Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Eemii Já vždycky zírám, jak si každej dokáže z psanýho slova vydedukovat tón a rozpoložení autora…nevim
Napsala jsi Nic, staci? To dost udava ton, ty to necitis?..Dobre, tak ja se zeptam v dobe vecere nebo to napises sama? ![]()
@Anonymní píše:
@Eemii Já vždycky zírám, jak si každej dokáže z psanýho slova vydedukovat tón a rozpoložení autora…nevim
proč jsi nic nejedla? je to běžné? myslíš?
@Anonymní píše:
@jdukolem protože jsem na nic neměla chuť
aha..
no a co ten obezitolog hm?
Jéééžiš. To je furt dokola
Tak jí nechte už zhubnout, n? Nebo o co tu jde? Když jí takhle hlídáte…?
@Anonymní píše:
@jdukolem k žádnému nechci
proč ne? se nemáš čeho bát.. přece děláš vše správně, tlustá seš tak co jiného než pochvalu by ti řekl?
![]()
@DeTer píše:
Jéééžiš. To je furt dokolaTak jí nechte už zhubnout, n? Nebo o co tu jde? Když jí takhle hlídáte…?
a oč přesně jde tobě těmito výkřiky? nějak nechápu účel.. bez ironie - proč to sem píšeš?
@jdukolem Mě nejde o nic. Narozdíl asi od vás. Jen mi vytáčí, že ona se chce humtovat a i přes to, že očividně nedělá dobrou věc, tak se najdou tací, kteří si myslí, že jí spasí přes internet. Třeba ani neřiká pravdu, třeba si tady jen hraje
To, že má nad sebou dohled jí nikdy nikam nedonutí jít
@Anonymní píše:
@jdukolem za to, že jsem tlustá mi řekne pochvalu? to asi ne…
né jistě tě pochválí jak bojuješ s obezitou a budeš na to mít papír a klid ve svém svědomí ne? ![]()
@DeTer presne…hlidat dospelou zenskou jestli ji
… odpovida jen tem, co tady nad ni placou a jeste drze
o pomoc nestoji…radsi by se mela starat o rodinu a nedivim se, ze s ni chlap nikam nechce jet. S tlustym mozkem bych se taky nikde nechlubila
![]()
@DeTer píše:
@jdukolem Mě nejde o nic. Narozdíl asi od vás. Jen mi vytáčí, že ona se chce humtovat a i přes to, že očividně nedělá dobrou věc, tak se najdou tací, kteří si myslí, že jí spasí přes internet. Třeba ani neřiká pravdu, třeba si tady jen hrajeTo, že má nad sebou dohled jí nikdy nikam nedonutí jít
já nevím o nikom kdo si myslí že ji spasí přes net.. ale opakovat že to není normální by se mělo – pořád a dokola nejen kvůli ní ale kvůli všem co mají podobný nápad..
a na rozdíl od tebe mě to vůbec nevytáčí - nemám tam emoce - ty ano..proč?
jinak souhlasím s tím že musí sama.. úplně by stačilo kdyby přestala lhát manželovi o jídle..
já si říkám že si snad ten muž - pokud ji miluje všimne, co se mu děje doma před očima
Příspěvek upraven 10.06.14 v 12:59