6 letý ďábel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
17.9.10 17:29
suchar píše:
Lizbeth píše:
Pokud se neprokáže v nejbližší době nějaké postižení ( jak psaly zkušenější výše) tak mě napadá jen a pouze váš vliv jako rodičů - její přehnané seběvědomí i její přezíravý postoj k vám jste sami vypěstovali chválením a vztahy mezi sebou..
Jistě sem nemůžeš napsat vše - jak se doma chováte a co všechno se onehdá stalo a možná že vám jako rodičům vaše výchova připadá v naprostém pořádku - ale to je dost relativní a zrovna ta výchova je důvodem chování vaší dcery..
Mě by tedy nejvíc nasíraly ty její nenávistné pohledy - asi je těžké ji milovat..
Stojí to asi dost sil. :roll:
Ježiši co to čtu !!!!!! :nevim: že je asi těžké jí milovat ????
Ty jsi matka????

Učitelky ve školce ale byly opravdu pod úrovní. teď byla poslední rok jinde a vypadalo to naprosto jinak. Taky že paní učitelka měla praxi 25 let v MŠ a ta předchozí byla akorát ze školy a bezdětná. Pak dala výpověď. Nemyslím, že bych se chovala nadřazeně, možná jen k některým jedincům. Není pravda, že jsem to neřešila, řešila jsem to sama, s rodinou hledala na internetu. Jen jsem nešla ještě k doktorovi. Al e to neznamená že jsem nic neřešila. Chápu, že je těžké mě pochopit hlavně těm co takové dítě nemáte, ale urážet není třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
17.9.10 17:39

Holky,
doteď to byla poklidná diskuze, tak si ji nekažme!

Věty typu „Ty jsi máma?“ neni třeba.Každý má právo na názor.Souhlasíme nebo ne, ale slušnou formou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.9.10 17:42
Alice19761 píše:
Holky,
doteď to byla poklidná diskuze, tak si ji nekažme!Věty typu „Ty jsi máma?“ neni třeba.Každý má právo na názor.Souhlasíme nebo ne, ale slušnou formou.

přesně tak. a ukažte mi jednu mámu,které nemá den ,kdy by své dítě/děti nejraději vymazala z povrchu zemského :mrgreen: já se přiznávám,že takové dny mám :mrgreen: a pak dumám,proč jsem do toho vlastně dobrovolně šla :think: :think: mohla jsem si užívat,chodit do kina..... no a pak usnou vidím ty jejich ksichtíky a už vím proč jsem je chtěla(teda do chvíle,než se vzbudí :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
17.9.10 17:44
marusenko píše:
suchar píše:
Lizbeth píše:
Pokud se neprokáže v nejbližší době nějaké postižení ( jak psaly zkušenější výše) tak mě napadá jen a pouze váš vliv jako rodičů - její přehnané seběvědomí i její přezíravý postoj k vám jste sami vypěstovali chválením a vztahy mezi sebou..
Jistě sem nemůžeš napsat vše - jak se doma chováte a co všechno se onehdá stalo a možná že vám jako rodičům vaše výchova připadá v naprostém pořádku - ale to je dost relativní a zrovna ta výchova je důvodem chování vaší dcery..
Mě by tedy nejvíc nasíraly ty její nenávistné pohledy - asi je těžké ji milovat..
Stojí to asi dost sil. :roll:
Ježiši co to čtu !!!!!! :nevim: že je asi těžké jí milovat ????
Ty jsi matka????
Učitelky ve školce ale byly opravdu pod úrovní. teď byla poslední rok jinde a vypadalo to naprosto jinak. Taky že paní učitelka měla praxi 25 let v MŠ a ta předchozí byla akorát ze školy a bezdětná. Pak dala výpověď. Nemyslím, že bych se chovala nadřazeně, možná jen k některým jedincům. Není pravda, že jsem to neřešila, řešila jsem to sama, s rodinou hledala na internetu. Jen jsem nešla ještě k doktorovi. Al e to neznamená že jsem nic neřešila. Chápu, že je těžké mě pochopit hlavně těm co takové dítě nemáte, ale urážet není třeba.

nemyslím si že je rozdíl mezi učitelkou s praxí nebo bez,spíš je to o tom jaká ta učitelka je,a že těch učitelek znám hodně :wink:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
17.9.10 17:45
sophinka píše:
Alice19761 píše:
Holky,
doteď to byla poklidná diskuze, tak si ji nekažme!Věty typu „Ty jsi máma?“ neni třeba.Každý má právo na názor.Souhlasíme nebo ne, ale slušnou formou.
přesně tak. a ukažte mi jednu mámu,které nemá den ,kdy by své dítě/děti nejraději vymazala z povrchu zemského :mrgreen: já se přiznávám,že takové dny mám :mrgreen: a pak dumám,proč jsem do toho vlastně dobrovolně šla :think: :think: mohla jsem si užívat,chodit do kina..... no a pak usnou vidím ty jejich ksichtíky a už vím proč jsem je chtěla(teda do chvíle,než se vzbudí :mrgreen: )
:palec: naprostý souhlas
  • Citovat
  • Upravit
29321
17.9.10 17:52

To určitě taky mám někdy dost a nervy ujedou !!!Mám postižené dítě a není to lehké !!
Mě jen přišlo divné ,že je asi těžké jí milovat !!
Napsala jsem upřímně dotaz ,na tom přece není nic neslušného!!
Marušenko ,úplně tě chápu a vím co zažíváš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.9.10 18:06

víš on je to rozdíl. postižené dítě a dítě které ti 20 hodin denně ukazuje že tě nechce :think: 6 let denně........

• Citovat
  • Upravit
12978
17.9.10 18:37

No tak asi jsem tam zapoměnla dát smajlíka, protože to bylo myšleno jakou soustrastný povdzdech a né oznámení o nenávisti k vlastnímu dítěti..

Takže ještě jednou - asi je těžké ji milovat :roll: :mrgreen: :mrgreen: :cert: ( pro suchara)

Jinak jsem nechtěla urazit či hodnotit zakladatelky výchovu, protože dle diskuze se spíše přikláním k nějaké poruše a jaká je její výchova nemůže nikdo posuzovat, páč s nima nebydlí..
Držím jí palce - toť vše.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
17.9.10 18:40
suchar píše:
To určitě taky mám někdy dost a nervy ujedou !!!Mám postižené dítě a není to lehké !!
Mě jen přišlo divné ,že je asi těžké jí milovat !!
Napsala jsem upřímně dotaz ,na tom přece není nic neslušného!!
Marušenko ,úplně tě chápu a vím co zažíváš!

Neslušné to není, ale diplomatické taky ne :think: !Spíše to vyznělo jako „Ty jsi teda matka“!
Já si myslím, že jde vždy a jen o formu, kterou se to napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
17.9.10 18:40
Lizbeth píše:
No tak asi jsem tam zapoměnla dát smajlíka, protože to bylo myšleno jakou soustrastný povdzdech a né oznámení o nenávisti k vlastnímu dítěti..

Takže ještě jednou - asi je těžké ji milovat :roll: :mrgreen: :mrgreen: :cert: ( pro suchara)

Jinak jsem nechtěla urazit či hodnotit zakladatelky výchovu, protože dle diskuze se spíše přikláním k nějaké poruše a jaká je její výchova nemůže nikdo posuzovat, páč s nima nebydlí..
Držím jí palce - toť vše.. :mavam:

Děkuji ted už to je lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
17.9.10 18:43
sophinka píše:
víš on je to rozdíl. postižené dítě a dítě které ti 20 hodin denně ukazuje že tě nechce :think: 6 let denně........

Jo v pohodě , nevím o čem píšu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.9.10 18:47
suchar píše:
sophinka píše:

teď nevím jestli ironie? píšu , že zakladatelka přišla pro radu ,evidentně už ani nedokáže říct nic pozitivního o dítěti. a ona neví proč. možná hledala,pátrala ,ale lékař který má na strosti její dceru ji nepomohl… musí to být neuvěřitelně strašné když tě vlastní dítě odmítá a to navíc dlouhodobě. toje vše :nevim:

Jo v pohodě , nevím o čem píšu :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
48576
17.9.10 20:49
:mrgreen:
sophinka píše:
Alice19761 píše:
Holky,
přesně tak. a ukažte mi jednu mámu,které nemá den ,kdy by své dítě/děti nejraději vymazala z povrchu zemského :mrgreen: já se přiznávám,že takové dny mám :mrgreen: a pak dumám,proč jsem do toho vlastně dobrovolně šla :think: :think: mohla jsem si užívat,chodit do kina..... no a pak usnou vidím ty jejich ksichtíky a už vím proč jsem je chtěla(teda do chvíle,než se vzbudí :mrgreen: )

Tak já takovej pocit nikdy neměla a to myslim opravdu vážně.Asi mám abnormálně hodné dítě ale i to se muže změnit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.9.10 21:04

:mrgreen: kamčo máš jedno a prcka :mrgreen: povíme si za rok :mrgreen: a v 4leťáček v kombinaci s mimčem :palec: neplánuješ prckovi sourozence?? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sherry28
22.9.10 06:17

Já bych to taky začla řešit, i třeba jen konzultací u psychologa. Jistě si se už zamýšlela nad všemi možnými varianty jak máma a hledala chyby i u sebe a když píšeš už jsem, tak zřejmě už si nevíš rady jak dál, tak zkus toho psychologa, on tě odsuzovat nebude, ale pomůže. Nebude ti dávat vinu špatné výchovy, ale ukáže ti směr jak se máš vydat :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi