pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
11.7.14 15:16

@JulkaD fuj ten prvni obrazek :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
11.7.14 15:20
@Anonymní píše @neumisa do chodící mrtvoly mám daleko

To protoze si na zacatku cesty stat se tou mrtvolou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
11.7.14 15:27
@veru26 píše:
Chvílema mám pocit, že chceš aby jsme tě všichni litovali a říkali, jak to děláš dobře, že vlastně vůbec nejíš… Viděla jsi někdy pořad Zhubni nebo přiber??Dávaj to na Prima Cool, tak se podívej na lidi který dopadnou špatně :*

To je marne :pocitac: uz jsem ji to tu psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
11.7.14 15:32

@Fireangel ahoj promin ze ten jidelnicek pisu az ted neak jsem nestihala
Rano ovesna kase na sladko rada snidam sladke kafe pul litru vody s citronem
Svacina spousta tresni az me bolel zaludek
Obed kuskus s kurecim paprikou
Svaca vetsinou kus chleba ci tmavepecivo obvykle platkovy syr jeden na vrh bez masla
Vecer proteinak
Vody vypiju tak cca 2 l neakej zelenej caj a treba 3 kafe s mlikem bez cukru ja vim ze muj ptoblem je v zelenine ale me se z ni zveda zaludek ach jo. Dekuju za tvuj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
11.7.14 21:50

@aspagi koukám, že to máme se zeleninou podobný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
12.7.14 08:59

@mmuerka a to same mam problem s masem zveda se mi z nej zaludek jeste prekousnu kureci obcas ryby ani omylem smrdej a tak se snazim bilkoviny do sebe cpat cockou cizrnou hrachem vejce tvaroh proteinak i proteinove tycky kolikrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
12.7.14 10:18

@aspagi tak maso jo, ale extra libový. Pitvám i kuřecí prsa, nesnáším tam ty žilky :poblion:, z vepřového kýtu nebo pečeni (to ořezávám kraje) a z hovězího ideálně svíčkovou, hůř už hovězí zadní. Ryby taky nesnáším, hlavně mi vadí ty kosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
12.7.14 11:28

@mmuerka tak tak z hovězího jen svíčkovou vepřový jen panenku a kuřecí prsa ještě zvládnu mleté ale jen z německa tam chutná úplnšě jinak jako třeba nepohrdnu argentinským steakem někde v restauraci ale že bych to něak vyhledávala to neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
13.7.14 10:07

@aspagi S tou zeleninou pro Tebe mám radu - zkus si ji rozmixovat. Poslední týdny mám problémy jak s ovocem, tak zeleninou a tohle je pro mě nejschůdnější cesta, jak do sebe něco dostat. ( Třešně a meloun dám bez problému samotné, zbytek musím mix ). Takže třeba kombinuji banán se zeleným salátem a mrkví. Broskev s listovým špenátem, atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.7.14 13:22

@ZItu tyjo a je to dobry jo treba rajcata a paptika s cim lze kombinovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
13.7.14 14:09

@aspagi Jasně, že to je dobrý. Jinak bych to nepsala. ;) :P
Papriku jsem kombinovat nezkoušela, rajčata třeba s tou listovou zeleninou - zjemní jejich chuť. ( Možná by to šlo i s tou paprikou. Vyzkouším a dám vědět. ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
13.7.14 23:48

@ZItu taky vyzkouším :kytka: díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
13.7.14 23:50

@mmuerka Není za co.
Dnes jsem měla asi 200 g listového salátu ( v Tescu měli akci, tak jsem jim ho vykoupila :mrgreen: ), banán a jablko, trochu skořice, doplněno půl litrem vody, aby to dobře „teklo“ do krku. Zasytilo na dost dlouhou dobu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
13.7.14 23:52

@ZItu já třeba dělala malej smoothie včera. Nektarinku a hrušku. Ale blbka jsem to ani neochutnala. I když s ovocem takový problém nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
13.7.14 23:57

@mmuerka Tak tady nemám co radit. :palec: Smoothie znáš. ;)
Jen přemýšlím, čisté ovoce jsem si snad ani nedělala - vždy to mixuji s nějakou zeleninou, víc mi to chutná. Jinak je to na mě asi moc sladké. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí