Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hermi, s tou práci mě to mrzí. Moc bych Ti přála, aby ta rodina přišla a měl člověk úplně jiné starosti. Budu na tebe myslet. Já mám smlouvu na dobu určitou, je mi to už jednou-rodina důležitějsí!!Kdy máš domluvenou další konzultaci? ![]()
ahoj Luckabrno, to vis ze verim-doufam, v praci take zadna slava, same stresy, chtel ajsme ted zmenit, ale nevyslo to, nechce se mi hledat, spatne nacasovani…musim to tu vydrzet, hlavne at uy se neco podari
a tobe taky.
Já jsem nejdříve tadky nechtěla měnit to zaměstnání, když jsem plánovala rodinu. Jenže přišla dobrá nabídka a hlavně v tom CARu termín 1.pokusu byl stále v nedohlednu. Já věřím se nám to podaří do prázdnin. Ty už budeš vědět za týden co a jak. Jak se cítíš?
Cítím se super, jako každý měsíc
musím počkat do příští středy a uvidím, ale když se to má stát tak se stane…a co vůbec děláš?ještě bych se zeptala měříš stále bazálku, piješ čajíky apod?
Učím na střední škole a Ty? Přiznám se, že jsem si nikdy neměřila bazálku a žádné čaje…Kámoška mi doporučovala, ať beru Wobenzyn.
Kolik Vás stálo ten pokus, pokud má CAR smlouvu s Vaší pojištovnou?
)učitelka?Já jsem taky, ale neučím tady v Praze hodne spa ne placene, delam v IT takovy nezazivny obor
. čaj piju kontryhelovy jenom do ovulace je vyborny na pripravu delozni sliznice, a bazalku jsem si ted prestala merit po 12 mesicich, uz to nemelo cenu. Jakekoliv vitaminy jsou fajn pokud obsahuji Kys. listovou, coy obsahuji vsechny
tak papat.
Já jsem platila, protože nemají s mojí pojištovnou smlouvu.Přišla jsem tam a hned jsem šla na pokus.Musíš si věřit, že na další pokus už nepůjdeš!Tady lije jak z honve,napotvoru jsem si zapomněla děštník.
Ahojky
Snažíme se 3 roky.Chodím do Zlína Miki.Konzultaci mám domluvenou podle toho kdy to dostanu,nějak 8.6.Nemám to nikdy včas
Snad tentokrát co nejdřív
Pila jsem kontryhel,maliník,wobenzyn jsem též brala,BZ jsem měřila a nic…nic…nic.IVF musí pomoct!!!
Hermi, neuvažuješ o minimálce-menší zlo než na tělo a na peněženku? ![]()
Je to méně hormonů, než u klasického IVF, může být méně vajíček-trochu menší šance(levnější varianta).
Aha,tak to tu šanci radši větší,když už..tak aby to stálo za to ![]()