Problémy s kakáním

Vaculovakacka
8.1.12 22:09

POMOC :´(

Potřebuju pomoc, radu… můj 6.týdenní syn (bohužel od 3. týdne na UM) má problémy s kakáním. Nejdříve jsem dávala Sunar – byl úplně zabetonovaný, šíleně plakal u kakání, hovínka jak kamen… Teď už je týden na Nutrilonu, kakání řídké, po každém krmení, taky u toho pláče než se vykaká. Existuje nějaká střední cesta? (BEBU odmítá, nechutná mu)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
muffinka89
8.1.12 22:11

My jsme měli problém z blinkáním.A od té doby co máme mlíko babylove je problém pryč :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
17595
8.1.12 22:11

U mojí malé zabral Hipp. Po Nutrilonu měla taky zácpu.
Jinak jsem párkrát použila rektální rourku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.1.12 22:12

Tak syn kojený měl taky kakání hodně řídké až vodové, ale celou dobu, takže mi to přijde normální :nevim: Že pláče, no ona si ta střeva musí zvyknout na vyměšování, trávicí trakt zraje do 4měsíců.
Teď už je plně na UM a taky má bobky jak kámen, jak po nutrilonu, tak po babylove mlíku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.1.12 22:14

KAzde ditko reaguje na kazde mlicko jinak.Urcite bych resila s mudrou.My meli take problemy se zacpou,ale az po prikrmech.Resili jsme to s probiotiky.Je to sice obcas drazsi varianta,ale nam neskutecne pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
8.1.12 22:14

možná bych nestřídala tak často UM,bříšku trvá minimálně 14 dní než si na to zvykne… a ty už si za 3 týdny vyzkoušela tři různá UM ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stara baba
8.1.12 22:18

A pije dost? Myslim, cistu vodu … mne mudra vravela ze nutrilon zahustuje a ze musim k nemu davat pit aj vodu, inak to mimino bude rozdychavat len tazko …

• Citovat
  • Upravit
1452
8.1.12 22:19

který sunar? nevim jak obyc. ale malá po nutradefense kaká jak podle učebnice 8) možná zkusit laktobacilky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.1.12 22:19

U nás to bylo také tak,zkoušeli jsme vše možné,a nakonec si malá nejvíce pochutnávala na Babylove z DM.Není to tak profláknutá značka jako Nutrilon a podobně,je to dostupné a dobré,nebála bych se toho.My vyzkoušeli od Nutrilonu opravdu vše a nakonec to babylove zvítězilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
8.1.12 22:20

Nám teda fakt pomohla beba sensitiv..vim píšeš , že mu nechutná..malá jí taky nechtěla,ale zas sem jí nechtěla dát cpát další mlíčka, tak si pak zvykla..papala jí hodně pomalu a šklebila se..ale asi po třetím nebo čtvrtým krmení v pohodě a kaká každý den a nemá problémy..ted spíš blinká tak máme zas AR a taky super..sem s bebou naprosto spokojená :palec: :palec:
po sunaru přesně jak říkáš,beton..šílený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
8.1.12 22:22

Dala bych mu trosku prevarene vodicky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18223
8.1.12 22:23

Zkus sunar nutradefens - měl by na tohle být a probiotika, nebo lactobacily :palec: a dodávat tekutiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.1.12 22:31

Příspěvek upraven 26.04.16 v 19:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.1.12 22:59

My meli nutra defense a mel hovinka jak malinky broky hrozny :roll: …po Nutrilonu se strasne kroutil a narikal…ted pres dva mesice pije Bebu AR a je spokojeny a kaka predpisove „michana vajicka“ :lol: Kazde miminko je jine..a chce to opravdu mu to jedno mliko nejakou dobu nechat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
8.1.12 23:26

anicka taky ze sunaru nekakala presli jsme na mlicko z dm na to jejich od te doby krasne kakala nemela ani projem ani zacpu a brisko ji uz nebolelo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí