Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
My mame Liam Patrick, Noel Ian, a Emilia Mary. Chteli jsme, aby spolu prvni jmena vypadala hezky, aby znela jemne ![]()
K Rebecce se mi libi treba Ezra, Raphael/Rafael, Jordan, nebo i Ira, pokud nebydlite nekde na bristkych ostrovech
kazdopadne bych asi zustala u bible
@Ludovika píše:
Rafaela máme doma a nasměje se mu nikdo. A ještě Benjamína a Tobiáše
.
Krásné ♥️ a jak říkáte Rafaelovi a Benjaminovi? Tobias jsem měla vybrané kdyby první byl kluk ale to už mě pustilo, hlavně máme v dědině
@Mammadomma píše:
Krásné ♥️ a jak říkáte Rafaelovi a Benjaminovi? Tobias jsem měla vybrané kdyby první byl kluk ale to už mě pustilo, hlavně máme v dědině
Já mám Benjamína a je to prostě Ben, Beník, Benjamín a někdo mu už řekl i Benjo.
Rafaela jsem jednou potkala a každý mu říkal Raf.
@Mammadomma píše:
Hledáme pěkne neobvyklé jméno pro syna. Dcerku máme Rebeccu, zahraniční příjmení.
Vladan, Stanislas, Ladislas, Bolek, Alfred, Adolf, Marcus, Donald, Ronald, Theobald (význam: chrabrý), Angu Dagda, Dagobert, Vlasta, Erik, Edmund, Edward, Louis, Robin, Raimund, Rostislav (anglicky mu budou říkat („Ross"),…
@Mammadomma píše:
Rafaelovi říkáme hlavně Rafaeli
, ale i Rafi, Rafe, on mám nejraději Rafík, což se mi nelíbí vůbec, ale jemu jo
.
Benjamín je klasic Ben, Bena, Beňa, Beno, Beník (jo, je to jak na psa, ale zase jemu se to líbí
), Benja, Benoušek (to mu vymyslela p. uč. ve školce a on to pak vyžadoval doma
). Podepisuje se Ben a má i příjmení na tři písmena, tak je to takové úderné a nenáročné na psaní
.
William, Will, Eliot, Elias, Richard, Victor, Damian, Rio, Gabriel, Benjamin, Krystof ![]()