Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky vite nektera jak je to s poplatkama nemocnici? Jsem s 3mesicnim miminkem 3.den v nemocnici-on na JIP ja na pokoji vedle, zitra by uz mel ke mne…budeme tu cca 10dni dohromady…vsude ctu neco jineho…dekju moc
Platila jsem 100 za dítě a 100 za sebe. Ať jste brzo v pořádku.
@Slečna Ferka píše:
Za dítě se neplatí, platíš jen za sebe.
platí
@Slečna Ferka píše:
Za dítě se neplatí, platíš jen za sebe.
za dítě se neplatí pouze 30 korunové poplatky…pohotovost a poplatky za pobyt se platí v plné výši
Aha, my jsme byli v nemocnici na jednu noc v květnu a za malou jsme teda neplatili nic. Ale možná mám vlčí mlhu, tak mě prosím zakladatelko neber vážně - nemám to vyčtený, vycházím jen ze svojí zkušenosti.
@tattianka Platí se za oba, vloni jsem byla s 10-ti měsíční dcerkou v nemocnici s laryngitidou a platila jsem za nás obě. Za dítko se neplatí jen v porodnici.
V nemocnici se plati, za dite se neplati jen v porodnici a pripadne pokud je z porodnice prevezeno treba na jine pracoviste, pr. na JIP
Platíš, jak psaly holky víše. @Slečna Ferka Neplatí se jen v porodnici a po celou dobu hospitalizace po narození až do propuštění domů (tzn. i když dítě během pobytu na novorozeneckém po porodu je převezeno jinam, nic se po celou dobu neplatí. Jakmile je ale jednou propuštěné domů, při další hospit. už platíš.).
Ahojky, byla jsem před 14 dny se synem v nemocnici, on na JIP, já na normálním dětském pokoji. Platili jsme každý 100,– za den. První a poslední den hospitalizace se bere jako jeden den. Ať jste brzy doma!!
Uz ti bylo odpovezeno hodnekrat. Tak jestli nevadi priparim se z
dotazem. Nevite zda se plati za tatinka u porodu? Kdyz jsem byla s prvnim meli to snad nejak rusit? Tak me zajima jak to dopadlo. Aby to po me treba nechteli neopravnene
jinak jim rada za to zaplatim ![]()
@Vrtul píše:
Uz ti bylo odpovezeno hodnekrat. Tak jestli nevadi priparim se z
dotazem. Nevite zda se plati za tatinka u porodu? Kdyz jsem byla s prvnim meli to snad nejak rusit? Tak me zajima jak to dopadlo. Aby to po me treba nechteli neopravnenejinak jim rada za to zaplatim
@Vrtul Teoreticky by to chtít neměli, ale chtějí…
@terinka4444 myslim ale ze se mluvilo o tom ze by nemel byt uctovan, to co pises ty prave takhle bylo. Ze nekde se platilo a nekde. Myslim ze to snad meli rusit dokonce v dubnu 2012 co se narodil syn. No je to jedno, neni to dulezite, jen me to napadlo pritcteni tehle diskuze