pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.7.14 20:36

@DeTer nevim k jakému doktorovi bych měla jít

• Citovat
  • Upravit
5.7.14 20:37
@DeTer píše:
A co kdybys to jen zkusila. Došla k mudr a svěřila se s tím, že chceš být hubená, ale byť chceš, tak se nemůžeš najíst…
Co kdybys to jen zkusila

já asi blbě čtu, ale zakl. psala že jíst nechce, aby nebyla tlustá, tak se v tom už ztrácím, když píšeš, že chce jíst, ale nejde to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.14 20:44
@Anonymní píše:

k obvoďákovi, ten ti napíše žádanku na psychiatrii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.14 20:49

@kočička Evička Žádnýho nemám. Stěhovali jsme se a ještě jsem si žádnýho nenašla.

• Citovat
  • Upravit
5.7.14 20:50
@Anonymní píše:
@kočička Evička Žádnýho nemám. Stěhovali jsme se a ještě jsem si žádnýho nenašla.

tak si nějakého v místě bydliště vyber a pokud bere nové pacienty, tak se tam jdi zaregistrovat, stejně když bys cokoliv potřebovala, tak bys jej měla mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.14 21:10
@Anonymní píše:

Proc se tato diskuze jmenuje vlastne pomoc??! 8o vis co, ja jsem precetla jen kousek. Ale to jsem cela ja pred par lety.
Vsichni okolo narazky, ze jsem pribrala, jak to vypadam, delali so srandu (ale ted vim, ze to vazne nemysleli spatne a ani to nijak neresili). Jedinej, kdo jejich poznamky mimoreci bral jako problem, jsem byla ja. Oni to rikali jJeN TAK, neco velkeho jsem z toho delala jen a jen ja. Jim to bylo uuuplne fuk. I kdBych prisla se 30kg,80kg,150kg.

No ale ja jsem prestala jist. Jedla jsem tak jablko denne a zila jen tim, ze NEJIM. Ale ani neslo o tu vahu, slo mi jen o okoli. Chtela jsem, aby mi vsichni rikali, jak jsem zhubla, divili se, bali se. Pro me bylo neco uzasnyho, kdyz mi moje dr rekla, ze si mysli, ze trpim anirexii a vazila me. Pripadala jsem si super, ze teda TED to mas, jsem hubena!

Jakooo. Ja jsem nechtela pomoc, chtela ssm, aby se resilo, ze sem hubena atd. Nastesti to trvalo jen par mesicu a ja se vzpamatovala, zacalo me to nudit. Beztak, hubla sem pro jiny, ktery pak o me stejne nemeli zajem. Pak jsem jenom lezela v posteli, premyslela nad tim, ze zitra zase snim kablko, omdlevala. Zivot o nicem.

Vis co, ja neumim litovat lidi s anorexii, mela jsem ji a proto vim, ze…stejne tak nedokazu litovat ani alkoholiky.

Jestli ti to tak vyhovuje, good luck! Nikoho tim ale asi nezaujmes, ze trpis hlady a neumis jist. Bez za doktorem s nech si pomoct. Opravdu. Ja teda takhle blbls na ZS. Ale je to o necem jinem nez o jidle moja, popremyslej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.14 21:10
@Anonymní píše:

Proc se tato diskuze jmenuje vlastne pomoc??! 8o vis co, ja jsem precetla jen kousek. Ale to jsem cela ja pred par lety.
Vsichni okolo narazky, ze jsem pribrala, jak to vypadam, delali so srandu (ale ted vim, ze to vazne nemysleli spatne a ani to nijak neresili). Jedinej, kdo jejich poznamky mimoreci bral jako problem, jsem byla ja. Oni to rikali jJeN TAK, neco velkeho jsem z toho delala jen a jen ja. Jim to bylo uuuplne fuk. I kdBych prisla se 30kg,80kg,150kg.

No ale ja jsem prestala jist. Jedla jsem tak jablko denne a zila jen tim, ze NEJIM. Ale ani neslo o tu vahu, slo mi jen o okoli. Chtela jsem, aby mi vsichni rikali, jak jsem zhubla, divili se, bali se. Pro me bylo neco uzasnyho, kdyz mi moje dr rekla, ze si mysli, ze trpim anirexii a vazila me. Pripadala jsem si super, ze teda TED to mas, jsem hubena!

Jakooo. Ja jsem nechtela pomoc, chtela ssm, aby se resilo, ze sem hubena atd. Nastesti to trvalo jen par mesicu a ja se vzpamatovala, zacalo me to nudit. Beztak, hubla sem pro jiny, ktery pak o me stejne nemeli zajem. Pak jsem jenom lezela v posteli, premyslela nad tim, ze zitra zase snim kablko, omdlevala. Zivot o nicem.

Vis co, ja neumim litovat lidi s anorexii, mela jsem ji a proto vim, ze…stejne tak nedokazu litovat ani alkoholiky.

Jestli ti to tak vyhovuje, good luck! Nikoho tim ale asi nezaujmes, ze trpis hlady a neumis jist. Bez za doktorem s nech si pomoct. Opravdu. Ja teda takhle blbls na ZS. Ale je to o necem jinem nez o jidle moja, popremyslej.

• Citovat
  • Upravit
4462
5.7.14 21:12
@Anonymní píše:

Já bych šla za klasicky obvoďákem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.14 21:16

@DeTer jak jsem psala, tak obvodaka nemam, stehovali jsme se a jeste jsem nikoho nenasla

• Citovat
  • Upravit
4462
5.7.14 21:18
@Anonymní píše:
@DeTer jak jsem psala, tak obvodaka nemam, stehovali jsme se a jeste jsem nikoho nenasla

tak najdi. O důvod víc. Budeš mít vyřešené dvě mouchy jednou ranou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
5.7.14 21:21
@Anonymní píše:

Ahoj ;). Co rika pritel na tvoji zivotospravu??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.14 21:24

@JulkaD manžel o tom neví

• Citovat
  • Upravit
JulkaD
5.7.14 21:27
@Anonymní píše:
@JulkaD manžel o tom neví

a kdyz nekam jedete?? Nebo kdyz ma volno a jste spolu doma?? a vsiml si toho, ze jsi hooodne zhubla, vid??:) komentoval??

Jaj a kolik je synovi?? Jsem necetla cele;( obvodaka si najdi pres Google, zadej si kde bydlis a pak proste jen obvolat, no :nevim:. A koukej na Znamy lekar, jsou tam i zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.14 21:32

@JulkaD Za poslední 3 měsíce jsme nikde nebyli, takže to jsem řešit nemusela a když je doma, tak řeknu že jsem buď už jedla nebo že si dám za chvíli. Jo, všiml si a konstatoval: si nějak zhubla že? Tak jsem mu řekla jenom že jo.

• Citovat
  • Upravit
JulkaD
5.7.14 21:48
@Anonymní píše:
@JulkaD Za poslední 3 měsíce jsme nikde nebyli, takže to jsem řešit nemusela a když je doma, tak řeknu že jsem buď už jedla nebo že si dám za chvíli. Jo, všiml si a konstatoval: si nějak zhubla že? Tak jsem mu řekla jenom že jo.

Jaaj, a to ti nevadi, ze nikam nechodite?? 8o jj, jsem si to myslela, ze rikas neco takoveho-ze jsi uz jedla apod.. No ale tak rekl to, ze se mu libis vic? Bo co vlastne?? I kdyz, chlapi ty kila vazne proste ani nevidi :zed:. My hubnem, nejime, trapime se a..ini na to proste nedaj. Ma overene :mrgreen:

Jsi na materske??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí