Kam vyrazit na Vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
13.11.12 08:49

@renule 13 To zvládnete..když jsem se já naučila topit v krbu a nepodpálila dům tak už to zvládne každý :mrgreen: :mrgreen: Jak píšeš s prckama tohle bude mnohem jednodušší :palec: :palec:
No se sněhem uvidíme..snad se jejich předpovědi nesplní. Mám ráda zasněžený vánoce a poslední roky to bláto už je trapný :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
2.1.13 15:38

Ahoj holky?

jak se Vám vydařily pobyty na horách mezi svátky?
Osvědčily se Vám určité hotely, penziony, chaty?

@denisa 76 prosím o radu,
psala jsi, že zřejmě pojedete do Davidova mlýna v Těchanovicích. Jeli jste nakonec?
My bydlíme v Opavě, v Davidově mlýně jsme několikrát byli, ale pouze na odpolední výlet či oběd, ale o ubytování tam nic nevím.
Na jaře k nám přijedou známí se Slovenska a rádi by se ubytovali v okolí Opavy.
Mám zatím tip-hotel Belária v Hradci nad MOravicí a dál mě napadl ten Davidův mlýn.
Prosím, jak to tam vypadá s ubytováním, stravováním, programem?
Líbilo se Vám tam? Byli jste spokojeni?
Děkuji za ochotu a čas mi odpovědět. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
2.1.13 18:22

Včera jsme se vrátili, byli jsme v Jeseníkách přímo v Koutech nad Děsnou na chatě a úžasné :D parádní lyžovačka bez front. Byli jsme velice spokojeni, jezdíme každý rok většinou do Krkonoš, ale tady do Jeseníku se určitě vrátíme ski areál úžasný plno hospod jídlo výborné, hlavně teda Bar lyžárna je super jak jídlem, tak prostředí, dětský koutek přímo v areálu pizzerie, bouwling. Fronty na vlek téměř žádné. Ubytování jsme měli na chatě, trošku bojovka, ale dalo se to, děti byli nadšení, maminka trošku míň :D, ale zase výhoda sjezdovka 10m od chaty a areál Kouty byl vzdálen asi 300m. Takže my jsme si to moc užili a určitě příští rok tam pojedeme znovu. :D Všem krásny rok 2013. :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
3.1.13 14:36

@renule 13 i Tobě i celé rodině jen to dobré do nového roku :kytka:

• to je super, že se Vám tam tak moc líbilo.

My jsme letos seděli doma, ale už teď se těším na wellnes pobyt s lyžovačkou na Dolní Moravě.
Tipů na to, kam vyrazit není nikdy dost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.1.13 08:25

@daniela4 Ahojky :mavam: :mavam: :mavam:
Tak z Davidova mlýna jsme se vrátili před pár dny a musím říct, že zatím jeden z nejhezčích pobytů co jsem u nás zažila.
Měli jsme to i se Silvestrem a i na to si nemůžu stěžovat..naopak..příští rok tam Nový rok pojedeme oslavit znova.
Jinak k ubytování nemůžu ani tady napsat něco špatného a to samé k majitelům..velmi příjemní lidé.
Co se týká kuchyně měli jsme zaplacený snídaně a večeře, které byli ve formě rautu a opět žádná stížnost..dalo by se říct, že jeli domů o pár kilo těžší.
Jinak tahle forma stravování je pouze při nějaké akci..Silvestr..velikonoce atd. Jinak k hotelu patří i tedy restaurace, kde dělají jak snídaně..obědy i večeře, ale je to formou minutek a nebylo moc na výběr..to nám jediné vadilo, ale majitel říkal, že o tom ví a od ledna jídelníček změní.
Takže celkově můžu vřele doporučit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.1.13 15:15

@denisa 76 Ahojky,
děkuji za obsáhlé informace, které mě utvrzují v tom, že pobyt tam můžu našim známým doporučit.
Je dobře, že jste se majitelům zmínili, že by byla potřeba upravit jídelníček.
Lidi většinou kolikrát brblají pod nosem a nahlas neřeknou nic a pak se nic k lepšímu změnit nedá.

Jsem ráda, že jste byli spokojeni a dobře jste odstartovali nový rok, tak ať je všechno i dál super…
Zdraví Daniela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario