pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
10.9.08 12:18

vyysmivat se umi koukam vsechni kdy se chcete jen vysmivat tak radsi sem vubec nepiste nejste vubec normalni kdyz se vysmivate

• Citovat
  • Upravit
551
10.9.08 12:52

Já se nevysmívám, jen to teda líp popiš, nechápu jak můžeš mít ms za týdny a myslet si že jsi těhotná, když ti ještě nejspíš ani neproběhla ovulace…
A pokud se o miminko snažíte, tak by jsi to měla vědět… Že zvracíš při ms je řekla bych normální, mně se to taky občas stává.
A to že tě při sexu píchlo v posbříšku těhu fakt neznamená.
Jak dlouho můžeš být těhotná? Pokud si myslíš, že už jsi, tak musíš mít strašně dlouhej cyklus, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
10.9.08 14:35

Mila neznama, ja jsem jedna z tech, ktera sama nerada vidi, kdyz se do nekterych prispivatelek a jejich dotazu jedovate rejpa, vycitaji se hrubky, dochazi k osobnim srazkam atd. Me mysleni je taky nekdy (dost casto) rychlejsi, nez me prsty na klavesnici a tim tak splodim neuveritelne preklepy a hrubky. To jen na uvod.
V tvem pripade ale musim dat holkam za pravdu, kdyz maji odstup a reaguji tak, jak reaguji. Vzdyt si to zkus po sobe sama precist. Tve prispevky jsou jako rozbesneny potok po desti, zadna logika, zadna posloupnost myslenek, zadny lad ani sklad. Ja cetla tve prispevky oba ( zvraceni a pomoc) a nerozumim tomu ani hlavu ani patu. Do tohoto fora uz parkrat prispivali rarasci, kteri si pro zabavu svou a snad i nekterych z nas, delali legraci.....tak jestli to myslis vazne, tak nam odpust a snaz se od zacatku polopate popsat, o co ti jde, anebo v tom druhem pripade jdi k sipku. :lol:
P.S. Neodpustim si dodat......tvuj prispevek mi pripomina svou logikou jeden „logicky“ vtip a´la „Byli dva medvedi, oba jeli na kole, jeden odbocil do leva a ten druhy do prava. Bo parez.“

Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
10.9.08 16:04

Slečno, prosím, proč souložíte s přítelem, když máte problém s odpovědností za případný „průšvih“??? V dnešní době antikoncepce je Vaše počínání dost nezodpovědné a opravdu místo muchlání s přítelem, vylepšujte po nocích raději pravopis 8O

Desire

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.9.08 20:01

mila pani my s pritelem miminko chceme tak nevim proc bych mela brat antikoncepci a co delame po nocich s pritelem tak vam dotoho nic neni :twisted:

• Citovat
  • Upravit
9556
10.9.08 20:12

tak nevim jestli je anonymni skutecne nejaky vtipalek nebo to opravdu mysli vazne.....miminko s pritelem chteji, mozne tehotenstvi resi 3 tydny pred ms, zvraceni pri ms muze byt z cehokoliv, doktor ji nic nerekl (pokud mu popsala potize jako nam tady, tak se ani nedivim, na to opravdu neni co rict).....takze mila anonymni mam radu: pockej az prijde dalsi ms, pokud ji prozvracis zajdi k doktorovi at ti poradi co s tim, pokud ms neprijde, kup si tehu test, pokud mas jiny problem, klidne napis, ale prosim at to ma hlavu a patu.....z tvych reakci opravdu nebylo zrejme, zda mimino chces nebo ne a o co ti vlastne jde......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
11.9.08 15:26

Hele promiň, ty jsi vůbec češka?
Ta čeština je šílená a nesrozumitelná. Nezakládej každý den nové diskuse na stejné téma. Piš celými větami, na začátku věty velké písmeno, na konci tečka. Zkus popsat svůj problém, jako bys psala slohovou práci nebo pohádku.
Fakt se tomu nedá rozumět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 15:49

Ahoj,
začnu asi tím, že jsem nikdy nebyla nijak extra hubená, ale v posledním roce po porodu jsem přibrala neskutečných 23 kilo :,(. Nesnáším své tělo a připadám si v něm jako ve vězení. Začínám slýchat už i od ostatních, že jsem nějak přibrala, že mám velký zadek a podobně…

Před měsícem jsem si řekla, že to takhle už nejde. Začala jsem si dávat malé snídaně a obědy a pak už nejím a odpoledne cvičím sedy-lehy. Na to, abych pravidelně něco delšího cvičila nebo jedla vyváženě nemám výdrž. To radši nebudu jíst a k tomu si zacvičím jen ty sedy lehy.

Za ten nějaký měsíc a kousek jsem zhubla 15 kilo, ale pořád je to málo. Jsem ve fázi, že někdy nemám ani na ten oběd chuť a nedám si ho. Vážím se každé ráno a když vidím, že je tam vždy menší a menší číslo, tak mám ze sebe radost. Je to jediná věc, kterou jsem kdy zvládla a jsem za to ráda. Jenže furt nejsem na mé vysněné váze. Chci být tou dokonalou a krásnou ženou, chci být atraktivní pro mého muže, chci být atraktivní pro okolí, aby si ti, co mi teď řikají, že mám velký zadek a jsem tlustá, mohli za nějakou dobu říct, páni, ona zhubla a je teď krásná.

Já ani nevím, proč to sem píšu, ale na jednu stranu mám v sobě nějak prázdno a připadám si jak tělo bez duše, i když mě na jednu stranu naplňuje syn a muž, které miluji a to je asi také ta hlavní věc. Nechci, aby si ostatní řikali, co to má syn za tlustou mámu a muž ženu.

• Citovat
  • Upravit
21938
6.6.14 15:52

Proc to pises do dvou diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.14 15:53
@Anonymní píše:
Ahoj,
začnu asi tím, že jsem nikdy nebyla nijak extra hubená, ale v posledním roce po porodu jsem přibrala neskutečných 23 kilo :,(. Nesnáším své tělo a připadám si v něm jako ve vězení. Začínám slýchat už i od ostatních, že jsem nějak přibrala, že mám velký zadek a podobně…

Před měsícem jsem si řekla, že to takhle už nejde. Začala jsem si dávat malé snídaně a obědy a pak už nejím a odpoledne cvičím sedy-lehy. Na to, abych pravidelně něco delšího cvičila nebo jedla vyváženě nemám výdrž. To radši nebudu jíst a k tomu si zacvičím jen ty sedy lehy.

Za ten nějaký měsíc a kousek jsem zhubla 15 kilo, ale pořád je to málo. Jsem ve fázi, že někdy nemám ani na ten oběd chuť a nedám si ho. Vážím se každé ráno a když vidím, že je tam vždy menší a menší číslo, tak mám ze sebe radost. Je to jediná věc, kterou jsem kdy zvládla a jsem za to ráda. Jenže furt nejsem na mé vysněné váze. Chci být tou dokonalou a krásnou ženou, chci být atraktivní pro mého muže, chci být atraktivní pro okolí, aby si ti, co mi teď řikají, že mám velký zadek a jsem tlustá, mohli za nějakou dobu říct, páni, ona zhubla a je teď krásná.

Já ani nevím, proč to sem píšu, ale na jednu stranu mám v sobě nějak prázdno a připadám si jak tělo bez duše, i když mě na jednu stranu naplňuje syn a muž, které miluji a to je asi také ta hlavní věc. Nechci, aby si ostatní řikali, co to má syn za tlustou mámu a muž ženu.

jsi na nejlepší cestě si podělat metabolizmus a pěkně to odskákat. Děláš naprostou kravinu - buď spadneš do anorexie, nebo až Tě tělo donutí konečně normálně jíst, tak budeš mít jojoefekt jak sviňa.. Zajdi za výživovým poradcem, nech si udělat normální jídelníček, k tomu normální pohyb. Tohle, co praktikuješ, je cesta po hlavě do pr***le :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
6.6.14 15:54

Podle mě je 15 kg za měsíc a půl hrozně rychlé hubnutí. Až se vrátíš k trochu normální stravě, tak to budeš mít zpátky. Já se bojím, že opravdu není jiná cesta, než vyvážená pravidelná strava a výdej energie větší než příjem, takže pohyb. Tohle se nadá dlouhodobě vydržet a ani to není zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
6.6.14 15:55
@martina.se píše:
jsi na nejlepší cestě si podělat metabolizmus a pěkně to odskákat. Děláš naprostou kravinu - buď spadneš do anorexie, nebo až Tě tělo donutí konečně normálně jíst, tak budeš mít jojoefekt jak sviňa.. Zajdi za výživovým poradcem, nech si udělat normální jídelníček, k tomu normální pohyb. Tohle, co praktikuješ, je cesta po hlavě do pr***le :zed:

To jsme se shodly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.14 15:56

@ivašot. ;) jj.. jako to, co dělá, jí buď podělá zdraví, nebo bude takové jojo, že nenabere jen 23 kg, ale i dalších 20 navíc. A o to dýl se pak tělo bude vzpamatovávat. Tímhle má zastavení metabolismu celkem jisté a je jen otázkou času, kdy se začne přejídat atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
6.6.14 15:57

15 kg za měsíc a kousek je strašně moc. Sice nejsem odborník přes výživu, ale myslím si, že někde děláš chybu. Každopádně je skvělé, že máš tolik vůle a určitě do roka a do dne dáš dolů i ta další kila. Nesnaž se urputně dostat na svoji původní váhu, pyšná na sebe můžeš být už teď. A je důležité, abys nebyla jen krásná, ale aby ses i dobře cítila a byla v pohodě. Možná se cítíš prázdná, protože nejen cvičením a hladem živ je člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
6.6.14 15:58

@martina.se
Nejhorší je to, že těch 15 kg dole za měsíc zní tak lákavě, že holt je asi tězký odolat. Ale je to cesta do pekel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí