pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5585
6.6.14 20:24

@jdukolem protože si uvědomila, že je anorektička a teď bude kopat kolem sebe… klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.6.14 20:25
@Vondenka píše:
@jdukolem protože si uvědomila, že je anorektička a teď bude kopat kolem sebe… klasika
;) já ale potřebuju odpověd od ní..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
6.6.14 20:27

@jdukolem a ty si myslíš, že ti to řekne? Tak jestli jo, tak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 20:27

@Vondenka Jsi normální? Do koho já tady kopu?

• Citovat
  • Upravit
5585
6.6.14 20:29
@Anonymní píše:
@Vondenka Jsi normální? Do koho já tady kopu?
- -
  • já neřekla, že do někoho kopeš… nic, jsi chudák, je mi tě líto…víc není co k tomu dodat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
6.6.14 20:29

Milá anonymní, dovol mi také reakci na Tvůj příspěvek. Chápu, že se Ti nelíbí a je Ti nepříjemné, že od dětství slýcháš to, co slýcháš. Měla jsem kamarádku. Ano, bohužel měla. Představ si, slýchala to také, dokonce i v době, kdy tomu tak nebylo ( popichovali ji bráchové ). Kamarádku to přestalo bavit, moc nesportovala a začala omezovat jídlo. Nejprve vynechávala večeře, pak svačiny, pak obědy - trvalo to 2 měsíce a jedla jen jablko a malý jogurt denně, za pár týdnů už jedla jen to jablko denně, přišla o 20 kg. Při výšce 165 cm se dostala na váhu 42 kg, za několik týdnů dokonce na 38 kg a skončila kolapsem a odvozem na psychiatrii, kde se léčila 3/4 roku. Jak probíhala léčba, to netuším, nikdy se o tom nezmiňovala. Pár let byla relativně v klidu, ale doma celkem hlídaná, aby jedla. Otěhotněla, přibrala, po odstavení prcka tudíž začala zase hubnout - světe, div se, opět stejným způsobem, jako v pubertě. Skončilo to dalším pobytem v nemocnici na kapačkách, s celkovým kolapsem organizmu z nedostatku živin. O malého se v té době starala její matka a tomu tak zůstalo dosud - kamarádka to nepřežila. Opravdu chceš dopadnout tak, aby se o Tvé děti musel starat někdo jiný, protože Ty to přes kolaps organismu nedokážeš??? Zamysli se nad tím a sama si odpověz - jsi k tomu totiž na nejlepší cestě. Začíná to pomalu, ale pak to jde strašně rychle!!!

Příspěvek upraven 06.06.14 v 20:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 20:30

@Vondenka Neřekla?

@Vondenka píše:
Jako máš problém i se zrakem už z toho asi.. je to v uvozovkách… a přestaň okolo sebe kopat…

a tohle jsem si tam asi dopsala sama, že? :roll:

• Citovat
  • Upravit
5585
6.6.14 20:33
@Anonymní píše:
@Vondenka Neřekla?a tohle jsem si tam asi dopsala sama, že? :roll:

OKOLO SEBE KOPAT ZNAMENÁ VZTEKAT SE!!! Nestůj si na vedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 20:33
@Vondenka píše: - -
  • já neřekla, že do někoho kopeš… nic, jsi chudák, je mi tě líto…víc není co k tomu dodat

Líto mi je akorát tebe. Ty si tady na mě začala úplně zbytečně útočit. Nikomu jsem nic hnusnýho nepsala, psala jsem slušně, kolem sebe jsem nikde nekopala a nikde nekřičela, takže se uklidni.

• Citovat
  • Upravit
6.6.14 20:35
@Anonymní píše:
Líto mi je akorát tebe. Ty si tady na mě začala úplně zbytečně útočit. Nikomu jsem nic hnusnýho nepsala, psala jsem slušně, kolem sebe jsem nikde nekopala a nikde nekřičela, takže se uklidni.

promiň, ale tobě z toho hubnutí už fakt hrabe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
6.6.14 20:36
@Anonymní píše:

Ach jo, no člověk který nechápe uvozovky ani přirovnání to má hold těžké.
Tak kdo chce kam, pomozme mu tam. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.14 20:37
@Vondenka píše:
OKOLO SEBE KOPAT ZNAMENÁ VZTEKAT SE!!! Nestůj si na vedení.

víš, ona podlomená psychika z náhlého zhubnutí bývá častým projevem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 20:38

@jdukolem Proč mám odpovídat na otázku odpovědí, která není pravda? Jen, abyste to slyšely vy? Ne, anorektička rozhodně nejsem, tak nevím, proč bych něco takového měla psát. Ano, možná cesta, kterou hubnu asi není to pravé ořechové pro každého, ale co s tím mám dělat, když mi to jinak už nejde? Nechci prostě jíst kopu jídla xkrát za den a nabrat to vše zpátky.

• Citovat
  • Upravit
5585
6.6.14 20:39

@kočička Evička přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30456
6.6.14 20:44

Napadá mě jen příměr s nedávno zesnulou zpěvačkou, která taky dokola tvrdila, jak je sluníčkově v pohodě. Snad tě někdo zastaví včas, abys viděla své děti vyrůstat a užila si života. My tady v diskuzi to nebudeme zcela určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí