Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@slavuska1 To psala zakladatelka o prvním dítěti, že testovala pořád a přišla na něj až ve 3. měsíci u Mudr…
Jj kondom jsme vyndali to je jasne, a jinak nevim kde jste vzali ze jsem 3mesice twhotna proboha, kdyby jsem byla v tretim mesici tak se vas neptam na vase skusenosti
…doktorovy pujdu az tam bude zajimalo mne proste jestli mnel nikdo takovehle priznaky nebo se tak nekdo cejtil stejne..a lekarny jsou tady unas ted zavrene tak se jen vas ptam slusne
Jestli jsi měla dřív menstruaci pravidelnou, tak to možné je, akorát já to na sobě poznala v období kolem očekávané menstr., jestli jsi, tak už to cítíš nebo ne ![]()
Strasne bych zato byla, ale testum neverim nebo nemam snima spis dobre skusenosti. a doktor tam bude az pristi tyden, no a jinak mne poboliva v pod brisku, nekdy vic nekde min, cejtim ze mam zvysenou teplotu. a cejtim se tak jak kdybych byla povzraceni, ale nevzracim.ale v krku mam takovej ten pocitna blinkani, a jsem takova nesva unavena naladova. a tak dal. strasne bych byla rada kdyby mi to vyslo konecne
@betulinka123 píše:
Strasne bych zato byla, ale testum neverim nebo nemam snima spis dobre skusenosti. a doktor tam bude az pristi tyden, no a jinak mne poboliva v pod brisku, nekdy vic nekde min, cejtim ze mam zvysenou teplotu. a cejtim se tak jak kdybych byla povzraceni, ale nevzracim.ale v krku mam takovej ten pocitna blinkani, a jsem takova nesva unavena naladova. a tak dal. strasne bych byla rada kdyby mi to vyslo konecne
tak jed na pohotovost - že máš bolesti a tlaky - oni ti udělají UZ a máš jasno ![]()
@betulinka123 píšeš to samý, jak na začátku. Můžeš být a nemusíš, testy jsou spolehlivé a určitě někde lekarny budou, mají různou pohotovost, pohledej na netu, kde mají ve vašem okolí otevřeno a jeď.
@betulinka123 OT:Vim, ze kazdy nemuze byt genius, ale nasekat tolik pravopisnych chyb…
. Vzdyt je to ostuda.
Jj taky jsem nadtim premyslela.ale musim pockat na pritele a ten se mi vraci zitra z prace
@betulinka123 píše:
Jj taky jsem nadtim premyslela.ale musim pockat na pritele a ten se mi vraci zitra z prace
jak s tím souvisí přítel? ![]()
Seš dospělá tak si zařídíš sama ne?
@Malaga píše:
odvoz?
@jdukolem píše:pokud tam nedávají lišky dobrou noc tak když budu hodně chtít dojedu a nečekám jak čekanka
jj, když budeš hodně chtít ![]()