6 letý ďábel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
17.9.10 15:43
Alice19761 píše:
marusenko píše:
Ne, to ne. Mazlení jí příjde uměle, divné. Níkdy to nevyžadovala jako ostatní holčičky co já znám. Ani když byla uplně malinka. Když jí byl rok a byla sama s tetou tak si na maminku ani nevzpoměla. Když šla do školky poprvé tak také celý den ani slovo o mamince a všichni ostatní děti už po hodině bulely. Není na nikoho fixovaná. Spíš je tam ta vypočítavost. Že chce za babičkou, protože tam se bude jen cpát bonbonama a neposlouchat.
S tou babičkou mi to připadá normální.Moje děti se taky klepou až přijede, že jim dá pamlsky.
Mazlení taky nic neznamená.Znám mraky dětí, kdy se dítě nemazlí, nemá potřebu, a vývoj je v klidu.
To, že autisti nemají rádi mazlení je chyméra.Jisté dotyky snad, ale není to pravidlo.
Naše dítko je mazel jako hrom.

naše je mazel a když vidí,že mě naštve,sedne si a dokud si není jistá,že už se nezlobím,pusinkuje mě :srdce:

• Citovat
  • Upravit
17745
17.9.10 16:00
sophinka píše:
Lidé s Aspergerovým syndromem mají problém navázat a udržet oční kontakt. Vyhýbají se tělesnému kontaktu jako například podání ruky. Jsou nejistí, když mají vést rozhovor, především pak jedná-li se o obyčejné povídání (v angličtině smalltalk). Společenským pravidlům často nerozumějí a musí si je pracně osvojovat, zatímco druzí se jimi řídí intuitivně. Také telefonování může být problém.

Viděla jsem video s Aspergerem, kdy chlapec bravurně zvládal veškeré stanice metra.Psycholožka mu řekla, ať jí je vyjmenuje a to byl ve svém živlu.
Zámerně mu do toho začala vstupovat a z klidného hocha se rázem stal pruďas, který rozbíjel co se mu namanulo.
Fakt je ten, že grimasy jsou pro ně nečitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
17.9.10 16:01
sophinka píše:
Hodaka píše:
sophinka píše:
Hodaka píše:
sophinko je nějaký věkový limit do toho výchovného tábora ? měla bych tu dva echt kousky :lol:
do předpubertálního věku jsem schopna je spacifikovat :mrgreen: :mrgreen:
hm tak mám smůlu :lol:
kolik jim je?? :mrgreen:

kluk 16 a holka 11 ,vražedná kombinace :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
17.9.10 16:03
Hodaka píše:
sophinka píše:
Hodaka píše:
sophinka píše:
Hodaka píše:
sophinko je nějaký věkový limit do toho výchovného tábora ? měla bych tu dva echt kousky :lol:

KLUKA NA VOJENSKOU ŠKOLU ,DĚVČE POŠLI KE MNĚ :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17745
17.9.10 16:04
sophinka píše:
Hodaka píše:
sophinka píše:
Hodaka píše:
sophinka píše:
Hodaka píše:
KLUKA NA VOJENSKOU ŠKOLU ,DĚVČE POŠLI KE MNĚ :mrgreen: :mrgreen:
:-P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
17.9.10 16:04
sophinka píše:
Hodaka píše:
sophinka píše:
Hodaka píše:
sophinka píše:
Hodaka píše:

jdu balit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17745
17.9.10 16:10
Hodaka píše:
sophinka píše:
Hodaka píše:
sophinka píše:
Hodaka píše:
sophinka píše:
Hodaka píše:

A co to miminko na profilu?
To je třetí?Nebo půjčené pro fotografování? :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.9.10 17:00

Pokud se neprokáže v nejbližší době nějaké postižení ( jak psaly zkušenější výše) tak mě napadá jen a pouze váš vliv jako rodičů - její přehnané seběvědomí i její přezíravý postoj k vám jste sami vypěstovali chválením a vztahy mezi sebou..
Jistě sem nemůžeš napsat vše - jak se doma chováte a co všechno se onehdá stalo a možná že vám jako rodičům vaše výchova připadá v naprostém pořádku - ale to je dost relativní a zrovna ta výchova je důvodem chování vaší dcery..
Mě by tedy nejvíc nasíraly ty její nenávistné pohledy - asi je těžké ji milovat..
Stojí to asi dost sil. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
17.9.10 17:05
Lizbeth píše:
Pokud se neprokáže v nejbližší době nějaké postižení ( jak psaly zkušenější výše) tak mě napadá jen a pouze váš vliv jako rodičů - její přehnané seběvědomí i její přezíravý postoj k vám jste sami vypěstovali chválením a vztahy mezi sebou..
Jistě sem nemůžeš napsat vše - jak se doma chováte a co všechno se onehdá stalo a možná že vám jako rodičům vaše výchova připadá v naprostém pořádku - ale to je dost relativní a zrovna ta výchova je důvodem chování vaší dcery..
Mě by tedy nejvíc nasíraly ty její nenávistné pohledy - asi je těžké ji milovat..
Stojí to asi dost sil. :roll:

Ježiši co to čtu !!!!!! :nevim: že je asi těžké jí milovat ????
Ty jsi matka????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
17.9.10 17:06
Lizbeth píše:

No asi tak nějak.
Mě nejvíc zaráží, že to zakladatelka doteď výrazněji neřešila :nevim:
A co mě vysloveně nadzvedlo byla ta zmínka o „neschopných“ učitelkách v MŠ… Skoro mi to tak připadá, jako by i zakladatelčin přístup k lidem byl lehce nadřazený, nebo se pletu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.9.10 17:08

Hodaka, sophinka:
S tou vojenskou školou to tady není jak v Americe. Tady si vojáci vybírají už na střední škole a nevezmou každého. Dokonce i sportovci a premianti třídy mají problémy s přijetím ke studiu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.9.10 17:08
suchar píše:
Lizbeth píše:

je to určitě někdy těžké. jde o stav vyčerpání,není zpětná vazba,že by se něco lepšilo,máš pocit že tě dítě nenávidí. chápu to. všimni si ,že zakladatelka už je ve fázi kdy nedovede pozitivně na dcerku myslet.

Ježiši co to čtu !!!!!! :nevim: že je asi těžké jí milovat ????
Ty jsi matka????
  • Citovat
  • Upravit
sophinka
17.9.10 17:09
Jura007 píše:
Hodaka, sophinka:
S tou vojenskou školou to tady není jak v Americe. Tady si vojáci vybírají už na střední škole a nevezmou každého. Dokonce i sportovci a premianti třídy mají problémy s přijetím ke studiu… :nevim:

juro to je ženský smysl pro humor. ani jedna jsme to zajisté nemysleli vážně :mrgreen: :mrgreen: a u vojáků to není až tak tvrdé (teda to přijetí)

• Citovat
  • Upravit
29321
17.9.10 17:15

Já znám chlapce s Aspergerovým syndromem a je to přesné jeho pohled je skoro vžy jakoby vražedný, neumí se přidat do skupinky dětí ,které si hrají a když tak spíš chce vše zničit ,rozbourat. Jinak je celkem i mazel!Ale je to těžké jsou autistické děti ,které se nepodívají do očí,nemazlí se a některým to až takový problém nedělá.Taky bych Ti doporučila ty stránky Jany Makovcové!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
17.9.10 17:20
Alice19761 píše:
Hodaka píše:
sophinka píše:
Hodaka píše:
sophinka píše:
Hodaka píše:
sophinka píše:
Hodaka píše:
A co to miminko na profilu?
To je třetí?Nebo půjčené pro fotografování? :-P :mrgreen:

to je třetí :lol: zatím sluníčko,s ním si hlavu nelámu, :mrgreen: až bude v pubertě budu stará senilní bába,budu zobat tablety a bude mi to fuk :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi