Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@martina.se Ježiš já nejsem žádnej feťák ani anorektička!
anorexie je stav mysli ne těla… opravdu si myslíš že když zhubneš 15 kilo za měsíc a kus je to v pořádku?
@jdukolem píše:
anorexie je stav mysli ne těla… opravdu si myslíš že když zhubneš 15 kilo za měsíc a kus je to v pořádku?
ona to pozná sama.. těžko radit, když tomu prostě nevěří. Na to musí každá baba přijít sama ![]()
@jdukolem Nechci s tím přestávat TEĎ, přestanu až budu tam, kde chci být a to je na mé původní váze a ne, nejsou to žádné výmluvy…
@Anonymní píše:
@jdukolem Nechci s tím přestávat TEĎ, přestanu až budu tam, kde chci být a to je na mé původní váze a ne, nejsou to žádné výmluvy…
Myslíš, že až budeš na své původní váze, nebudeš chtít jít ještě dál?
@Anonymní píše:
ve chvíli, kdy přestaneš, tak se Ti to vrátí, nenabereš 23 kg, ale 50. Nepočítej s tím, že pokud přestaneš, tak to bude OK. A když nepřestaneš, skončíš jako zoufalec s pár kg, co ho budou živit sondou do žaludku. Užij si to - kdo chce kam…
@Anonymní píše:
jsou..
zhubnout můžeš i zdravě ale ty máš strach..
a dobře teda.. co uděláš až se dostaneš tam.. na váhu??(mmch víš že důležitější než váha je velikost? cm?)
co bude dál máš svou váhu - př (nevím kolik) 70 kilo…co bude dál.. napiš mi jak budeš jíst a co se ti změní v životě?
Mmch já mám o osm kilo víc než loni touto dobou ale vejdu se do stejných kalhot a s rezervou- jsou mi volné v pase a víš proč? mám víc svaloviny než loni - víc váží ale zabere méně objemu ![]()
Příspěvek upraven 06.06.14 v 16:51
@Anonymní píše:
@malinika myslím vím, že ne
jsi ještě hodně naivní a špatně dopadneš ![]()
@Anonymní píše:
@malinika myslím vím, že ne
No, já bych si tím tak jistá nebyla. Ono tohle je fakt strašně ošidné. Člověk vidí, že to jde, tak si říká, ještě kousek…a nakonec ztrácí soudnost.
Mám s tím nějaké zkušenosti v rodině.
@martina.se Nevím, proč to bereš tak do extrémů. Je to jen několik kilo, to neznamená, že ze mě hned bude chcípák se sondou v žaludku…
@jdukolem Samozřejmě, že vím, že jsou důležité i cm, ale mít pas např 60cm nemůže mít třeba stokilový člověk. Až budu se sebou spokojená, přestanu.
@Anonymní píše:
@martina.se Nevím, proč to bereš tak do extrémů. Je to jen několik kilo, to neznamená, že ze mě hned bude chcípák se sondou v žaludku…@jdukolem Samozřejmě, že vím, že jsou důležité i cm, ale mít pas např 60cm nemůže mít třeba stokilový člověk. Až budu se sebou spokojená, přestanu.
15 kg za měsíc není několik kilo. Ale co, Tvoje volba ![]()
@Anonymní píše:@jdukolem Samozřejmě, že vím, že jsou důležité i cm, ale mít pas např 60cm nemůže mít třeba stokilový člověk. Až budu se sebou spokojená, přestanu.
přestaneš s nejezením? nebo s čím to vlastně přestaneš? ![]()
ten vůj příklad s pasem je nesmysl..
máš dvě ženy obě 70 kilo - jedna sportovní posílená a druhá zhubla nejezením - tj povolená nezpevněná - která bude mít užší pas?
a není 15 kg není NĚKOLIK kilo ale hodně kilo… nelži si
@jdukolem Ale já jím a až budu tam kde chci, tak prostě pár věcí přidám. Večeře, dopolední svačiny… Však já si taky zacvičím. Pravidelně dělám jen ty lehsedy, ale tak 3-4× do týdne si zacvičím třeba Jill nebo Tiffany, ale na tohle prostě někdy nemám náladu, proto to necvičím pravidelně, ale jen občas.
@Anonymní píše:
@jdukolem Ale já jím a až budu tam kde chci, tak prostě pár věcí přidám. Večeře, dopolední svačiny… Však já si taky zacvičím. Pravidelně dělám jen ty lehsedy, ale tak 3-4× do týdne si zacvičím třeba Jill nebo Tiffany, ale na tohle prostě někdy nemám náladu, proto to necvičím pravidelně, ale jen občas.
tobě přijde normální to co píšeš v úvodu že - snídáš a obědváš a někdy ani to ne že na ten oběd nemáš chuť tak si ho nedáš..a tomu říkáš že jíš?
Já ti to nazvu pravým jménem - ty nejíš ale hladovíš..
snídáš co? konkrétně cos dnes měla ke snídani..a obědváš co?
a jak to že nemáš náladu na cvičení - není to tak že seš bez energie? a nebo sis vybrala špatný typ cvičení?
@jdukolem Vždyť je úplně jedno co jsem dneska jedla. Snídám třeba ovoce, zeleninu. Někdy to prostě nestihnu. Mám dítě, o které se musím starat, když je manžel celý den v práci a někdy to prostě nedám. Nic víc v tom není, takže proto to necvičím každý den pravidelně.