Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@werunqa píše:
to svagr prisel k porodu na posledni chvili a mel to zadarmo nastesti
Měli by to brát všude stejně.
Fakt..pochopím epidurál,pochopila bych,kdyby nerozdávali plenky,kalhotky apod.,ale poplatek za otce nepochopím. ![]()
@Tereza1986 píše:
Měli by to brát všude stejně.
Fakt..pochopím epidurál,pochopila bych,kdyby nerozdávali plenky,kalhotky apod.,ale poplatek za otce nepochopím.
u nas davaji por. vlozky i jednorazovky pro mimco..ale skrz ten poplatek nevim-kdyby mu dali aspon najist a napit-ale u nas ne-jen mu daji ten mundur jejich ![]()
@werunqa píše:
u nas davaji por. vlozky i jednorazovky pro mimco..ale skrz ten poplatek nevim-kdyby mu dali aspon najist a napit-ale u nas ne-jen mu daji ten mundur jejich
právě že to je poplatek ve kterém ani není řečeno za co to je..za co vlastně platí..jako litr že stojí u lůžka a čučí ženské na pipku? nebo za co..at to teda specifikují a řeknou a vyčíslo za co to je..
@smurfka píše:
právě že to je poplatek ve kterém ani není řečeno za co to je..za co vlastně platí..jako litr že stojí u lůžka a čučí ženské na pipku? nebo za co..at to teda specifikují a řeknou a vyčíslo za co to je..
no me kdosi tady kdysi psal, ze pry to je za to obleceni pujceny a ze kdyby omdlel nebo tak, tak za to-ze by mu poskytli peci
![]()
@werunqa píše:
u nas davaji por. vlozky i jednorazovky pro mimco..ale skrz ten poplatek nevim-kdyby mu dali aspon najist a napit-ale u nas ne-jen mu daji ten mundur jejich
Přesně tak,nebo aspoň aby ho v mé porodnici ke mně pustili na všechny porodní doby ![]()
@werunqa píše:
no me kdosi tady kdysi psal, ze pry to je za to obleceni pujceny a ze kdyby omdlel nebo tak, tak za to-ze by mu poskytli peci![]()
to jo to jsem si taky myslela..ale někdě nadávájí ani oblečení už..prostě má chlap přijít ve vlastních přezůvkách a domácím oblečení ( asi teplákovka nebo nevím co tím myslí ) a mundur nedávají tak nevím..( někde mundur samozřejmě je ) a to že omdlí..? no tak fajn.Zaplatím po porodu jestli omdlí a budou se muset o něho starat, když neomdlí, tak jim nic nezaplatím a basta, když to mají tak blbě stanovené..
@werunqa píše:
no me kdosi tady kdysi psal, ze pry to je za to obleceni pujceny a ze kdyby omdlel nebo tak, tak za to-ze by mu poskytli peci![]()
A že ty doktory jakoby rozptyluje při práci a že se tam může motat.
Takže asi taková náplast na nervy. ![]()
@smurfka Jo u nás je napsáno - doprovod v příjemném a čistém oblečení, jinak nebude vpuštěn na sál.
@Tereza1986 píše:
A že ty doktory jakoby rozptyluje při práci a že se tam může motat.Takže asi taková náplast na nervy.
Rozptyluje? Dyť já za celý porod doktora viděla až když mě šil.
@smurfka píše:
to jo to jsem si taky myslela..ale někdě nadávájí ani oblečení už..prostě má chlap přijít ve vlastních přezůvkách a domácím oblečení ( asi teplákovka nebo nevím co tím myslí ) a mundur nedávají tak nevím..( někde mundur samozřejmě je ) a to že omdlí..? no tak fajn.Zaplatím po porodu jestli omdlí a budou se muset o něho starat, když neomdlí, tak jim nic nezaplatím a basta, když to mají tak blbě stanovené..
Přezůvky,domácí oblečení…Nemá si vzít ještě popcorn k tomu? ![]()
@PetkaK píše:
Rozptyluje? Dyť já za celý porod doktora viděla až když mě šil.
Prostě celkově personál.Jasně,že to je nějakej jejich kec!!! ![]()
u nas teda mundur davaji co vim,ale jinak taky nechapu-kdyby mu dali aspon nejakou svacinu a piti v cene ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.