pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.7.14 10:01

@ZItu Ne, neví. Já nevim, možná ještě pár kilo, prostě dokud se nebudu cítit fajn.

• Citovat
  • Upravit
4462
4.7.14 11:06
@Anonymní píše:
@DeTer Nejíst neumí každý. To by tu pak v ČR nebylo více než 50% obézních lidí, kteří to evidentně neumí. Jo, manžel mi minule řekl, že vypadám líp.
Ale já neřikám, že je to jediný s správný způsob hubnutí. Jen mě to už takhle prostě vyhovuje, tak proč to měnit, když to jde.

Tohle si nemyslím. Jak jsme řekla. Nejíst umí každý, ale když se pak nají jde nahoru jojo efekt. Takže celá hladovka jde do kopru. Nejedením nikdy nezhubneš trvale.
A neodpověděla jsi mi na předchozí příspěvek
Víš, jde o to, žejestli teda máš v hlavě to, že pak jíst začneš, tak se dostaví velké problémy. Tvé tělo nebude jídlo zvládat, bude ti špatně a budeš astronomicky přibírat. Právě proto, že jídlo tvé vyhladověé tělo už nezná, tak při prvním přísunu, si to bude chtít uložit a tak to půjde do tukový zásob. To máš jako s vodou. Když nepiješ a pak vypiješ 3litry, tak se zavodníš, protože tělo na to nebylo zvyklé a tak si bude chtít udělat zásobu. Je to stejný případ.
Víš, tak yjsem ti chtěla říct, že každý máme nějaký trable. Já se třeba bojím usnout - mám rpot to mnoho důvodů, ale nemohu to řešit tím, že prostě nespím. Používám stejnou úměru. Jsem oplácaná, přestanu jíst. Je to stejný nesmysl jako bojím se usnout - nebudu spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 11:17

@DeTer Ale já nevim už co mám dělat. Když si řeknu, že se dneska zkusím najíst, tak když na to dojde, tak to prostě nejde. Hned mi v hlavě běží, že když to sním, tak zase přiberu, budu zase ta tlustá nula, co nikdy nic nedokázala a ani zhubnout a nic si nevezmu.

• Citovat
  • Upravit
4462
4.7.14 21:48
@Anonymní píše:
@DeTer Ale já nevim už co mám dělat. Když si řeknu, že se dneska zkusím najíst, tak když na to dojde, tak to prostě nejde. Hned mi v hlavě běží, že když to sním, tak zase přiberu, budu zase ta tlustá nula, co nikdy nic nedokázala a ani zhubnout a nic si nevezmu.

Víš, ale jenže to je právě to, co není zdravé. Dřív nebo později tělu budeš muset dát nějaké jídlo a to je ten důvod proč bych si opravdu moc přála, abys někoho vyledala. Vždyt nikdo nechce abys byla tlustá, ale abys jedla a byla hubená. Vždyt i to jde dohromady..
Každý jsme orginál a každý máme nějkaé kvality. Nepodceňuj se. Lidé s nízkým seběvědomím ( což bohužl asi máš) jsou obvykle neuvěřitelně krásní a dokáží být velkou oporou pro druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 21:51

@DeTer Jenže když se najím, tak zas budu vypadat jako dřív a to nechci jinak krásná určitě ne.

• Citovat
  • Upravit
4462
4.7.14 21:58
@Anonymní píše:
@DeTer Jenže když se najím, tak zas budu vypadat jako dřív a to nechci jinak krásná určitě ne.

Baru to není pravda. Z jídla nemusíš být tlustá. Záleží přeci na tom, co jíš. A z ovoce a zeleniny orgány fungovat nemohou. POslyš, třeba takové srce je sval a jako každý sval potřebuje ke svému životu bílkoviny, tak i srdíčko musí nějaké přijmout. Pak mohou celkem nenápandně vznikat arytmie, bolesti na hrudi nebo i hůř.. A to je třeba srdce, nemluvím o mozku nebo třeba kůži. Ono byt se to nezdá, tak kůže nedostatkem vitamínů trpí snad nejvíc. Objeví se ti mžožná pupínky, možná budeš mít místo své broskovoé tváře¨, tvář bílou až popelavou, objeví se šupinky na kůži a to není na dlouho trať. Kůže jako jedna z mála to pocítí téměř hned.
Chci ti jen vysvětlit, že bys měla přijmout fakt, že bez jídla to prostě nejde. Jde jen o to, jak s tím naložíš. Když udu denně mít gulášek se šesti tak ze mě asi krasavice nebude. Když si dám kus kus se zeleninou, najím se a rozhodně nebudu tlustá…
Prostě to jinak nejde. Nejsi stroj a tvé tělo z něčeho žít musí… Chápu tvé obavy o tloušťku, ale prostě takhle je to nasatvené. Tělo potřebuje jíst, záleží na tom co a čím dýl ho necháš hladovět, tím větší jo jo efekt se dostaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 22:06

@DeTer Bílá jak stěna jsem už kolik let, takže žádná změna. Jednou za čas si můžu dát přece třeba jogurt…tam jsou bílkoviny taky.

• Citovat
  • Upravit
4341
4.7.14 22:07
@Anonymní píše:
@DeTer Bílá jak stěna jsem už kolik let, takže žádná změna. Jednou za čas si můžu dát přece třeba jogurt…tam jsou bílkoviny taky.

Co je podle Tebe jednou za čas? Je to jednou za den, týden, měsíc, rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
4.7.14 22:10
@Anonymní píše:
@DeTer Bílá jak stěna jsem už kolik let, takže žádná změna. Jednou za čas si můžu dát přece třeba jogurt…tam jsou bílkoviny taky.

zlato jednou za čas je to ale velekj prd platný… Najdi si tabulku, tam máš přímo uměrně na svo váhu a výšku kolik bys měla denně sníst bílkovin. A ono obecně stránky stobklub.cz jsou velice užitečný zkus prolustrovat. Mimochodem jsme u bílkovin, co vláknina, ovoce a zelenina nebo třeba sacharidy a tuky? Ano i ty i když v podstatně menším množství tělo potřebuje ke spalování
I při spánku spaluješ. Na to mysli. Tělo nikdy nevypíná, kdežto ty jsi vypla už možná před dvěma měsícema, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 22:10

@ZItu tak 1-2× za týden

• Citovat
  • Upravit
4341
4.7.14 22:11
@Anonymní píše:
@ZItu tak 1-2× za týden

Jenže tělo potřebuje určité množství bílkovin pravidelně každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 22:12

@DeTer Však já ovoce a zeleninu jím. Jak jsem jako vypla před dvěma měsíci?

• Citovat
  • Upravit
4462
4.7.14 22:15
@Anonymní píše:
@DeTer Však já ovoce a zeleninu jím. Jak jsem jako vypla před dvěma měsíci?

A zbytek ze jmenovaného?
Mimohodem ovoce a zeleniny dohromady by rpůměrný člověk měl denně sníst cca 300-400g. Dáš to?
Vypla jsem myslela v tom smyslu, že zatímco tělo jede bez přestávky, tys mu přestala dávat palivo. Tím jsi jako vypla. JInak bych hladovku nenazvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 22:23

@DeTer Ne, ovoce i zeleniny mám dohromady kolem 200g, někdy mám ale i víc, když jím třeba ledový salát nebo okurku, která má málo kalorií, tak to vyjde i na víc než na 200g. Dávám mu „palivo“ jen ne tolik, abych byla vyžraná.

• Citovat
  • Upravit
4341
4.7.14 22:34
@Anonymní píše:
@DeTer Ne, ovoce i zeleniny mám dohromady kolem 200g, někdy mám ale i víc, když jím třeba ledový salát nebo okurku, která má málo kalorií, tak to vyjde i na víc než na 200g. Dávám mu „palivo“ jen ne tolik, abych byla vyžraná.

Kde máš složité sacharidy ( ovoce a zelenina mají jednoduché ), kde máš tuky ( ty nejsou v zelenině a ovoci vůbec zastoupeny )?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí