Pořád se chce nosit...

902
16.6.10 10:20

Pořád se chce nosit...

Holčiny, taky se vaše deseti měsíční dítka chtějí doma pořád nosit? Kája se na mě neustle sápe…Jelikož už chodí po byt sama, najde si mě všude :-) Je to docela vyčerpávající, visí mi na noze když vařím, pořád. Dřív to dělala taky, ale na tolik…Co radíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
16.6.10 10:36

Synovi je tedy jen 9 měsíců, oproti dřívějšku chce nosit míň, ale chce. Na takové to krátkodobé pochování moc není. Buď je v dobré náladě a vystačí si sám, chování ho zdržuje. Nebo je ukňouraný a chce být u mě. Váží 10 kilo, takže na ruce to fakt nejde. V šátku je spokojenej jedině venku, doma jen když makám, něco se musí dít, co by sledoval. Takže vážu na bok do šátku, ale musím pracovat, ale alespoň tak uklidím - luxujem, věšíme prádlo, utíráme prach.

• Citovat
  • Upravit
9556
16.6.10 10:53

mame to taky tak, zhorsuje se to v obdobi rustu zoubku, to ji taham na ruce vpodstate neustale, z toho si odejde do vedlejsiho pokoje sama a nepotrebuje me…
myslim, ze rada na to moc neni, asi jen vydrzet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
16.6.10 10:56

Markétce je sice 9 měsíců, ale na noze mi taky visí pořád. Kdyby jen visela, ona u toho ještě mňančí a vzteká se. Chce nosit. Vezmu ji na ruce, začne se kroutit, nelíbí se jí to. Položím na zem, řev, zas mi visí na noze :zed: :lol: .
Pořád se uklidňuju tím, že je to jen takové období (kéž nebude trvat moc dlouho). Markétku nosím v šátku, jenže zatím to umím jen na břicho a to zas nic neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
16.6.10 11:00

Já bych spíš chtěla vidět dítko, které se nosit nechce a na mamince nevisí :wink: Mám doma to samý, má rok a půl a pořád se na mě sápe.

• Citovat
  • Upravit
902
16.6.10 11:07

Jo, přesně jak píše leňula2:chce nahoru a vzápětí dolů a tak pořád dokola.
Pak ale zas má chvilku, kdy si hraje sama a nechce mě. Pak ale jakoby si uvědomila, že je sama a s křikem mě hledá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
16.6.10 11:15

Mně to přijde normální, jestli tě bolí záda, pořiď si Ergo nebo Manducu (my jsme využívali místo kočárku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
16.6.10 11:16

No, nechce se mi do nosítka už investovat. Sice plánujeme další mimi,ale nevím…Spíš mě štve, když pořád kňučí…ale s tím asi nejde nic dělat.Je malá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
16.6.10 11:33

Tak to pak nevidím jinou možnost než nosit na rukou. Ale jak to popisuješ, nosítko by ti hodně ulehčilo život, je to na tobě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
16.6.10 11:46

Mám to samé - malému je 7 měsíců, neplazí se, neleze, na bříško ani na zádech být nechce…jen se chce nosit a koukat okolo. Takže jakmile se mu ztratím z dohledu - hned křičí a pláče.

Rada na to není, jen to chce vydržet, měla jsem to u každého dítěte a taky jsem myslela, že mě klepne :lol:

A nejlepší je asi to nosítko, já třeba nosím v šátku i doma a je to ok, jen člověk moc toho neudělá, ale dá se to.

tak pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky