Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vyloupala jsem detem,,kdyz byly maly a postihla me deformace. Nesteriluju, dam do lednicky.Mame to radi k snidani a na palacinky.Na vanoce pecu pomerancovy srdicka. Steriluju jahodovou, merunkovou a lineckou. Vyborna
jsou kachni prsicka nalozena v marinade s kari a pomeranc dzemem. Preju pekny den
Dík za tip, dobře jsem se pobavila nad tou hloupou anorektičkou a zároveň jsem se dozvěděla úžasné recepty ![]()
@veru26 píše:
@aspagiDík za tip, dobře jsem se pobavila nad tou hloupou anorektičkou a zároveň jsem se dozvěděla úžasné recepty
Zhubnu, když budu přijímat 2 000 KJ nebo i míň denně? A za jak dlouho to půjde poznat? Najednou jsem přibrala a nic mě nebaví, jsem protivná. Mám z toho depresi ![]()
@Anonymní píše:
Zhubnu, když budu přijímat 2 000 KJ nebo i míň denně? A za jak dlouho to půjde poznat? Najednou jsem přibrala a nic mě nebaví, jsem protivná. Mám z toho depresi
Minimum pro dospělou ženu je cca 5 000 KJ!!!
@ady01 píše:
Zhubneš na chvíli, jen vodu a budeš nervóznější jestě víc.
Samozřejmě hodně piju a cvičím, nechci zhubnout svalovinu apod
@Anonymní píše:
Samozřejmě hodně piju a cvičím, nechci zhubnout svalovinu apod
Tím, že budeš málo jíst, právě přijdeš o ty svaly ( i když budeš cvičit ).
@Anonymní píše:
Zhubnu, když budu přijímat 2 000 KJ nebo i míň denně? A za jak dlouho to půjde poznat? Najednou jsem přibrala a nic mě nebaví, jsem protivná. Mám z toho depresi
Holka, proboha, vždyť ti to tady opakujeme dokola. Jestli máš z toho deprese, být tebou vyhledala bych odbornou pomoc v oblasti psychologie či psychiatrie. Najdi si na internetu, jak dopadnou ty co nejedí. ![]()
@veru26 Holka, posledni dva anonymni komentare jsem nepsala ja (puvodni zakladatelka), je to jiny anonym…ja jsem psala, ze zde v tehle diskuzi koncim a ted sem pisu jen proto, abych to uvedla na pravou miru
.
@Anonymní píše:
@veru26 Holka, posledni dva anonymni komentare jsem nepsala ja (puvodni zakladatelka), je to jiny anonym…ja jsem psala, ze zde v tehle diskuzi koncim a ted sem pisu jen proto, abych to uvedla na pravou miru.
Ahoj zakladatelko, jak jsi na tom? Už je lépe? Nebo pořád jedeš ve starých kolejích?
@Anonymní píše:
Jez rozhodně více. První co budeš hubnout, budou právě ty svaly…
Já už myslela, že zakladatelka a ono nic ![]()
Anomymní 1 jak se máš?
Je uplne jedno jak jsem na tom. Nehodlam pak zase cist, jak si tady ze me delate jen legraci a jsem vam pro smich.
@Anonymní píše:
Je uplne jedno jak jsem na tom. Nehodlam pak zase cist, jak si tady ze me delate jen legraci a jsem vam pro smich.
Hele, nevím, kdo si tady z Tebe dělal legraci. Mě jen zajímalo, jestli už jsi alespoň trochu dostala rozum a alespoň trochu jíš ( v překladu, jestli jíš více jak předtím ). Mysli trochu na svého prcka. Tímto stylem, cos tu popisovala, se za chvíli zhuntuješ, budeš unavená, podrážděná a nebudeš stačit, abys prcka ohlídala nebo s ním někde běhala. Já osobně bych takovou maminkou být nechtěla. Chtěla bych si s dětmi užívat, běhat s nimi, jezdit s nimi na kole, na výlety - ale na to vše je třeba hoooooodně energie, která se získává z jídla. ![]()
@Anonymní píše:
@veru26 Holka, posledni dva anonymni komentare jsem nepsala ja (puvodni zakladatelka), je to jiny anonym…ja jsem psala, ze zde v tehle diskuzi koncim a ted sem pisu jen proto, abych to uvedla na pravou miru.
To je jedno kdo to psal. Každopádně obě nemáte zdraví rozum ![]()