pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21941
10.6.14 12:29
@Anonymní píše:
@Eemii Já vždycky zírám, jak si každej dokáže z psanýho slova vydedukovat tón a rozpoložení autora…nevim

Napsala jsi Nic, staci? To dost udava ton, ty to necitis?..Dobre, tak ja se zeptam v dobe vecere nebo to napises sama? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.6.14 12:34
@Anonymní píše:
@Eemii Já vždycky zírám, jak si každej dokáže z psanýho slova vydedukovat tón a rozpoložení autora…nevim

proč jsi nic nejedla? je to běžné? myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 12:35

@jdukolem protože jsem na nic neměla chuť

• Citovat
  • Upravit
49159
10.6.14 12:36
@Anonymní píše:
@jdukolem protože jsem na nic neměla chuť

aha..
no a co ten obezitolog hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 12:41

@jdukolem k žádnému nechci

• Citovat
  • Upravit
4462
10.6.14 12:43

Jéééžiš. To je furt dokola :mrgreen: Tak jí nechte už zhubnout, n? Nebo o co tu jde? Když jí takhle hlídáte…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.6.14 12:47
@Anonymní píše:
@jdukolem k žádnému nechci

proč ne? se nemáš čeho bát.. přece děláš vše správně, tlustá seš tak co jiného než pochvalu by ti řekl? :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.6.14 12:48
@DeTer píše:
Jéééžiš. To je furt dokola :mrgreen: Tak jí nechte už zhubnout, n? Nebo o co tu jde? Když jí takhle hlídáte…?

a oč přesně jde tobě těmito výkřiky? nějak nechápu účel.. bez ironie - proč to sem píšeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
10.6.14 12:48

@jdukolem :lol: :lol:
Tlustá seš. Omlouvám se :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
10.6.14 12:50

@jdukolem Mě nejde o nic. Narozdíl asi od vás. Jen mi vytáčí, že ona se chce humtovat a i přes to, že očividně nedělá dobrou věc, tak se najdou tací, kteří si myslí, že jí spasí přes internet. Třeba ani neřiká pravdu, třeba si tady jen hraje :nevim: To, že má nad sebou dohled jí nikdy nikam nedonutí jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 12:51

@jdukolem za to, že jsem tlustá mi řekne pochvalu? to asi ne…

• Citovat
  • Upravit
49159
10.6.14 12:54
@Anonymní píše:
@jdukolem za to, že jsem tlustá mi řekne pochvalu? to asi ne…

né jistě tě pochválí jak bojuješ s obezitou a budeš na to mít papír a klid ve svém svědomí ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
10.6.14 12:55

@DeTer presne…hlidat dospelou zenskou jestli ji :zed: :mrgreen:… odpovida jen tem, co tady nad ni placou a jeste drze
o pomoc nestoji…radsi by se mela starat o rodinu a nedivim se, ze s ni chlap nikam nechce jet. S tlustym mozkem bych se taky nikde nechlubila :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.14 12:56

@jdukolem nepotřebuju mít na to nějaký papír

• Citovat
  • Upravit
49159
10.6.14 12:57
@DeTer píše:
@jdukolem Mě nejde o nic. Narozdíl asi od vás. Jen mi vytáčí, že ona se chce humtovat a i přes to, že očividně nedělá dobrou věc, tak se najdou tací, kteří si myslí, že jí spasí přes internet. Třeba ani neřiká pravdu, třeba si tady jen hraje :nevim: To, že má nad sebou dohled jí nikdy nikam nedonutí jít

já nevím o nikom kdo si myslí že ji spasí přes net.. ale opakovat že to není normální by se mělo – pořád a dokola nejen kvůli ní ale kvůli všem co mají podobný nápad..
a na rozdíl od tebe mě to vůbec nevytáčí - nemám tam emoce - ty ano..proč?
jinak souhlasím s tím že musí sama.. úplně by stačilo kdyby přestala lhát manželovi o jídle..
já si říkám že si snad ten muž - pokud ji miluje všimne, co se mu děje doma před očima

Příspěvek upraven 10.06.14 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital