Pomocníci pro domácnost, za jaké jste rády a používáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2839
6.12.16 10:52
@Lucmína píše:
Domaci pekarna :potlesk:

Domaci pekarna mi prijde nejvic vyhozena investice, kterou muze clovek udelat. Nejzbytecnejsi vec, kterou jsem kdy koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15623
6.12.16 10:53
@Alčák1 píše:
Domácí pekárna- hodně v ní zadělávám těsta.
Robot - ten denně / mixujeme, meleme / máme malého prďolu a příkrmy si vaříme ;) starší syn je pomazánkovej, tak hněteme pomazánky.
Remoska - super věc, používám hodně.
A CO ZAPADÁ PRACHEM???
Kávovar Dolce Gusto - pro nás zbytečný :roll:
Soda Stream - ten už jsem prodala
Friťák - ten tu leží umytej a bez povšimnutí už přes rok nepoužitej :zed: taky půjde

Kávovar na kapsle - hnus :roll:
Soda Stream tu stojí už rok bez bomby :mrgreen: Nejsme schopni vyměnit :mrgreen:
Friťák - šel do popelnice cca po 4 použitích. Věc k ničemu.

A dostali jsme k Vánocům Etu pečenku a použili jsme ji za ten rok jednou. Akorát mi tu ten krám překáží. Přemýšlím, že ji prodám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
6.12.16 10:53

Sodastream, loni si pral manzel a jede porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15623
6.12.16 10:56
@Popokatepetla píše:
@Šmoulice no jo SUŠIČKA NA PRÁDLO, na tu bych zas zapomněla já, ta je další na mém wish listu :D já mám na příštích pár let co se vánoc a narozenin týče vystaráno :lol: :lol:

Tak ještě aby byl Ježíšek tak štědrej a tu sušičku dotáhnul :-D Já ji dostala k narozeninám, jelikož chvíli před nimi jsem zjistila, že jsem těhotná a chlap slyšel od známých jak je to s dítětem super věc, tak mi ji koupil. A hned po robotu Kenwood to byl druhý nej dárek, který jsem za poslední 10 let dostala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
6.12.16 11:01

Já mám doma rýžovar. Napřed jsem o něm nechtěla ani slyšet. Dneska už bych ho nedala. Rýži vařím často, tak ho opravdu hodně vyuziji. Nikdy se mi nepodařilo v normálním hrnci uvařit rýži tak dobrou a úplně přesně akorát uvařenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15623
6.12.16 11:02
@pajisek90 píše:
Já mám doma rýžovar. Napřed jsem o něm nechtěla ani slyšet. Dneska už bych ho nedala. Rýži vařím často, tak ho opravdu hodně vyuziji. Nikdy se mi nepodařilo v normálním hrnci uvařit rýži tak dobrou a úplně přesně akorát uvařenou.

Já vařím rýži v parním hrnci :-) Taky je luxusní. S rýží klasicky vařenou se nedá vůbec srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24238
6.12.16 11:06

K tomu kávovaru, my máme bez mletí kávy, tak máme ještě samostatný mlýnek na kávu. Děláme i dost často kávu do french pressu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81495
6.12.16 11:07
@Annci píše:
@Lama Lama A v čem je lepší si ten cukr vyrobit doma, než koupit přímo moučku? Bez legrace, není mi to jasné. U té mouky celkem chápu, ale já třeba bydlím poblíž menšího mlýna, takže my meleme tam.

já mám moučkového tak malou spotřebu, že ho vůbec nekupuji. a když na něj pak dvakrát třikrát za rok natrefím, tak se to šikne.
S moukama je to podobně - používám různé mouky ( hlavně ovesnou, pohankovou), ale něe kilo na pečení, ale pár lžic třeba na zahuštění něčeho. vločky a pohanku mám doma vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
6.12.16 11:30

Maminky co si vychlavujete kuchyňského robota, můžete napsat co máte? chtěla bych aby za mne míchal těsta, samozřejmě rychle a efektivně sekal, krájel, mlel.. případně i odšťavňoval… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
6.12.16 12:14

Prach sedá akorát na jogurtovač a kontaktní gril. Svátečně využívám šunkovar. Často naopak u nás jede domácí pekárna, zadělávám v ní těsto převážně a peču pak v troubě. Pak taky parní hrnec. V letní sezoně nedám dopustit na sodastream, sušičku ovoce a zavařovací hrnec, ten jsem pořídila letos a úspora času obrovská.
Sušička na prádlo je kapitola sama o sobě, při počtu krků u nás v domácnosti bych jen věšela prádlo.
Letos doufám, že pod stromečkem najdu kuchyňského robota, zatím se přikláním k Bosh MUM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
6.12.16 13:00

@Lama Lama Děkuju, teď mi to dává smysl :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
6.12.16 19:59

Holky dekuju :hug:,tolik inspirace jsem ani necekala :palec:.
Jinak bez susicky na pradlo, mycky a robota si uz taky domov predstavit neumim, jsou to skveli pomocnici :dance:.Setrici casu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
6.12.16 20:14

@lleennttiillkkaa Ahoj. Jak jsi spokojená s Tefal Aktifri? Dají se ty hranolky srovnat s hranolkami z trouby nebo jsou lepší než z trouby. Já bych ji chtěla, ale manžel prý potřebuje mastné hranolky z normální fritézy.

K tématu: šunkovar používám 1× měsíčně, jogurtovač zhruba jednou týdně, kuchyňský robot na míchání kynutého těsta a melu na něm maso, strouhanku. Klasické strouhání zeleniny asi 2×, radši použiju klasické struhadlo, a v mixéru koktejly nebo tam mixuju marmelády a dětské výživy. Hodně využívám ruční šlehač s tyčovým nástavcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
6.12.16 20:22

@Lidym nám se teď po 5 letech rozbil a moc nám chybí. Hranolky lepší jak z trouby, dá se tam dát i trochu oleje, ale hlavně byly hodně rovnoměrně propečený, narozdíl od trouby. My v tom hodně dělali i pečený brambory, masový směsi. Teta v tom zkoušela i sekanou a štrůdl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
6.12.16 20:29

@lleennttiillkkaa Díky, to je můj sen. Jen si na něj ještě našetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný