Poradíte jméno pro syna? .

Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
11.12.23 02:10

My mame Liam Patrick, Noel Ian, a Emilia Mary. Chteli jsme, aby spolu prvni jmena vypadala hezky, aby znela jemne :)

K Rebecce se mi libi treba Ezra, Raphael/Rafael, Jordan, nebo i Ira, pokud nebydlite nekde na bristkych ostrovech :D kazdopadne bych asi zustala u bible

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.12.23 09:17
@Ludovika píše:
Rafaela máme doma a nasměje se mu nikdo :lol:. A ještě Benjamína a Tobiáše :).

Krásné ♥️ a jak říkáte Rafaelovi a Benjaminovi? Tobias jsem měla vybrané kdyby první byl kluk ale to už mě pustilo, hlavně máme v dědině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.12.23 12:10
@Mammadomma píše:
Krásné ♥️ a jak říkáte Rafaelovi a Benjaminovi? Tobias jsem měla vybrané kdyby první byl kluk ale to už mě pustilo, hlavně máme v dědině

Já mám Benjamína a je to prostě Ben, Beník, Benjamín a někdo mu už řekl i Benjo.
Rafaela jsem jednou potkala a každý mu říkal Raf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.23 15:54
@Mammadomma píše:
Hledáme pěkne neobvyklé jméno pro syna. Dcerku máme Rebeccu, zahraniční příjmení. :P

Vladan, Stanislas, Ladislas, Bolek, Alfred, Adolf, Marcus, Donald, Ronald, Theobald (význam: chrabrý), Angu Dagda, Dagobert, Vlasta, Erik, Edmund, Edward, Louis, Robin, Raimund, Rostislav (anglicky mu budou říkat („Ross"),…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
12.12.23 22:54
@Mammadomma píše:

Rafaelovi říkáme hlavně Rafaeli :-), ale i Rafi, Rafe, on mám nejraději Rafík, což se mi nelíbí vůbec, ale jemu jo :lol:.
Benjamín je klasic Ben, Bena, Beňa, Beno, Beník (jo, je to jak na psa, ale zase jemu se to líbí :mrgreen: ), Benja, Benoušek (to mu vymyslela p. uč. ve školce a on to pak vyžadoval doma :) ). Podepisuje se Ben a má i příjmení na tři písmena, tak je to takové úderné a nenáročné na psaní :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Violet792
16.12.23 19:58

William, Will, Eliot, Elias, Richard, Victor, Damian, Rio, Gabriel, Benjamin, Krystof :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence