Pondělí - 1.pokus IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
22.5.10 08:24

Já musím mít měsíc pauzu, dlouho jsem brala hormony. Vidím to na konec června. Musíš prodělat nějaké vyšetření před IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
22.5.10 17:27

jen jdu na genetiku.Brali mě krev a výsledky 26.6.Lucko,sned se nám to povede :nevim: Je to strašné,pořád dokola..... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
23.5.10 08:48

Taky jsem z toho unavená, že řeším to samé každý měsíc. Musíme věřit, že to vyjde. Ten čas zkouší naší trpělivost. Občas už mě nebaví odpovídat, tak kdy budete mít rodinu a na co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
23.5.10 21:05

To jsme na tom stejně :-( já jsem si pořídila pejska a teď už mám doma 2.jeden nestačil :dance: Ať na to pořád nemyslím a pomáhá mě to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
23.5.10 21:37

Pejsek-to jak mimino(další člen rodiny). My doma žádné zvířátko nemáme. Bohužel je mi už přes 30 a plno mých známých ted rodí nebo čekají druhé. Já jsem nedávno změnila zaměstnání, máme tam moc fajn partii, díky tomu myslím na jiné věci.Jsi mladší?Dneska bylo krásně, tak jsme s manželem zašli na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.5.10 07:28

Jsem moc ráda, že si můžu o tomto s někým promluvit. Kdo to nezažil, neví o čem mluvím. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
24.5.10 09:45

Luckabrno: ahoj, me je taky pres 30, snazime se neco okolo 2let, 1. IUI minulou stredu a ted cekam…moc v to neverim, jekiloz mam silene stresy v praci.Vsechny me kamaradky maji aspone jedno dite a ja porad nic, taky me to stve, ale co se da delat :o(snayime se na to nemyslet , ale nejde to…krom toho pejska nemame ale mame dve kralice :o)a to nam dela velkou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.5.10 12:00

Lucinko,mě bude pomalu 29 let.Já jsem teď ještě přišla o práci,no ale jsem aspoň doma,když už nic :roll: Nedá se,zkouším hledat,zatim marně :nevim: Jsem taky mooooc ráda,že si o tom mužem spolu pokecat :lol: Pomáhá mě to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.5.10 12:02

Miki:hodně holkám vyšlo iui na poprvé :kytka: Tak doufej!!!!!!!!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
24.5.10 12:33

No doufam :-) …ale raději počítám s tou horší variantou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.5.10 12:49

Přesně to jsem říkala taky a nevyšlo to :-( Teď už musim myslet pozitivně,nebo by mě z toho kleplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
24.5.10 12:59

Tak já budu :o) musím, kolikáté IUI máš za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.5.10 13:00

miki 2 nevydařené iui.Na 3tí už nejdu a příští měsíc nás čeká 1 IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
24.5.10 13:23

Ty jo tak to držím palce, a snažení je jak dlouhé už ? IVF kde?Já jsem v ISCARE Praha takže uvidím…pokud se nezadaří tak také IVF…snad ta vyjde :wink: musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.5.10 15:12

Ahoj Miki, musíš věřit, že to vyjde hned na poprvé, budu držet palečky :-P Nesmíš na to myslet. 8. jsi jdu domluvit další pokus. Jsme skoro stejně staré (o rok víc). My se snažili přes dva roky, ted jsem si dala rok pauzu kvůli změně zaměstatnání. Před tím jsem už začala chdoit do CARu, ale pořád mě posílali na různá vyšetření, které jsme měla stejně už podložené gynekologem a nikam to nevedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí