pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21940
18.12.14 13:45

A co rodina a okoli, ktere melo poznamky k tvy velky vaze? Pochvalili te, vsimli si, manzel je spokojeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.16 13:36

Holky prosím pomoc MS,nevím na čem jsem

Ahojte, dnes ráno jsem dostala Ms, jak má být, někd ydostávám ve řtvrtek, někdy v pátek, beru antikoncepci a našla jsem na tamponu, takový podlouhlý jakoby sliz (prominte mi ten výraz nevím jak to popsat),nevím co to bylo napadl mě jestli to nemuže být potrat, nebo jestli je to jen chuchvalec, nevím, jak už jsem říkala beru pravidelně antikoncepci, nikdy jsem nazepomela, ani nevzala špatně, přítel se do mě při sexu „nedělá“,prostě je tam malé riziko otěhotnění, ted tedy nevím na čem jsem, jestli to opravdu byla jen sraženina, nebo potrat, je fakt že mě poslední dobou občas bolel podbřišek, taky jsem byla na gynekologii v srpnu a našla mi kvasinkovouinfekci, na to jsem dostala čípky, ty dobrala a léčila se takle deset dní, kvasinky už přešli, jinak nic, prosímvás poradte mi, mohlo jít fakt o potrat nebo jak říkám prostě taková větší sraženina? jsem ted z toho špatná, nevím na čem jsem normálně tampony neprohlížím, ale ted mi tam ujelo oko a nedalo se to přehlídnout, asi ssi jdu i pro utěšení, já nevím, řekněte mi prosím svuj nazor, at už je jakýkoliv, klidně i že jsem blbka nebo tak… moc moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
2919
2.9.16 13:45
@Anonymní píše:
Ahojte, dnes ráno jsem dostala Ms, jak má být, někd ydostávám ve řtvrtek, někdy v pátek, beru antikoncepci a našla jsem na tamponu, takový podlouhlý jakoby sliz (prominte mi ten výraz nevím jak to popsat),nevím co to bylo napadl mě jestli to nemuže být potrat, nebo jestli je to jen chuchvalec, nevím, jak už jsem říkala beru pravidelně antikoncepci, nikdy jsem nazepomela, ani nevzala špatně, přítel se do mě při sexu „nedělá“,prostě je tam malé riziko otěhotnění, ted tedy nevím na čem jsem, jestli to opravdu byla jen sraženina, nebo potrat, je fakt že mě poslední dobou občas bolel podbřišek, taky jsem byla na gynekologii v srpnu a našla mi kvasinkovouinfekci, na to jsem dostala čípky, ty dobrala a léčila se takle deset dní, kvasinky už přešli, jinak nic, prosímvás poradte mi, mohlo jít fakt o potrat nebo jak říkám prostě taková větší sraženina? jsem ted z toho špatná, nevím na čem jsem normálně tampony neprohlížím, ale ted mi tam ujelo oko a nedalo se to přehlídnout, asi ssi jdu i pro utěšení, já nevím, řekněte mi prosím svuj nazor, at už je jakýkoliv, klidně i že jsem blbka nebo tak… moc moc děkuji

klid, sraženina je úplně normální, má to asi většina ženských… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
2.9.16 13:47

Tak já jsem sice po dvou porodech, ale tyto jako by slizské chuchvalce mývám celkem pravidelně v nejsilnějších dnech ms. Je to myslím si odlučující se sliznice a mám za to že je to zcela normální a běžné :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
2.9.16 14:11

To mi pripomina historku z porodnice, kdy z pani po porodu vypadl ve sprse krvavy chuchvalec a ona volala sestru, ze z ni vypadla jatra. Kdyz je male riziko tehotneni byva i male riziko potratu. Proste ti v deloze narostla vyssi sliznice a ta se ted odlucuje, projevem muzou byt chuchvalce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
2.9.16 14:20

@Barinec :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :palec: játra tak to je dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
2.9.16 14:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.9.16 15:01

Mam to tak kazdy mesic. Takze neboj, je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
2.9.16 15:05

Nic to není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.16 15:10

Je mozne te by vyla zena tehotna i kdyby menses dostala?

• Citovat
  • Upravit
8
3.9.17 23:46

Pomoc pro maminku v nouzi.

Dobrý večer, je mi 16 a v listopadu se mi narodí holčička. Jelikož nemám nic odpracováno tak dostanu jen rodičovský příspěvek. Přítel od nás odešel za jinou a já se miminka vzdát nechci. Proto se chci zeptat, jestli je tu nějaká dobrá dušička, která by darovala nějaké oblečení, hračky, drobnou výbavičku nebo něco pro miminko. Ocením každou maličkost. Děkuji za každou odpověď.
(Škarede a urážející komentáře si prosím nechte)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.9.17 23:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.9.17 23:57

@Pomka děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
4.9.17 00:08
@-Bambula- píše:
Dobrý večer, je mi 16 a v listopadu se mi narodí holčička. Jelikož nemám nic odpracováno tak dostanu jen rodičovský příspěvek. Přítel od nás odešel za jinou a já se miminka vzdát nechci. Proto se chci zeptat, jestli je tu nějaká dobrá dušička, která by darovala nějaké oblečení, hračky, drobnou výbavičku nebo něco pro miminko. Ocením každou maličkost. Děkuji za každou odpověď.
(Škarede a urážející komentáře si prosím nechte)

Jen málokdo by tohoto byl schopen, holcicka ma štěstí, ze ma tak statečnou maminku! Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.9.17 00:22

@Catmum miminko je dar, a ne každý ma možnost ho mít. My jsme taky dostali šanci na život i když to neměli rodiče jednoduché. Tak proč brát život miminku, které nemůže za tuhle situaci (můj názor). Jinak bydlim asi 40km od Brna v takové maličkaté vesničce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí