Pořád nemocný kojenec

1137
27.12.23 12:40

Porad nemocny kojenec

Zdravim, jdu se hlavne vypovidat, protoze jsem uz na padnuti.
Od poloviny listopadu jsme doma nemocni. Nejvic to odnasi nejmladsi, ted 11ti mesicni. Vzdycky to vypada, ze uz dobre a hned dalsi den se mu vse vrati - ryma, kasel, nekdy teplota, ale spis ne.
Starsimu se to take vraci, my s muzem to chytame na stridacku.
Mladsi kvuli porad plnemu nosu spatne spi, porad se hemzi, posledni noci i place a fnuka ze spani a ja uz jsem zombie, nevyspala.
Pritom starsi nechodi do skolky, jen 1× tydne cvicit, zadne bacily tedy ve velkem odnikud netahame.

Jak tohle prezit a nezblaznit se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.12.23 12:46

Sáhla bych po kozím mléku. Dceři jsem dávala 2 zimy po sobě a prošli jsme bez viróz. Já byla na něm celé dětství a krom 1 anginy mi nic nebylo

• Citovat
  • Upravit
1137
27.12.23 12:59
@Anonymní píše:
Sáhla bych po kozím mléku. Dceři jsem dávala 2 zimy po sobě a prošli jsme bez viróz. Já byla na něm celé dětství a krom 1 anginy mi nic nebylo

Ze by bylo zazracnejsi nez kojeni? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.12.23 13:14

Co jite za doplnky a vitaminy…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
27.12.23 13:18

@Lucie_Sx Nejime, jsem s tim zatim na vazkach, ze je to stejne jen „predrazeny barevny cukr“.
Jime ovoce, zeleninu, varime z kvalitnich surovin (ne polotovary), ven chodime, ale nejspis ma taky snizenou imunitu, ale to se bude zjistovat az v roce v ockovacim centru. A je kojeny jeste docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.12.23 13:45
@JezinkaBezinka píše:
@Lucie_Sx Nejime, jsem s tim zatim na vazkach, ze je to stejne jen „predrazeny barevny cukr“.
Jime ovoce, zeleninu, varime z kvalitnich surovin (ne polotovary), ven chodime, ale nejspis ma taky snizenou imunitu, ale to se bude zjistovat az v roce v ockovacim centru. A je kojeny jeste docela dost.

Tak to bude za me kamen urazu.
Decko v nasich koncinach obvykle chybi a ja osobne nedam dopustit na C vitamin, resim s nim uz prakticky vsechno, je to velmi ucinne. Ale chce to vysoke davky (kratkodobe). Malemu muzes ty, jde to do mlika.
A zinek taky hodne funguje.
Pak klasika lichorerisnice, cesnek, med, chlorella, Floradix, fytomineraly atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
27.12.23 16:18

Ty vitamíny je dobrý nepodceňovat, holky berou od září imunoglukan a déčko a při známkách nachlazení céčko ještě navrch k tomu imunoglukanu. Já to flákala a nachlazená nebo rovnou nemocná jsem většinu prosince :roll: Když to neflákám, není mi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
27.12.23 16:21

@Lily Evans Nojo, ale Imumoglukan pisi, ze je od 3let, kojenci je 11mesicu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
27.12.23 16:25

My jedeme céčko, déčko, zinek a echinacea. A probiotika. Respektive já užívám a kojením předávám dál ;) malej měl teprve měsíc a za 3 dny se z toho dostal.
Teď toho bohužel hodně lítá. Starší to donesl ze školky. Jenže ten měl rýmu a párkrát zakašlal, toť vše. Malej se ty 3 dny trápil, ale pak už dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
27.12.23 16:47

@JezinkaBezinka ale decko a cecko muze, to by melo stacit :) a ja teda smele imunoglukan davam od roka, doktorka posvetila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
27.12.23 18:57

Zkuste alergologii. Můj syn byl nemocný často od narození, nakonec byl i v nemocnici a následně mu dělali test na cystickou fibrózu( ta se nepotvrdila) a až jako ročnímu mu bylo diagnostikováno astma. Taky to žádná diagnoza být nemusí, ale můj syn měl první antibiotika asi ve 3 týdnech a pak šel s pauzami(třeba jen měsíční) z antibiotik do antibiotik. Maximálně nenajdou problém v tomto a budou stačit vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí