Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobry vecer.
Poradite mi evropske mesto, ktere splnuje tyto pozadavky?
1.blizko letiste
2.blizko more(do 100m) piskova plaz
3. idealne ve meste(obchudky, atrakce pro deti, zmrzlina atd)?
Cestujeme 2 dospeli a 3 deti.
Dekuji ![]()
Rodos, z letiště busem asi půl hodiny, hotel jsem měla přes silnici přímo na pláži, město 5 min chůze pěšky.
Primosten. Je to teda pidi městečko, ale tebou zmiňované nabízí a z letiště ve splitu je to 45 minut.
Dekuji. zatim vyhrava malaga.
ale mamka mi rikala, ze tam byla nekolik krat kdyz mela prestup na letadlo a ze plaz nic moc ![]()
@Lucie142 píše:
Primosten. Je to teda pidi městečko, ale tebou zmiňované nabízí a z letiště ve splitu je to 45 minut.
Primošten
![]()
Rhodos… ![]()
Každopádně Malaga…no, byl tam jen manžel teda ale taky si stěžoval na špinavou pláž, mraky lidí. Moc se mu tam nelíbilo
ale je to už pár let zpátky.
@katuska84 píše:
Dekuji. zatim vyhrava malaga.
ale mamka mi rikala, ze tam byla nekolik krat kdyz mela prestup na letadlo a ze plaz nic moc
z logiky věci - když budeš vybírat větší město, u letiště, tak ta pláž tam nikdy nebude nic moc. Tvůj požadavek je něco na způsob „chutná jablka ze stromu u dálnice“.
Máš naivní nereálnou představu. Je to o tom, stanovit si priority a zvolit kompromisy.
Aneb - kde chce moc, nemá nakonec nic (vlastně má - zkaženou dovolenou).
@vulpes píše:
z logiky věci - když budeš vybírat větší město, u letiště, tak ta pláž tam nikdy nebude nic moc. Tvůj požadavek je něco na způsob „chutná jablka ze stromu u dálnice“.
Máš naivní nereálnou představu. Je to o tom, stanovit si priority a zvolit kompromisy.
Např. na mnou zmíněném Zakynthosu je letiště opravdu kousek a pláže jsou krásné. Ale mně teda obecně ostrovní Řecko připadá tak nějak celkově čistší a udržovanější než Španělsko.
@lucad77 píše:
Např. na mnou zmíněném Zakynthosu je letiště opravdu kousek a pláže jsou krásné. Ale mně teda obecně ostrovní Řecko připadá tak nějak celkově čistší a udržovanější než Španělsko.
nebyla jsem tak nevím…ale vidím, že většinu města tvoří přístav, takže pláže budou asi jen na okraji města a i tady mi logika velí, že kdekoli jinde na ostrově bude ta pláž lepší, než ve městě, pár metrů od vytíženého přístavu motorových plavidel
To je prostě fakt, ať budeš předstírat, že to nevidíš, jak chceš.
@vulpes píše:
no asi je to tak.
jezdivali jsme vzdY do Bibione, libilo se nam vsechno krom more. Vecer ta atmosfera, bylo to proste super…
hledame uz nekolik tydnu a nemuzeme vybrat…