Pomocníci pro domácnost, za jaké jste rády a používáte?

3248
6.12.16 09:40

Pomocnici pro domacnost,za jake jste rady a pouzivate?

Ahojky holky, chteli bychom detem nadelit nejaky prakticky darek s moznosti nasledneho snezeni produktu.tedy neco vic, nez jen hrnec, ci panev, ale aby si uvarily samy nebo neco na zub pripravily.

Existuji suknovace, jogurtovace…ja neznam, nemam zkusenost jak je priprava tezka a zda vubec to za to vynalozene usili stoji.

Prosim, co pouzivate doma a jste radi, ze to mate? aby to nebyl dalsi prachovac na kuch. lince :nevim:.
Treba i na capucina, ci kakaa, nebo cokoliv :palec:.

Dekuju :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1291
6.12.16 09:46

Domaci pekarna :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.12.16 09:48

My máme tefal actifry, měla jsem ho za předražený krám, dostali jsme ho k vánocům, ale je v to super stroj, na hranolky a am. brambory se super chutí a bez tuku nepřekonatelné.
Používám i jogurtovač, odstavnovac a pekárnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
6.12.16 09:50

Líbil by se mi kuchyňský robot. Ale mám malou kuchyň, takže z malých přístrojů vlastním jen pákový kávovar a tyčový mixér s nádobkami. A ono to kupodivu stačí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81490
6.12.16 09:52

Loni jsem si pořádila robota a využívám hodně. Pak smuethie maker, paráda. Pekárna jela dokud jsem byla na mateřský, ted není chut ani čas. Moštovač a odstavnovač se moc neujal. Super je palačinkovač. Jogurt stačí ohřát na sporáku a dát na topení, v létě dojde i bez topení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24232
6.12.16 09:53

@Kralikcek Tak ono hodně záleží jaký mají životní styl. Pokud mají rádi kafe, kapučíno apod. a nemají žádný presovač, klidně bych jim ho koupila. Pokud kafe nepijí, je to zbytečné. A také jak mají vybavenou domácnost.

Jinak já jsem si přála odšťavnovač, nepoužívám ho sice denně, ale jsem za něj ráda.
Pak jsem také ráda za cutter, používáme ho na sekání oříšků, dělání oříškového másla či základu na jakoukoliv oříškovou pomazánku, také na spojovací základ do sekané a karbenátků (nepoužíváme vajíčko).
Teď jsou také modní přístroje na smoothie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24232
6.12.16 09:54
@Lucmína píše:

Domácí pekárnu jsme měli a prodali jsme ji. Nyní pečeme chleba v troubě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80279
6.12.16 09:55

Nejvíc u nás jede klasický robot, je na lince a pořád v pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
6.12.16 10:01

Jogurtovač, odštavnovač, robot-jedou denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
6.12.16 10:05
@inkakřivák píše:

máme to stejně :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
6.12.16 10:07

Nutribullet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15616
6.12.16 10:10
@Lucmína píše:

Je krám k ničemu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
6.12.16 10:11

Ahoj, krasne tema dnesni doby.
My jsme rok ve velkem dome, takze jsme nemuseli resit prostor ale pouze prinos techniky.
V kuchyni je top kavovar. Ale ne zadne dolce gusto, proste poradny kavovar s parnim penicem mleka. Hodne jsme se tim rozmazlili a kava na navstevach nam nechutna a tesime se na nasi :lol: da se pres paru i ohrat a napenit mleko nebo kakao.. mamka na to treba nadava, chut pro ni dobra, ale pokud neni kafe vrouci, ze ji sleze cele patro, tak to neni ono :lol: nam staci teple z kavovaru a i tak si spalime pusu..
Dalsim velkym pomocnikem je robot Kenwood. Pouzivame hlavne na pripravu kynuteho testa, odstavnovani, koktejly, mleti masa, strouhani apod. Ruce neboli a velke mnozstvi a ruzne mnamky jsou za chvilku hotove.
Dalsim jsou klasiky jako toastovac a topinkovac. Parkrat se u nas pouzije i vaflovac a sunkovar.
Z tech dalsich kravinek se mi libi zmrzlinovac, popkornovac nebo stroj na cukrovou vatu. Ale jsou to jen lapace prachu, ktere bychom pouzily tak jednou do roka.

Snad jsem poradila.
Hezke Vanoce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15616
6.12.16 10:13
@inkakřivák píše:

Přesně tak. Též u nás jede denně. ;)

Peču si veškeré pečivo doma, takže má maximální využití. Mám k němu i velké příslušenství v podobě mlýnku, struhadla, plniče klobás… Využívám na maximum vše.

A další věc, která je hlavně u chlapa velmi využívaná, je kávovar :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
6.12.16 10:16

Robot s příslušenstvím. Zadělá těsta všeho druhu, strouhám na něm zeleninu, strouhanku, mele maso…má své místo na lince, neuklízím ho, protože ho několikrát do týdne využiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný