Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@steeve Ještě se zeptám - není prodejce BeSafe v Hradci Králové? ![]()
@Almira-Alm jo v hradci, nebo si udělat výlet k nám o trochu výš do Vrchlabí
@steeve Hmm, Hmm.. Strašně se nám nechce
Už jste někdy dával tuhle sedačku do Renaulta Megane kombi..? Velké je to dost takže vejít by se měla.. Nejraději bych ji od vás rovnou objednala a nikam nejezdila ![]()
@Almira-Alm do Meganu nedával, ale dal jsem ji do Fabie, dal jsem ji i do malého Suzuki Samurai a do obou se vešla, ale je pravda, že na předních sedadlech už moc místa nezbylo
u mě na stránkách u sedaček máte vypsány rozměry, tak změřte kolik máte na zadních sedadlech místa a porovnejte to
@steeve Tak objednávka odeslána, hned jak přijdou pokyny k platbě tak odešleme peníze a budu ráda pokud stihne do konce týdne sedačka přijít ![]()
@steeve Ahoj, potřebovala bych poradit s uchycením sedačky Romer isofix plus (9-18). Auto máme Renault Laguna. Sedačku jsme nacvakli do isofixových ok. Pomocí oranžového tlačítka přitáhli k sedadlu a teď je tady otázka, zda je prioritou aby sedačka byla zádamá opřená o sedadlo, sedák byl ve vzduchu a držela ho ta noha a nebo aby byl sedák na sedadle a záda ve vzduchu? Myslím si, že první je správně ale jistá si nejsem. Děkuji moc za odpověď.
@Luisiana sedačku zatlačte co nejvíce k opěradlu, měla by také co největší plochou dosedat na sedák a nohu vysunout tak, aby byla opřená o podlahu
určitě ji pomocí nohy nezvedejte do vzduchu
@steeve Děkuji za odpověď, nevím jak toho docílit, sedadla jsou v hodně otevřeném úhlu. Zkusíme ještě teda zatlačit. Takže ta noha to jenom jakoby podpírá ale nemá to na ní sedět? Rozumím správně?
@Luisiana ta noha musí být pevně zapřená o podlahu, aby se sedačka při nárazu o ni mohla zapřít a nešla moc dopředu
@steeve Děkuji, ale neměla by zvedat tu sedačko do luftu jestli to dobře chápu. Momentálně to tak máme. Pod sedákem je cca 5 cm díra. ![]()
@Luisiana ano, vždyť to píšu výše, má být zapřená o podlahu, ale nezvedat sedačku do vzduchu
Dobrý den Steeve, chtěla sem se zeptat co říkáte na autosedačky Nania Befix, Graco junior a Angugu vše pro kategorii 15-36kg, zajímá mě jejich testování a spolehlivost. Sice sem předtím měla romer king plus a byla maximalne spokojená, ale bohužel musím sáhnout po levnější variantě. Líbí se mi i Cybex solution ale chci něco vědět i o tady těch třech. díky moc za odpověď
@comma tyto jmenované sedačky tak Nania Befix v testu nebyla, ostatní nani 15-36, které byly mají 2-3 *, Graco Junior Maxi bylo v testu dokonce 2×, a to v roce 2011 a 2012 a pokaždé propadla, a Angugu jsem ani v testech nenašel,
takže jestli potřebujete něco levnějšího, tak alespoň tu Cybex Solution, ta má z bezpečnosti 3 *