Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky to musíme zváldnout:o) cítím to že brzy budeme těhu
musíme být…hodně štěstí
Já jak jsem doma,tak mě to vubec neutíká
Ale zitra jedu na výlet do zoo,tak zese 1 den uteče rychleji!A to počasí u nás je hnusné,pořád přeháňky.Ach jo ![]()
Holky, už se těším jak budem všichni těhu a budeme se dělit o zážitky!! ![]()
Hermi, přeji ať Ti vyjde počasí na ZOO. Já byla u Vás v ZOO na Vánoce. Tady v Brně je všelijaké počasí, včera byly mračka a pořádný déšť. Teď svítí sluníčko, vedro před deštěm. Takové počasí už dlouho nebylo v květnu.
joj,díky
Ty jdeš 8mého na konzultaci,že??To pujdem tak zároveň ![]()
Jdu na půl čtvrtou, budu na Tebe myslet.Jsem zvědavá s čím doktor přijde. Ještě prvního
jdu ke svému gynekologovi, něco mi našel na ultrazvuku.
Myslím si, že ne.Pořádně jsem tomu nerozuměla. Prvního budu chytřejší a pak ti dám vědět.
luci,tak my tam dojedem a začalo pršet a pršelo celou dobu,jeli jsme zpět a začalo svítit slunko.to je pech ![]()
To počasí ci opravdu děla co chce. Každý dne nosím si děštník a zatím jsem ho nepotřebovala, když ho nemám-tak lije jak z konve.
Dnes nic moc.Jen lenoším
Večer jdeme opékat.Pořád něco vymýšlím,aby to utíkalo.Už aby byl červen ![]()
Je dobře, že máš nějaký program. to čekání je děsný, člověk čeká na jeden den v měsíci. V červnu budu to prožívat s tebou a pak ty zase se mnou na konci(to už budeš těhu
)Občas zajdeš někam s kámoškama?
Ted jo,lucko,chodím.Včera jsme pařily s kamarádkou
Super akce,ani bych nepila,ale dozvěděla jsem se,že je má sestřenka těhotná,je s klukem 3 měsíce,je mladší a tak mě to nějak vzalo!Potřebovala jsem se „odreagovat“A pomohlo to dost ![]()
Já to mám stejné se švagrovou. Mám velmi dobrou partii v práci, pořád se něco děje. Snažím se na to nemyslet, občas když jedu domů a vidím ty maminky s kočárky, trošku to zabolí. Jinak jsem v pohodě.to jsem ráda, že Vám včera akce vyšla.