Pondělí - 1.pokus IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
24.5.10 15:15

Hermi, s tou práci mě to mrzí. Moc bych Ti přála, aby ta rodina přišla a měl člověk úplně jiné starosti. Budu na tebe myslet. Já mám smlouvu na dobu určitou, je mi to už jednou-rodina důležitějsí!!Kdy máš domluvenou další konzultaci? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
24.5.10 15:33

ahoj Luckabrno, to vis ze verim-doufam, v praci take zadna slava, same stresy, chtel ajsme ted zmenit, ale nevyslo to, nechce se mi hledat, spatne nacasovani…musim to tu vydrzet, hlavne at uy se neco podari :wink: a tobe taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.5.10 15:37

Já jsem nejdříve tadky nechtěla měnit to zaměstnání, když jsem plánovala rodinu. Jenže přišla dobrá nabídka a hlavně v tom CARu termín 1.pokusu byl stále v nedohlednu. Já věřím se nám to podaří do prázdnin. Ty už budeš vědět za týden co a jak. Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
24.5.10 15:55

Cítím se super, jako každý měsíc :lol: musím počkat do příští středy a uvidím, ale když se to má stát tak se stane…a co vůbec děláš?ještě bych se zeptala měříš stále bazálku, piješ čajíky apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.5.10 16:09

Učím na střední škole a Ty? Přiznám se, že jsem si nikdy neměřila bazálku a žádné čaje…Kámoška mi doporučovala, ať beru Wobenzyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.5.10 16:11

Kolik Vás stálo ten pokus, pokud má CAR smlouvu s Vaší pojištovnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
24.5.10 16:15

:o)učitelka?Já jsem taky, ale neučím tady v Praze hodne spa ne placene, delam v IT takovy nezazivny obor :roll:. čaj piju kontryhelovy jenom do ovulace je vyborny na pripravu delozni sliznice, a bazalku jsem si ted prestala merit po 12 mesicich, uz to nemelo cenu. Jakekoliv vitaminy jsou fajn pokud obsahuji Kys. listovou, coy obsahuji vsechny :wink: tak papat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
24.5.10 16:15

no IUI me nestalo nic, ale IVF cekam ze bude palka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.5.10 16:22

Já jsem platila, protože nemají s mojí pojištovnou smlouvu.Přišla jsem tam a hned jsem šla na pokus.Musíš si věřit, že na další pokus už nepůjdeš!Tady lije jak z honve,napotvoru jsem si zapomněla děštník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.5.10 19:17

Ahojky :-) Snažíme se 3 roky.Chodím do Zlína Miki.Konzultaci mám domluvenou podle toho kdy to dostanu,nějak 8.6.Nemám to nikdy včas :roll: Snad tentokrát co nejdřív :-) Pila jsem kontryhel,maliník,wobenzyn jsem též brala,BZ jsem měřila a nic…nic…nic.IVF musí pomoct!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.5.10 19:54

Hermi, neuvažuješ o minimálce-menší zlo než na tělo a na peněženku? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.5.10 20:11

Luci,promiň ale co to je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
25.5.10 06:04

Je to méně hormonů, než u klasického IVF, může být méně vajíček-trochu menší šance(levnější varianta).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
25.5.10 09:04

Aha,tak to tu šanci radši větší,když už..tak aby to stálo za to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
25.5.10 13:48

Hermi, tentokrát Ti to vyjde-uvidíš :huban: