Ponižování od otce

Anonymní
12.5.20 16:47

Ponižovani od otce

Ahoj. Jemi 21 a vždy jsem méa asi horší vztah s rodiči. Časem se to lepšilo ale teď to vyhradovalo. Matka s otcem maji problemy asi co spolu žiji, nějal si na to ale zvykly. Moje máma vše řeší řevem a nadavkami, nezmeni se ale naucila jsem se s ni bavit nějak, vi o tom že reaguje mnohdy špatně. Aspon zato se s ni bavim. Problem je otec, pije denne a je k nam detem strasne hnusny. Na bratra nadava sproste a je ooravdu zly na nej, nemaji zadny vzth (on s nimi žije) ja ale se k nemu chovala slusne, mam pritele, rozumi si a otec ho ma hrozne rad, nedovolil by si mu rict nic, prijde mi ze ho bere jako syna. Ale kdykoliv prijde rec na me tak se ohani i pred pritelem style’ jezisi ta nasa mlada at zavre hubu uz co ji ju nezavres’ a tak no, shazuje me ze nic neumim, studuji pracuji, jsem odstehovana 3roky… navstevuji je a pomaham jim kdyz je treba, ale kdyz treba prijedeme na navstevu tak rika jako chudak pritel muj ze ten skonci jako on(otec) ze semnou bude teda zivot a tak dale, taky vulgarne na me mluvi a urazi me, jednu dobu jsem si to nechala libit a zlehcovala to ze sem se tomu zasmala protoze on vlastne si mylsi ze se tomu budeme jako vsichni smát ale ted to vygradovalo ze jsem mu nadala a byla jsem i agresivni jecela jsem na ne oba. Nevim jak to resit, je toho vic, otec se moc nestaral zpusobival nasi rodine spise problemy ale ja byla casto pri nem bylo mi ho lito, vim ze toto normalni neni a musi byt hodne prazdny ale neco ve mne vře že jsem si myslela ze od dospelosti se to chovani ke mne zmeni a nechci si to nechat libit. Nemate nekdo zkusenosti s takovymi problemy? Jsem zoufala…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
12.5.20 16:55

Omez kontakt. Otce nezmenis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.5.20 16:56

Nestykala bych se s takovým člověkem.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
12.5.20 17:01

Omez Kontakt nebo ho uplne prerus. Totez porad I bratrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.20 17:04

Mockrat jsme se pohadlai tak ze byly i bitky jako s rodici, mamka pritakava protoze se nechce s nim hadat, ja 3× do roka tak vybouchnu protoze to dusim a nechavam si to ale hodne s nimi resime, praci vsechno tak tam jezdim, mu to jako nedochazi kdyz odjizdim usmeje se a td ale j to nechapu mne se prici takove chovani ke mne a zacinam si myslet ze ho nenavidim, coz tak asi uplne neni je to jen vztek ale ooravdu nevim. Priteli to neni prijemne ale bere ho jaky je a respektuje ho jako meho otce on ale si takhle honi ego to same dela mamce i bratrovi

• Citovat
  • Upravit
4535
12.5.20 17:38

Kdyby mě někdo takto urazel, tak bych za ním nechodila. V osobním životě tě to může hrozně poznamenat, sebevědomí na nule atd.

Bez nich aspoň chvíli, ti bude lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
12.5.20 17:49

Uz jsi dospela. Pokud te nic nedrzi ve meste rodicu, tak se odstehuj aspon 50 km daleko. Ulevi se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
12.5.20 18:12
@Anonymní píše:
Ahoj. Jemi 21 a vždy jsem méa asi horší vztah s rodiči. Časem se to lepšilo ale teď to vyhradovalo. Matka s otcem maji problemy asi co spolu žiji, nějal si na to ale zvykly. Moje máma vše řeší řevem a nadavkami, nezmeni se ale naucila jsem se s ni bavit nějak, vi o tom že reaguje mnohdy špatně. Aspon zato se s ni bavim. Problem je otec, pije denne a je k nam detem strasne hnusny. Na bratra nadava sproste a je ooravdu zly na nej, nemaji zadny vzth (on s nimi žije) ja ale se k nemu chovala slusne, mam pritele, rozumi si a otec ho ma hrozne rad, nedovolil by si mu rict nic, prijde mi ze ho bere jako syna. Ale kdykoliv prijde rec na me tak se ohani i pred pritelem style’ jezisi ta nasa mlada at zavre hubu uz co ji ju nezavres’ a tak no, shazuje me ze nic neumim, studuji pracuji, jsem odstehovana 3roky… navstevuji je a pomaham jim kdyz je treba, ale kdyz treba prijedeme na navstevu tak rika jako chudak pritel muj ze ten skonci jako on(otec) ze semnou bude teda zivot a tak dale, taky vulgarne na me mluvi a urazi me, jednu dobu jsem si to nechala libit a zlehcovala to ze sem se tomu zasmala protoze on vlastne si mylsi ze se tomu budeme jako vsichni smát ale ted to vygradovalo ze jsem mu nadala a byla jsem i agresivni jecela jsem na ne oba. Nevim jak to resit, je toho vic, otec se moc nestaral zpusobival nasi rodine spise problemy ale ja byla casto pri nem bylo mi ho lito, vim ze toto normalni neni a musi byt hodne prazdny ale neco ve mne vře že jsem si myslela ze od dospelosti se to chovani ke mne zmeni a nechci si to nechat libit. Nemate nekdo zkusenosti s takovymi problemy? Jsem zoufala…

Jste svatý člověk, Mám dojem že si vás, absolutně neváží. což nechápu. Krapátko to znám, ovšem až jím začne zátekat do škrpálů… tak budete moc dobrá. Nechat, nestýkat pryč od nich, neotročit. Jinak v případě že by jste zvažovala, výběr na jiné rodiče nebo adobci hlásím se v první řadě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová