Pondělí - 1.pokus IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1277
4.6.10 12:12

No právě,to čekání je nejhorší!!!Ani mě nevadí čekat těch dní po iui,ale vždy na to další,ten měsíc!!Teď teda na ivf.Snad je to naše poslední čekání,uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
4.6.10 12:52

V to taky doufám, že je to naposled. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
4.6.10 19:29

Co plánujete na víkend? My po dlouhé době vyrazíme na kola, když má být tak krásně. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
5.6.10 09:45

Ahoj Lucinko.Na kole jsem byla včera s kamarádkou:bylo to fajn po dlouhé době si protáhnout tělo.Dnes je nádherně a chtěla bych vyrazit na kupák se opalovat.Máme tu kousek bazén s vodou,která má 28'C to bude super.A večer grilovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.6.10 20:04

Ahoj Hermínko, přeji příjemnou grilovačku. Na opalování budeš mít ideální středu a čtvrtek, kdy prý má být 3O.stupnů. My dneska jsme zvládli kolo, podívat se slet sokolů(spartakiádu), umyla okna a vyprala záclony. Mám tento týden anrozky, budu mít v příštích dnech rodinu na oslavu a kolegy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
5.6.10 20:51

Tak to přeju všechno nejlepší a brzo to miminko :hug: my dnes super den!!!Unavení jsme jako koťata.Já jdu zase v týdnu pomáhat do hospůdky,na opalování nebude čas,ale to je dobře,alespoň mě to uteče.Pořádně si užijte oslavy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
6.6.10 06:52

Děkuji mockrát. Spalo se mi dobře po včerejší práci. Chytila si trochu bronz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
6.6.10 10:13

Ahoj Luci.Trošičku :-) Ty tak brzo vstáváš??To já si pospím ráda :-) Dnes by měla dojet sestra a podívá se zítra na ten pc ať se můžem spojit a pokecat.Můj je dneska v práci,takže sama doma,asi s pejskama někam na výšlap.Vy co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
6.6.10 20:01

Ahoj Hermi, už se těším jak budeš mít spravený pc a pokecámen an icq. Celý týden jsem zvyklá brzo vstávat, o víkendu málokdy vydržím dlouho spát. Ráno jsme udělali vetší nákup na týden, vařila a nakonec kolo nebylo, šli podívat na vystopení-slet sokolů"-pěkné.Trochu jsem chytla ramena od sluníčka. Jak Tobě to uběhlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
6.6.10 20:10

Ale jo,celkem rychle,ale už su ráda,že je večer.Začíná mě bolet podbřišek,myslim,že to brzo dostanu.Vypadá to,že to tentokrát dostanu včas.To je dobře,alespoň nebudu čekat na injekce.Čím dřív,tím líp :potlesk: Tobě ať to taky brzo začne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
6.6.10 20:15

Zítra si zavolám tu ségru ať se na ten pc mrkne.Už mě to štve,je to jakési celé po… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
6.6.10 20:15

Zítra si zavolám tu ségru ať se na ten pc mrkne.Už mě to štve,je to jakési celé po… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
7.6.10 16:55

poslala jsem ti soukr.zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
7.6.10 19:55

Už jsem ji četla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
9.6.10 10:10

Ahoj Lucko,ještě jsem to nedostala,břicho mě bolí jako blázen.tak snad už se to spustí,abych si mohla jet pro ty injekce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí