Poporodní vložky - jaké?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
20.6.12 12:22

Batist Flower taky jednoznačně doporučuju, nejsou drahé a jsou jemné a hlavně celkem dlouhé.

Odkaz na ně zde.

Já si je tam zase budu kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modry pes
20.6.12 12:34
@Milli píše:
U nás to jedna maminka v porodnici vytáhla a bylo zle :?. Prý absolutně nevhodné kvůli očistkům. No, ona byla vůbec taková pokroková, den po porodu už nosila tanga.

No tak to je ulet. To si nedokazu predstavit (ty tanga druhy den) :))))

• Citovat
  • Upravit
7899
20.6.12 12:45

Také doporučuju Batist flowers, měla jsem asi 4 balíky na doma pak už normální menstruační. U nás v porodce dávali kolik jsme chtěli a byli to taky ty batist.. jsou dlouhé a i tak ty první dny jsem musela dávat dvě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
20.6.12 12:50

Za mně taky Batist Flower, první dni jsem nosila 2-3, pak už jen jednu, nakoupila jsem si 3 balíky, spotřebovala jsem 2 + 1 co jsme dostali v porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
20.6.12 13:03

Ahoj, prosím vás, když je řeč o tom co si vzít do porodnice, jak jste na tom byly s těmi jednorázovými kalhotkami?? :think: využila ste je některá? jaké máte zkušenosti? nebo ste si je nekupovali a používali normálka bavlněné?? předem děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
20.6.12 13:05

Jednoznačně Batist Flower ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
20.6.12 13:06
@kotrbovic píše:
Ahoj, prosím vás, když je řeč o tom co si vzít do porodnice, jak jste na tom byly s těmi jednorázovými kalhotkami?? :think: využila ste je některá? jaké máte zkušenosti? nebo ste si je nekupovali a používali normálka bavlněné?? předem děkuji za rady :kytka:

jestli myslíš ty jednorázové z DM třeba, tak ty si vůbec nekupuj, stojí za prd. Nejlepší jsou ty síťované z lékárny, dají se přeprat, za chvilku jsou suché. Měla jsem 3ks a v pohodě stačily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
20.6.12 13:10

Vložky jsem taky kupovala v lékárně, značku už nevím. V porodnici jsem spotřebovala za 9 dní 4 balíky :roll: ale krvácela jsem docela hodně. 2 balíky jsem vezla hned k porodu, další 2 balíky mi přivezl manžel na druhý den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
20.6.12 13:14

Já měla kalhotky z lékárny Abri net, 5ks, což mně stačilo, nemusela jsem je tam přepírat a když jsem se vrátila z porodnice, hodila jsem je vyprat na 60° a jsou jak nový a schovaný na příště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
20.6.12 13:24

@Michaela23 díky, přesně to jsem měla namysli, já ty jednorázovky viděla snad jen v DM, ještě že ted už vim kde sehnat lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
20.6.12 13:40

@kotrbovic kupovala jsem si ve zdravotnických potřebách Tena lady síťovaný a nohavičkový, byly pohodlný, neškrtily, za mě se určitě vyplatily neb ze mě teklo krve jak z vola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.6.12 13:49

Já měla síťované kalhotky Abri net, ze začátku jsem krvácela hodně, tak jsem je využila a bylo super, že rychle uschly. Pak už jsem požívala bavlněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
20.6.12 14:18

Do porodky určitě ty jednorázové kalhotky, já měla z lékárny, byli z takové fáčoviny a byli hodně pohodlné, radši kup větší číslo, já mám normálně M a ty jsem brala XL :mrgreen: pak jsem ještě měla síťované Carriwel z obchodu z dětskýma potřebama a ty byli hrozné, šktrili no šli do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modry pes
20.6.12 14:20
@kotrbovic píše:
Ahoj, prosím vás, když je řeč o tom co si vzít do porodnice, jak jste na tom byly s těmi jednorázovými kalhotkami?? :think: využila ste je některá? jaké máte zkušenosti? nebo ste si je nekupovali a používali normálka bavlněné?? předem děkuji za rady :kytka:

Ja teda musim rict, ze uz mam asi ctvrty balicek (po peti) a to jsem skoro 3 tydny po porodu. V porodnici jsem je pouzivala taky (cca 1-2 denne) a ted to same. Kupovala jsem ty v DM drogeriich. Jsou sice jen 42-44 velikost, ale treba budes mit stesti na vybavenejsi drogerii :)

• Citovat
  • Upravit
2282
20.6.12 15:00

Vlozky SAMU z lekarny, ke konci sestinedeli uz obyc intimky
A kalhotky sitovane Abri net taky z lekarny, daji se preprat a znovu pouzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí