Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No právě,to čekání je nejhorší!!!Ani mě nevadí čekat těch dní po iui,ale vždy na to další,ten měsíc!!Teď teda na ivf.Snad je to naše poslední čekání,uvidíme.
Co plánujete na víkend? My po dlouhé době vyrazíme na kola, když má být tak krásně. ![]()
Ahoj Lucinko.Na kole jsem byla včera s kamarádkou:bylo to fajn po dlouhé době si protáhnout tělo.Dnes je nádherně a chtěla bych vyrazit na kupák se opalovat.Máme tu kousek bazén s vodou,která má 28'C to bude super.A večer grilovat ![]()
Ahoj Hermínko, přeji příjemnou grilovačku. Na opalování budeš mít ideální středu a čtvrtek, kdy prý má být 3O.stupnů. My dneska jsme zvládli kolo, podívat se slet sokolů(spartakiádu), umyla okna a vyprala záclony. Mám tento týden anrozky, budu mít v příštích dnech rodinu na oslavu a kolegy. ![]()
Tak to přeju všechno nejlepší a brzo to miminko
my dnes super den!!!Unavení jsme jako koťata.Já jdu zase v týdnu pomáhat do hospůdky,na opalování nebude čas,ale to je dobře,alespoň mě to uteče.Pořádně si užijte oslavy ![]()
Děkuji mockrát. Spalo se mi dobře po včerejší práci. Chytila si trochu bronz?
Ahoj Luci.Trošičku
Ty tak brzo vstáváš??To já si pospím ráda
Dnes by měla dojet sestra a podívá se zítra na ten pc ať se můžem spojit a pokecat.Můj je dneska v práci,takže sama doma,asi s pejskama někam na výšlap.Vy co??
Ahoj Hermi, už se těším jak budeš mít spravený pc a pokecámen an icq. Celý týden jsem zvyklá brzo vstávat, o víkendu málokdy vydržím dlouho spát. Ráno jsme udělali vetší nákup na týden, vařila a nakonec kolo nebylo, šli podívat na vystopení-slet sokolů"-pěkné.Trochu jsem chytla ramena od sluníčka. Jak Tobě to uběhlo?
Ale jo,celkem rychle,ale už su ráda,že je večer.Začíná mě bolet podbřišek,myslim,že to brzo dostanu.Vypadá to,že to tentokrát dostanu včas.To je dobře,alespoň nebudu čekat na injekce.Čím dřív,tím líp
Tobě ať to taky brzo začne!!!
Zítra si zavolám tu ségru ať se na ten pc mrkne.Už mě to štve,je to jakési celé po… ![]()
Zítra si zavolám tu ségru ať se na ten pc mrkne.Už mě to štve,je to jakési celé po… ![]()
Ahoj Lucko,ještě jsem to nedostala,břicho mě bolí jako blázen.tak snad už se to spustí,abych si mohla jet pro ty injekce ![]()