Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Batist Flower taky jednoznačně doporučuju, nejsou drahé a jsou jemné a hlavně celkem dlouhé.
Já si je tam zase budu kupovat.
@Milli píše:
U nás to jedna maminka v porodnici vytáhla a bylo zle. Prý absolutně nevhodné kvůli očistkům. No, ona byla vůbec taková pokroková, den po porodu už nosila tanga.
No tak to je ulet. To si nedokazu predstavit (ty tanga druhy den) ![]()
Také doporučuju Batist flowers, měla jsem asi 4 balíky na doma pak už normální menstruační. U nás v porodce dávali kolik jsme chtěli a byli to taky ty batist.. jsou dlouhé a i tak ty první dny jsem musela dávat dvě..
Za mně taky Batist Flower, první dni jsem nosila 2-3, pak už jen jednu, nakoupila jsem si 3 balíky, spotřebovala jsem 2 + 1 co jsme dostali v porodnici
Ahoj, prosím vás, když je řeč o tom co si vzít do porodnice, jak jste na tom byly s těmi jednorázovými kalhotkami??
využila ste je některá? jaké máte zkušenosti? nebo ste si je nekupovali a používali normálka bavlněné?? předem děkuji za rady ![]()
@kotrbovic píše:
Ahoj, prosím vás, když je řeč o tom co si vzít do porodnice, jak jste na tom byly s těmi jednorázovými kalhotkami??využila ste je některá? jaké máte zkušenosti? nebo ste si je nekupovali a používali normálka bavlněné?? předem děkuji za rady
jestli myslíš ty jednorázové z DM třeba, tak ty si vůbec nekupuj, stojí za prd. Nejlepší jsou ty síťované z lékárny, dají se přeprat, za chvilku jsou suché. Měla jsem 3ks a v pohodě stačily ![]()
Vložky jsem taky kupovala v lékárně, značku už nevím. V porodnici jsem spotřebovala za 9 dní 4 balíky
ale krvácela jsem docela hodně. 2 balíky jsem vezla hned k porodu, další 2 balíky mi přivezl manžel na druhý den ![]()
Já měla kalhotky z lékárny Abri net, 5ks, což mně stačilo, nemusela jsem je tam přepírat a když jsem se vrátila z porodnice, hodila jsem je vyprat na 60° a jsou jak nový a schovaný na příště ![]()
@Michaela23 díky, přesně to jsem měla namysli, já ty jednorázovky viděla snad jen v DM, ještě že ted už vim kde sehnat lepší ![]()
@kotrbovic kupovala jsem si ve zdravotnických potřebách Tena lady síťovaný a nohavičkový, byly pohodlný, neškrtily, za mě se určitě vyplatily neb ze mě teklo krve jak z vola.
Já měla síťované kalhotky Abri net, ze začátku jsem krvácela hodně, tak jsem je využila a bylo super, že rychle uschly. Pak už jsem požívala bavlněné.
Do porodky určitě ty jednorázové kalhotky, já měla z lékárny, byli z takové fáčoviny a byli hodně pohodlné, radši kup větší číslo, já mám normálně M a ty jsem brala XL
pak jsem ještě měla síťované Carriwel z obchodu z dětskýma potřebama a ty byli hrozné, šktrili no šli do koše.
@kotrbovic píše:
Ahoj, prosím vás, když je řeč o tom co si vzít do porodnice, jak jste na tom byly s těmi jednorázovými kalhotkami??využila ste je některá? jaké máte zkušenosti? nebo ste si je nekupovali a používali normálka bavlněné?? předem děkuji za rady
Ja teda musim rict, ze uz mam asi ctvrty balicek (po peti) a to jsem skoro 3 tydny po porodu. V porodnici jsem je pouzivala taky (cca 1-2 denne) a ted to same. Kupovala jsem ty v DM drogeriich. Jsou sice jen 42-44 velikost, ale treba budes mit stesti na vybavenejsi drogerii ![]()
Vlozky SAMU z lekarny, ke konci sestinedeli uz obyc intimky
A kalhotky sitovane Abri net taky z lekarny, daji se preprat a znovu pouzit.