Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My jsme měli problém z blinkáním.A od té doby co máme mlíko babylove je problém pryč ![]()
U mojí malé zabral Hipp. Po Nutrilonu měla taky zácpu.
Jinak jsem párkrát použila rektální rourku ![]()
Tak syn kojený měl taky kakání hodně řídké až vodové, ale celou dobu, takže mi to přijde normální
Že pláče, no ona si ta střeva musí zvyknout na vyměšování, trávicí trakt zraje do 4měsíců.
Teď už je plně na UM a taky má bobky jak kámen, jak po nutrilonu, tak po babylove mlíku ![]()
KAzde ditko reaguje na kazde mlicko jinak.Urcite bych resila s mudrou.My meli take problemy se zacpou,ale az po prikrmech.Resili jsme to s probiotiky.Je to sice obcas drazsi varianta,ale nam neskutecne pomohla…
možná bych nestřídala tak často UM,bříšku trvá minimálně 14 dní než si na to zvykne… a ty už si za 3 týdny vyzkoušela tři různá UM ![]()
A pije dost? Myslim, cistu vodu … mne mudra vravela ze nutrilon zahustuje a ze musim k nemu davat pit aj vodu, inak to mimino bude rozdychavat len tazko …
který sunar? nevim jak obyc. ale malá po nutradefense kaká jak podle učebnice
možná zkusit laktobacilky?
U nás to bylo také tak,zkoušeli jsme vše možné,a nakonec si malá nejvíce pochutnávala na Babylove z DM.Není to tak profláknutá značka jako Nutrilon a podobně,je to dostupné a dobré,nebála bych se toho.My vyzkoušeli od Nutrilonu opravdu vše a nakonec to babylove zvítězilo.
Nám teda fakt pomohla beba sensitiv..vim píšeš , že mu nechutná..malá jí taky nechtěla,ale zas sem jí nechtěla dát cpát další mlíčka, tak si pak zvykla..papala jí hodně pomalu a šklebila se..ale asi po třetím nebo čtvrtým krmení v pohodě a kaká každý den a nemá problémy..ted spíš blinká tak máme zas AR a taky super..sem s bebou naprosto spokojená
![]()
po sunaru přesně jak říkáš,beton..šílený…
Zkus sunar nutradefens - měl by na tohle být a probiotika, nebo lactobacily
a dodávat tekutiny ![]()
My meli nutra defense a mel hovinka jak malinky broky hrozny
…po Nutrilonu se strasne kroutil a narikal…ted pres dva mesice pije Bebu AR a je spokojeny a kaka predpisove „michana vajicka“
Kazde miminko je jine..a chce to opravdu mu to jedno mliko nejakou dobu nechat… ![]()
anicka taky ze sunaru nekakala presli jsme na mlicko z dm na to jejich od te doby krasne kakala nemela ani projem ani zacpu a brisko ji uz nebolelo ![]()
Potřebuju pomoc, radu… můj 6.týdenní syn (bohužel od 3. týdne na UM) má problémy s kakáním. Nejdříve jsem dávala Sunar – byl úplně zabetonovaný, šíleně plakal u kakání, hovínka jak kamen… Teď už je týden na Nutrilonu, kakání řídké, po každém krmení, taky u toho pláče než se vykaká. Existuje nějaká střední cesta? (BEBU odmítá, nechutná mu)