Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše @neumisa do chodící mrtvoly mám daleko
To protoze si na zacatku cesty stat se tou mrtvolou
@veru26 píše:
Chvílema mám pocit, že chceš aby jsme tě všichni litovali a říkali, jak to děláš dobře, že vlastně vůbec nejíš… Viděla jsi někdy pořad Zhubni nebo přiber??Dávaj to na Prima Cool, tak se podívej na lidi který dopadnou špatně
To je marne
uz jsem ji to tu psala
@Fireangel ahoj promin ze ten jidelnicek pisu az ted neak jsem nestihala
Rano ovesna kase na sladko rada snidam sladke kafe pul litru vody s citronem
Svacina spousta tresni az me bolel zaludek
Obed kuskus s kurecim paprikou
Svaca vetsinou kus chleba ci tmavepecivo obvykle platkovy syr jeden na vrh bez masla
Vecer proteinak
Vody vypiju tak cca 2 l neakej zelenej caj a treba 3 kafe s mlikem bez cukru ja vim ze muj ptoblem je v zelenine ale me se z ni zveda zaludek ach jo. Dekuju za tvuj nazor
@mmuerka a to same mam problem s masem zveda se mi z nej zaludek jeste prekousnu kureci obcas ryby ani omylem smrdej a tak se snazim bilkoviny do sebe cpat cockou cizrnou hrachem vejce tvaroh proteinak i proteinove tycky kolikrat
@aspagi tak maso jo, ale extra libový. Pitvám i kuřecí prsa, nesnáším tam ty žilky
, z vepřového kýtu nebo pečeni (to ořezávám kraje) a z hovězího ideálně svíčkovou, hůř už hovězí zadní. Ryby taky nesnáším, hlavně mi vadí ty kosti ![]()
@mmuerka tak tak z hovězího jen svíčkovou vepřový jen panenku a kuřecí prsa ještě zvládnu mleté ale jen z německa tam chutná úplnšě jinak jako třeba nepohrdnu argentinským steakem někde v restauraci ale že bych to něak vyhledávala to neee
@aspagi S tou zeleninou pro Tebe mám radu - zkus si ji rozmixovat. Poslední týdny mám problémy jak s ovocem, tak zeleninou a tohle je pro mě nejschůdnější cesta, jak do sebe něco dostat. ( Třešně a meloun dám bez problému samotné, zbytek musím mix ). Takže třeba kombinuji banán se zeleným salátem a mrkví. Broskev s listovým špenátem, atp.
@ZItu tyjo a je to dobry jo treba rajcata a paptika s cim lze kombinovat
@aspagi Jasně, že to je dobrý. Jinak bych to nepsala.
![]()
Papriku jsem kombinovat nezkoušela, rajčata třeba s tou listovou zeleninou - zjemní jejich chuť. ( Možná by to šlo i s tou paprikou. Vyzkouším a dám vědět.
)
@mmuerka Není za co.
Dnes jsem měla asi 200 g listového salátu ( v Tescu měli akci, tak jsem jim ho vykoupila
), banán a jablko, trochu skořice, doplněno půl litrem vody, aby to dobře „teklo“ do krku. Zasytilo na dost dlouhou dobu. ![]()
@ZItu já třeba dělala malej smoothie včera. Nektarinku a hrušku. Ale blbka jsem to ani neochutnala. I když s ovocem takový problém nemám ![]()
@mmuerka Tak tady nemám co radit.
Smoothie znáš. ![]()
Jen přemýšlím, čisté ovoce jsem si snad ani nedělala - vždy to mixuji s nějakou zeleninou, víc mi to chutná. Jinak je to na mě asi moc sladké. ![]()