pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
785
18.6.14 08:15

Vyloupala jsem detem,,kdyz byly maly a postihla me deformace. Nesteriluju, dam do lednicky.Mame to radi k snidani a na palacinky.Na vanoce pecu pomerancovy srdicka. Steriluju jahodovou, merunkovou a lineckou. Vyborna
jsou kachni prsicka nalozena v marinade s kari a pomeranc dzemem. Preju pekny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.6.14 20:44

@aspagi

Dík za tip, dobře jsem se pobavila nad tou hloupou anorektičkou a zároveň jsem se dozvěděla úžasné recepty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
20.6.14 22:24
@veru26 píše:
@aspagiDík za tip, dobře jsem se pobavila nad tou hloupou anorektičkou a zároveň jsem se dozvěděla úžasné recepty :hug:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.14 12:35

Zhubnu, když budu přijímat 2 000 KJ nebo i míň denně? A za jak dlouho to půjde poznat? Najednou jsem přibrala a nic mě nebaví, jsem protivná. Mám z toho depresi :,(

• Citovat
  • Upravit
4341
25.6.14 12:55
@Anonymní píše:
Zhubnu, když budu přijímat 2 000 KJ nebo i míň denně? A za jak dlouho to půjde poznat? Najednou jsem přibrala a nic mě nebaví, jsem protivná. Mám z toho depresi :,(

Minimum pro dospělou ženu je cca 5 000 KJ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
25.6.14 12:57

Zhubneš na chvíli, jen vodu a budeš nervóznější jestě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.14 13:06
@ady01 píše:
Zhubneš na chvíli, jen vodu a budeš nervóznější jestě víc.

Samozřejmě hodně piju a cvičím, nechci zhubnout svalovinu apod

• Citovat
  • Upravit
4341
25.6.14 13:12
@Anonymní píše:
Samozřejmě hodně piju a cvičím, nechci zhubnout svalovinu apod

Tím, že budeš málo jíst, právě přijdeš o ty svaly ( i když budeš cvičit ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.6.14 15:01
@Anonymní píše:
Zhubnu, když budu přijímat 2 000 KJ nebo i míň denně? A za jak dlouho to půjde poznat? Najednou jsem přibrala a nic mě nebaví, jsem protivná. Mám z toho depresi :,(

Holka, proboha, vždyť ti to tady opakujeme dokola. Jestli máš z toho deprese, být tebou vyhledala bych odbornou pomoc v oblasti psychologie či psychiatrie. Najdi si na internetu, jak dopadnou ty co nejedí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.14 15:53

@veru26 Holka, posledni dva anonymni komentare jsem nepsala ja (puvodni zakladatelka), je to jiny anonym…ja jsem psala, ze zde v tehle diskuzi koncim a ted sem pisu jen proto, abych to uvedla na pravou miru ;-).

• Citovat
  • Upravit
4341
25.6.14 16:04
@Anonymní píše:
@veru26 Holka, posledni dva anonymni komentare jsem nepsala ja (puvodni zakladatelka), je to jiny anonym…ja jsem psala, ze zde v tehle diskuzi koncim a ted sem pisu jen proto, abych to uvedla na pravou miru ;-).

Ahoj zakladatelko, jak jsi na tom? Už je lépe? Nebo pořád jedeš ve starých kolejích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
26.6.14 07:09
@Anonymní píše:

Jez rozhodně více. První co budeš hubnout, budou právě ty svaly…

Já už myslela, že zakladatelka a ono nic :nevim:
Anomymní 1 jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.14 22:40

Je uplne jedno jak jsem na tom. Nehodlam pak zase cist, jak si tady ze me delate jen legraci a jsem vam pro smich.

• Citovat
  • Upravit
4341
26.6.14 22:52
@Anonymní píše:
Je uplne jedno jak jsem na tom. Nehodlam pak zase cist, jak si tady ze me delate jen legraci a jsem vam pro smich.

Hele, nevím, kdo si tady z Tebe dělal legraci. Mě jen zajímalo, jestli už jsi alespoň trochu dostala rozum a alespoň trochu jíš ( v překladu, jestli jíš více jak předtím ). Mysli trochu na svého prcka. Tímto stylem, cos tu popisovala, se za chvíli zhuntuješ, budeš unavená, podrážděná a nebudeš stačit, abys prcka ohlídala nebo s ním někde běhala. Já osobně bych takovou maminkou být nechtěla. Chtěla bych si s dětmi užívat, běhat s nimi, jezdit s nimi na kole, na výlety - ale na to vše je třeba hoooooodně energie, která se získává z jídla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.6.14 10:24
@Anonymní píše:
@veru26 Holka, posledni dva anonymni komentare jsem nepsala ja (puvodni zakladatelka), je to jiny anonym…ja jsem psala, ze zde v tehle diskuzi koncim a ted sem pisu jen proto, abych to uvedla na pravou miru ;-).

To je jedno kdo to psal. Každopádně obě nemáte zdraví rozum :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital