Poplatek u porodu na Bulovce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
7.5.12 18:45
@werunqa píše:
to svagr prisel k porodu na posledni chvili a mel to zadarmo nastesti :pankac:

Měli by to brát všude stejně.
Fakt..pochopím epidurál,pochopila bych,kdyby nerozdávali plenky,kalhotky apod.,ale poplatek za otce nepochopím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.5.12 18:48
@Tereza1986 píše:
Měli by to brát všude stejně.
Fakt..pochopím epidurál,pochopila bych,kdyby nerozdávali plenky,kalhotky apod.,ale poplatek za otce nepochopím. :nevim:

u nas davaji por. vlozky i jednorazovky pro mimco..ale skrz ten poplatek nevim-kdyby mu dali aspon najist a napit-ale u nas ne-jen mu daji ten mundur jejich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.5.12 18:49
@werunqa píše:
u nas davaji por. vlozky i jednorazovky pro mimco..ale skrz ten poplatek nevim-kdyby mu dali aspon najist a napit-ale u nas ne-jen mu daji ten mundur jejich :nevim:

právě že to je poplatek ve kterém ani není řečeno za co to je..za co vlastně platí..jako litr že stojí u lůžka a čučí ženské na pipku? nebo za co..at to teda specifikují a řeknou a vyčíslo za co to je..

• Citovat
  • Upravit
8265
7.5.12 18:51
@smurfka píše:
právě že to je poplatek ve kterém ani není řečeno za co to je..za co vlastně platí..jako litr že stojí u lůžka a čučí ženské na pipku? nebo za co..at to teda specifikují a řeknou a vyčíslo za co to je..

no me kdosi tady kdysi psal, ze pry to je za to obleceni pujceny a ze kdyby omdlel nebo tak, tak za to-ze by mu poskytli peci 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.5.12 18:53
@werunqa píše:
u nas davaji por. vlozky i jednorazovky pro mimco..ale skrz ten poplatek nevim-kdyby mu dali aspon najist a napit-ale u nas ne-jen mu daji ten mundur jejich :nevim:

Přesně tak,nebo aspoň aby ho v mé porodnici ke mně pustili na všechny porodní doby :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.5.12 18:54
@werunqa píše:
no me kdosi tady kdysi psal, ze pry to je za to obleceni pujceny a ze kdyby omdlel nebo tak, tak za to-ze by mu poskytli peci 8o :nevim:

to jo to jsem si taky myslela..ale někdě nadávájí ani oblečení už..prostě má chlap přijít ve vlastních přezůvkách a domácím oblečení ( asi teplákovka nebo nevím co tím myslí ) a mundur nedávají tak nevím..( někde mundur samozřejmě je ) a to že omdlí..? no tak fajn.Zaplatím po porodu jestli omdlí a budou se muset o něho starat, když neomdlí, tak jim nic nezaplatím a basta, když to mají tak blbě stanovené..

• Citovat
  • Upravit
6836
7.5.12 18:56
@werunqa píše:
no me kdosi tady kdysi psal, ze pry to je za to obleceni pujceny a ze kdyby omdlel nebo tak, tak za to-ze by mu poskytli peci 8o :nevim:

A že ty doktory jakoby rozptyluje při práci a že se tam může motat. :cert: Takže asi taková náplast na nervy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.5.12 18:56

@smurfka Jo u nás je napsáno - doprovod v příjemném a čistém oblečení, jinak nebude vpuštěn na sál.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
7.5.12 18:57
@Tereza1986 píše:
A že ty doktory jakoby rozptyluje při práci a že se tam může motat. :cert: Takže asi taková náplast na nervy. :nevim:

Rozptyluje? Dyť já za celý porod doktora viděla až když mě šil.

• Citovat
  • Upravit
6836
7.5.12 18:57
@smurfka píše:
to jo to jsem si taky myslela..ale někdě nadávájí ani oblečení už..prostě má chlap přijít ve vlastních přezůvkách a domácím oblečení ( asi teplákovka nebo nevím co tím myslí ) a mundur nedávají tak nevím..( někde mundur samozřejmě je ) a to že omdlí..? no tak fajn.Zaplatím po porodu jestli omdlí a budou se muset o něho starat, když neomdlí, tak jim nic nezaplatím a basta, když to mají tak blbě stanovené..

Přezůvky,domácí oblečení…Nemá si vzít ještě popcorn k tomu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.5.12 18:59
@PetkaK píše:
Rozptyluje? Dyť já za celý porod doktora viděla až když mě šil.

Prostě celkově personál.Jasně,že to je nějakej jejich kec!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.5.12 19:01
@PetkaK píše:
@smurfka Jo u nás je napsáno - doprovod v příjemném a čistém oblečení, jinak nebude vpuštěn na sál.

u nas teda naštěstí jen přezuvky, jinak tam psané nic není..tak asi u nás dávají ještě mundur.. :nevim: poptám se na monitorech..

• Citovat
  • Upravit
8265
7.5.12 19:15

u nas teda mundur davaji co vim,ale jinak taky nechapu-kdyby mu dali aspon nejakou svacinu a piti v cene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková