALNI.
@Anonymní píše:
@JulkaD Ne, já prostě nebudu jíst 5× nebo 6× za den. Nejsem blázen.
Jj, ok. Ale jeste jsi u nikoho nebyla Baro a delas chytrou
. Samozrejme, ze nemuzes zacit jist ze dne na den 5×,6× denne normalni porce jidla. Zacit postupne…? Rekla bych, ze by ti mohl odebrat ten stres z toho, ze priberes kdyz se najis a da ti jasne napsane cerne na bilem postup, jak se najist, abys fungovala a byla zdrava a ne v depresi. Nepribirala!!! a mela energii na formovani postavy. Nechces si nekoho pobliz vygooglit a zeptat se?
Zkusila jsi nekdy zdrave hubnout? Asi ne vid, jinak bys vedela, ze pri spravnem jidelnicku se doslova cpes jidlem a kila jdou dolu jak malina.
Kdybys nebyla anonymni, poslala bych ti fotky, jak jsem vypadala pred mesicem a jak vypadam ted. Myslim, ze bys koukala.
@neumisa jojo,cvicila jsem Jill..rozdil 5 kg, ikdyz se to zda asi mnohem vic.To cviceni dela s telem divy, nikdy bych neverila.
A diky ![]()
@JulkaD píše:
Baro ale vyz. poradci to studovali. Vedi o spravnem stravovani mnohem vic nez ty, ja a my vsechny „tady“. Neboj, stopro ti neda kila jidla. A proc to nezkusit. Co je na tom mit napsany jidelnicek–kdy a co zhruba jist. Jsi namatwrske, mas ten cas a mohla bys do zdrav.ziv.stylu zapojit i syna.
Nejsou to blbci, vazne. Malokdo vi, co je pro nej nejvhodnejsi
Ano, jeste pred nekolika lety se anorekticky „lecily“ v nemocnicich deseti knedlikama a peti rohlikama, maslem, sladkym…fakt je to dnes jinde. Zacina se opatrne a uz mene dochazi k preklopeni anorexie do bulimie, zachv. prejidani nebo do nadvahy…hele, psala jsem nekolikrat, ze jsem nutricni terapeutka, ktera si navic prosla tim samym a pomoc jsem nabidka-ocividne nezajem, ja jsem si uz do starych ran nasypala soli dost.
@Zizalka píše:
@EemiiMně by stačilo, kdybych vypadala jako ty před měsícem.![]()
Nápodobně
Na tu Jill jsem koukala, ale odradilo mě, že dost holek si stěžovalo, že si odělaly kolena. Já už je mám teď rozvrzaný ažaž
Ale @Eemii, že bych se postý pustila do pokusů zhubnout
A mělas i nějaký spešl jídelníček? Já teda netvrdím, že se cpu. Jím tak 5× denně, ráno začínám bílým jogurtem a müsli a přes den se necpu nějak extrémně sladkým (na výjimky, tak 1× za 14 dní si dám 2 zákusky ke kafi
a občas sušenku nebo kousek čokošky) ale mám problém se syrovou zeleninou. Nesnáším rajčata, paprikám a okurce taky moc nedám, jediný, co můžu, je ledový salát nebo čínský zelí. Já spíš než že bych žrala furt, si nabírám giga porce
Mám to tak už od dětství. U nás totiž kdo dřív přišel, ten dřív žral a víc sežral
Tam byly skoro až bitky o jídlo
Ale neberte to tak, že jsme byli nějak echt chudí, prostě to tam tak fungovalo - secpat co nejvíc za co nejkratší dobu. S bratránkem a sestřenkou jsme soutěžili, kdo sní k babiččině svíčkové nejvíc knedlíků…tak mi to nějak zůstalo ![]()