Pořadník na vajíčka - kde najít dárkyni?

5
2.5.10 01:56

pořadník na vajíčka

Pořadník na vajíčka je má nová nepřijemná zkušenost…už tak trnitá cesta mých neúspěšných pokusů otěhotnět a hlavně donosit… včetně absolvování několika IUI a IVF… Teď navíc si musíme sehnat dárkyni vajíček, která by nás v pořadníku, tedy pokud projde testy a celým darovacím procesem, dostala na horní příčku - kdy nám - mně a manželovi - dají na oplodnění vajíčko od jiné dárkyně v témže centru. Věkový limit max.34 let vyřadil jako dárkyně ženy v rodině a nejbližší kamarádky… Tak kde hledat? Víte o někom, kdo by chtěl pomoci?
annce.ba@gmail.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17609
2.5.10 02:19

Nevím odkud jseš, ale třeba v Gestu jsem četla na netu, že u nich se na vajíčka od dárkyně nečeká. Detaily nevím, ale mají na stránkách i FAQ, tak se můžeš poptat. Tady to píšou o těch vajíčkách http://www.gest.cz/cz/aktual.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.5.10 21:08

Díky za tip. Už jsem jim napsala dotaz co a jak. Nemám ve zvyku měnit lékaře se kterými jsem jinak byla spokojená a až dosud se maximálně snažili nám pomoci, ale tohle asi jinak nepořeším. Teď budu čekat, co mi řeknou v tom Gestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
3.5.10 17:23

Annka -
pokud vim, v Gennetu taky od Tebe zadnou privedenou darkyni necekaji … cekaji doba je max 6 mesicu, vetsinou kratsi. Tohle res prechodem tam, kde cekat nebudes, Tvoji doktori to jiste pochopi.
Preju hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.5.10 18:16

Anko

podivej se tady…

A hodne stesti!!!!
http://www.darkyne.cz/diskuzni-forum/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.5.10 20:39

vajíčka

Ahoj Annko,do jakého CARU docházíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.5.10 18:01
Díky za odkaz, taky jsem se na něj již proklikala. Nechávám jej v záloze. Psala jsem do Gestu, potvrdili mi abych se objednala. Tak ráno budu vědět termín u nich a co bude pak…(a bez dodání dárkyně)
ka-tka píše:
Anko

podivej se tady…

A hodne stesti!!!!
ka-tka píše:
Anko

podivej se tady…

A hodne stesti!!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.5.10 18:06
Od začátku v Pronatalu, poslal nás tam můj gynekolog. A až do teď jsme neměli důvod kritiky nebo změny…navíc tam bylo úspěšných několik párů, které znám, takže i dopředu byly dobré reference z nejbližšího okolí, ale je fakt, že nikdo z nich nepotřeboval darovaná vajíčka.
vladisek píše:
Ahoj Annko,do jakého CARU docházíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chilli
5.5.10 23:20

ahoj, je tady mnoho zen, ja jsem se snazila jedne z vas pomoci, pani hledala darkyni k apolinari, kde je registrovana a protoze je to statni zarizeni a darkyni je kvuli „odmene – nahrade“ malo, jsou zde tak dlouho cekaci lhuty (oproti soukromym zarizenim). takze jsem se nabidla, napsaly jsme si vzkazy, JA POSLALA SVE MOBILNI CISLO, ONA SVE NE… mely jsme se sejit, pani se ozvala, ze setkani nebude, ze nestiha, ze na vysetreni ale byla a ze ji darkyne opravdu helpne, at tam jdu, objednam se, ze ji moc pomuzu a at nahlasim jeji udaje, ze me k ni priradi a ji to pak posune. s touto pani jsme se ani neslysely,ALE mam ji posunout o dva roky!!! a ji nestojim ani za to, aby me vzala telefon, i kdyz je v zahranici???? Psala jsem ji zpravu sms, ze jsem na zitrek objednana a ona na to ani nezareaguje??? MAM JI POMOCI NEBO SE NA NI VYPRDNOUT? PARDON, ALE JINAK SE TO NEDA. no, i sestricka u apolinare byla z jejiho pristupu lehce rozcarovana . CO RADITE? DIK

• Citovat
  • Upravit
5
11.5.10 21:21

pro chilli

ahojky, minimálně za sebe ti děkuji, že se snažíš pomoci. :kytka: Ten přístup mi přijde dost nefér od té paní, která vlastně potřebuje Tebe a ne ty jí.
Být v tvé pozici, a pokud bych byla rozhodnuta darovat, tak bych se po takovém jejím přístupu k ní nehlásila a darovala bez toho, aby to bylo na „její jméno“. A pokud se bojí, že by s tebou získala příliš osobní kontakt, tak mi to přijde ujeté, protože i když si přivedeš dárkyni, tak její vajíčka nikdy nedostane ta žena, která ji přivedla, právě kvůli anonymitě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.5.10 21:29

Chilli, tak jdi darovat bez toho, aniž by ses k někomu hlásila - určitě tím někomu pomůžeš. Asi se bojí, že po ní budeš chtít ještě nějaké peníze navíc :nevim: Mmch nechala by sis od posunuté paní zaplatit? Možná vlezlý dotaz, ale jsem zvědavá :oops: (Mmch, i kdyby ano, tak na tom nevidím nic špatného, jen mne zajímá jak to chodí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chilli
12.5.10 14:31

ANNKO …
diky za podporu, a jinak gino 108 mohu jit samozrejme jen tak, prihlasit se a darovat vajicka. urcite nekomu pomuzu, to je jasne. a pri teto prilezitosti bych si mohla dovolit najit si sve zarizeni, kde by mi dali odmenu nejvyssi… to jsou komercni strediska, a tato komercni strediska ani pozadavek na privedeni nemaji (treba iscare, tam mi rekli, ze maji darkyni dokonce hodne, takze tam by zeny ani necekaly. ano, pro me velka odmena, ale pro pacientku v komercnim centru podstatne vyssi naklady nez ve statnim. a jestli se to nekomu nepovede 3× pak je na tom hur, protoze ho to stoji dost penez). do statniho zarizeni slecny jako ja neboli „jen tak“ nechodi, prave kvuli te odmene a prave proto, ze se sem darkyne „jen tak“ nechodi je zde pro ne velka cekaci lhuta. to jsou me postrey. ale proc nepomoci nekomu jeste navic tim, ze si me privede? neni to pomoc dvojnasobna? myslim, ze jo. samozrejme ze vim, ze ma vajicka mit tato dama nebude a samozrejme od ni za posunuti nic nechci, jestli mi neco nabidne, dala bych ty penize na ucet sos patrik. ale vim, ze i takove slecny na netu jsou a take jsou inzeraty, potrebuji pani, dam ji 20 tis, kdyz me posune. Kdybych mela resit penize tak nejdu nikam, protoze jsem osvc a mne nikdo dovolenou nezaplati. toto nejde delat pro penize. takze jestli je tady pani z prahy, ktera nema problem se sejit, mohu ji vyrazne v poradniku posunout tak at mi napise sem vzkaz jako odpoved na muj prispevek, skoci mi to do mailu. petra

• Citovat
  • Upravit
29
19.5.10 07:25

pro chilli

zdravím tě a žasnu nad přístupem te osoby ktere se snažíší pomoct,,,ja taky shanela darkyni,aby mě posunula v pořadniku,měla jse mněkolik ale vždy byl problem bud straší,to je nad 32 let,anebo po porodu ale vždy aspon za tu snahu když sem se zeptala tak aspon sem podekovala,a až nakonec sem našlaa a sama sem tam sni nekolikrat zašla do toho centra,,s ní,,a nestale ji dekovaala)))))tak teda byt tebou tak bych se rozhodla pro jinou osobu,ktera s ibude važit víc tve snahy ,,ono čekací doby,ja čekala přes pul roku,ale jakmile sem donesla darkyni tak behem dvou tydnu se začalo neco dít,,,takže přeji hodne uspechu,a je to jen muj nazor a strach z toho ta dotyčna vážně nemusí mit,oni by nedali jí tve oocyty,,ale jen bys nahradila ženu,ktera by stimulovala vajíčka pro tu dotyčnou,,,to je takovy kolotoč)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.5.10 14:02

Ahoj Annko,

já jsem byla v Reprofitu a tam také žádnou dárkyni nemusíš vodit. Na vajíčko se čeká tak 3 měsíce a vyberou ti dárkyni i se stejnou krevní skupinou, očima jako máš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.5.10 14:05

Ahoj Chilli,
nesouhlasím s tebou, že v komerčním centru se platí víc za vajíčka. Já jsem v Brně v Reprofitu platila stejně jako v CAR na Obil. trhu v Brně. Na druhý pokus jsem čekala přes rok a nedočkala se. A ani mi nesehnali dárkyni se stejnou krev. skupinou a navíc jsou vajíčka od žen co se tam léčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí