Pomuzete vybrat mesto pro dovolenou?

525
12.2.22 20:55

Pomuzete vybrat mesto pro dovolenou?

Dobry vecer.
Poradite mi evropske mesto, ktere splnuje tyto pozadavky?
1.blizko letiste
2.blizko more(do 100m) piskova plaz
3. idealne ve meste(obchudky, atrakce pro deti, zmrzlina atd)?
Cestujeme 2 dospeli a 3 deti.
Dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
12.2.22 21:05

Barcelona, Bari, Porto, Valencie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
12.2.22 21:12

Malaga, Zakynthos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.2.22 21:15

Rodos, z letiště busem asi půl hodiny, hotel jsem měla přes silnici přímo na pláži, město 5 min chůze pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
12.2.22 21:31

Oděsa. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56183
12.2.22 21:35

Malaga, Cagliari, Olbia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
12.2.22 21:56

Primosten. Je to teda pidi městečko, ale tebou zmiňované nabízí a z letiště ve splitu je to 45 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
13.2.22 09:08

Dekuji. zatim vyhrava malaga.
ale mamka mi rikala, ze tam byla nekolik krat kdyz mela prestup na letadlo a ze plaz nic moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
13.2.22 09:16
@Lucie142 píše:
Primosten. Je to teda pidi městečko, ale tebou zmiňované nabízí a z letiště ve splitu je to 45 minut.

Primošten :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.2.22 14:54

Rhodos… :palec:
Každopádně Malaga…no, byl tam jen manžel teda ale taky si stěžoval na špinavou pláž, mraky lidí. Moc se mu tam nelíbilo :nevim: ale je to už pár let zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7863
13.2.22 19:41
@katuska84 píše:
Dekuji. zatim vyhrava malaga.
ale mamka mi rikala, ze tam byla nekolik krat kdyz mela prestup na letadlo a ze plaz nic moc :?

z logiky věci - když budeš vybírat větší město, u letiště, tak ta pláž tam nikdy nebude nic moc. Tvůj požadavek je něco na způsob „chutná jablka ze stromu u dálnice“.
Máš naivní nereálnou představu. Je to o tom, stanovit si priority a zvolit kompromisy.
Aneb - kde chce moc, nemá nakonec nic (vlastně má - zkaženou dovolenou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
13.2.22 19:44
@vulpes píše:
z logiky věci - když budeš vybírat větší město, u letiště, tak ta pláž tam nikdy nebude nic moc. Tvůj požadavek je něco na způsob „chutná jablka ze stromu u dálnice“.
Máš naivní nereálnou představu. Je to o tom, stanovit si priority a zvolit kompromisy.

Např. na mnou zmíněném Zakynthosu je letiště opravdu kousek a pláže jsou krásné. Ale mně teda obecně ostrovní Řecko připadá tak nějak celkově čistší a udržovanější než Španělsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7863
13.2.22 20:20
@lucad77 píše:
Např. na mnou zmíněném Zakynthosu je letiště opravdu kousek a pláže jsou krásné. Ale mně teda obecně ostrovní Řecko připadá tak nějak celkově čistší a udržovanější než Španělsko.

nebyla jsem tak nevím…ale vidím, že většinu města tvoří přístav, takže pláže budou asi jen na okraji města a i tady mi logika velí, že kdekoli jinde na ostrově bude ta pláž lepší, než ve městě, pár metrů od vytíženého přístavu motorových plavidel :nevim: To je prostě fakt, ať budeš předstírat, že to nevidíš, jak chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
14.2.22 11:38

Zakynthos byl super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
14.2.22 13:42
@vulpes píše:

no asi je to tak.
jezdivali jsme vzdY do Bibione, libilo se nam vsechno krom more. Vecer ta atmosfera, bylo to proste super…
hledame uz nekolik tydnu a nemuzeme vybrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí