pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
1.7.14 22:15
@DeTer píše:
@jdukolem Nemá to cenu, zase jsem se jen nakrkla :mrgreen:

nechápu proč :) že někdo neslyší? a nebo se bojí slyšet? ona se jen bojí..to je vše… a za strach se nemůžem zlobit :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.14 22:16
@DeTer píše:
@jdukolem Nemá to cenu, zase jsem se jen nakrkla :mrgreen:

Tak si hoď nohy na stůl a dej si knedlo vepřo zelo ;)

• Citovat
  • Upravit
4462
1.7.14 22:19
@jdukolem píše:
nechápu proč :) že někdo neslyší? a nebo se bojí slyšet? ona se jen bojí..to je vše… a za strach se nemůžem zlobit :hug: :kytka:

Víš, já bych tak moc chtěla pomoct, tak moc bych jí chtěla naslouchat a dělat jen vrbu, je to víceméně i moje povolán. Jenže ona nechce aby jí někdo poslouchal, ona nechce aby měla v někom podporu. Chce bojovat proti sobě a proti všemu a tak bojuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
1.7.14 22:19
@Anonymní píše:
Tak si hoď nohy na stůl a dej si knedlo vepřo zelo ;)

Dnes ne. Měla jsem segedín ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.14 22:21
@jdukolem píše:
sebekontrola tím že nejíš není žádné hrdinství a ani zásluha..to je snadné
jíst vyváženě a mít to pod kontrolou je mnohem těžší

Však já nepotřebuju být hrdinka. Mě stačí, když vidím, že to co dělám zvládám. Zvládám to a vidím, že to funguje.

• Citovat
  • Upravit
49159
1.7.14 22:23
@Anonymní píše:
Však já nepotřebuju být hrdinka. Mě stačí, když vidím, že to co dělám zvládám. Zvládám to a vidím, že to funguje.

já vím a ta pýcha ti může hodně moc ublížit..odstrkuješ lidi zbytečně ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.14 22:28

@jdukolem nikoho neodstrkuju

• Citovat
  • Upravit
49159
1.7.14 22:29
@Anonymní píše:

bublinko..odstrkuješ ale nevidíš to..ale neva jsou tu takoví co ti na to neskočí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
1.7.14 22:31
@Anonymní píše:

Odstrkuješ. I když to tak nevypadá, moc bych ti chtěla pomoct a naslouchat ti. Chtěla bych, abys psala své pocity a dojmy, proč jsi se ted tak zlomila. Jenže si nedokážeš připustit, že je něco jinak než by mělo a odmítáš pochopit chování jiných
Nechci se s tebou hádat, chci být kamarádka na drátě, která až budeš potřebovat nastrčí sluchy. Už jsem ti to psala jednou
Jenže tenhle tvůj postoj jím - jsem tlustá je zahubující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.14 22:38

@DeTer Chceš znát moje pocity a dojmy? Jsem zhnusená, když se na sebe kouknu do zrcadla, jsem ze sebe zklamaná, když sním o jeden plátek jablka víc než jsem měla dané na určitý den…jen výčitky, protože nejsem schopná dodržet takovou banální věc. Naopak šťastná jsem, když vidím, že po každém cvičení mám půl kila dole, ráno mám na váze menší a menší čísla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.14 22:40

Ahoj holky, po přečtení úplně prvního příspěvku mě napadlo, že bych mohla taky zkusit požádat o radu. Včera jsem zakládala diskuzi o špatném zvlhčení , ale mnoho odpovědí se mi nedostalo :( Pokud by byl někdo ochotný, stačí názor na můj první příspěvek. Návštěvu lékařky jsem odložila na zítra, že třeba by mi ještě někdo poradil, ale nikdo se už během dne neozval :(

• Citovat
  • Upravit
4462
1.7.14 22:48
@Anonymní píše:
@DeTer Chceš znát moje pocity a dojmy? Jsem zhnusená, když se na sebe kouknu do zrcadla, jsem ze sebe zklamaná, když sním o jeden plátek jablka víc než jsem měla dané na určitý den…jen výčitky, protože nejsem schopná dodržet takovou banální věc. Naopak šťastná jsem, když vidím, že po každém cvičení mám půl kila dole, ráno mám na váze menší a menší čísla.

Jak moc bych ti chtěla vysvětlit, že ale jablkem se tvé tělo nenají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.14 22:54

@DeTer Já se ale nemůžu najíst, nesmím…

• Citovat
  • Upravit
4462
2.7.14 07:18
@Anonymní píše:
@DeTer Já se ale nemůžu najíst, nesmím…

Moc jsem nad tebou přemýšlela před spaním ( vidíš? tam moc už jsi mi v hlavě utkvěla :mrgreen: ) je moc dobře, že jsi se otevřela. Myslím, ten příspěvek výš.
Mohla bych se zeptat na jméno? Jak Tě oslovovat, víš?
Jinak mi přijde, že tohle není vyloženě v tobě. Řekni, proč hubneš. Kvůli sobě? Manželi, příteli? Kde byl ten bod zlomu, že jsi si řekla musím zhubnout hned ted a ne pomalu dietou, přišla ti na mysl vlastně nějaká normální dieta, nebo rovnou takhle nesmyslně drastická?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.14 07:56

@DeTer Bara…protoze furt posloucham od okoli jak jsem pribrala, jak mam velky zadek, jak jsem se spravila a podobne narazky na to, ze jsem tlusta. Tak nejak ten cca tyden uplne na zacatku jsem nejdriv vyskrtla sladky a tucny veci a pak jsem nejak skoncila u ovoce, zeleniny a sucharu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex