Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, zítra mě čeká ultrazvuk a rozsudek, kdy na to.V této chvíli mám vlevo 3×13mm. ![]()
ahoj Lucko.Já byla dnes na 2 iui.Po prvé jsem měla 1folikul,tentokrát 3
takže větší šance!!!Přaju ať to vyjde ![]()
Ahoj, budu držet, ať tentokrát Ti to vyjde. Ozvi se pak.Je to opravdu, že je to jak běžné vyšetření?Jak dlouho to trvá?
Díky!je to jako běžné vyšetření
u mě to trvalo tak 5 min.Dá se to v poho vydržet ![]()
Berou se nějaké léky i potom? výsledek budu vědět tak za 14 dní?
jj,beru utrogestan 3×1 na udržení těhu a 1×1 anopyrin a 1×1 prednison.Trochu mě pobolívá podbřišek minule bolel víc,ale dá se to vydržet
a vy jste v poho nebo máte nějaké potíže??
počítám, že mi ještě pichne pregnyl, já musím brát medicriptine-občas mi hapruje prolaktin, musím brát clostilbegyt kvůli nastavení ovulace
já jsem si před pregnylem píchala menopur injekce.To ti píchnou určo pregnyl.A pak se uvidí ![]()
Budu moc ráda, když na to nebudu sama a můžu sdílet s někým stejné problémy. Na ultrazvuku mi zjistil velikost 16mm, zítra ráno jdu na pregnyl a v pondělí jdu na to v 10.3Ohod. čím déle ty hormony beru, tak mám pocit, že je břicho až moc citlivé.
Jo,jo.Já sem to taky tak cítila.Teď po druhé nic moc necítim,jen malé píchnutí sem tam
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď