Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jj
Dnes je nádherně.A zrovna jdu na celý den do"práce"pomáhám občas s hospodě u mého strejdy.Tak o víkendu mám o zábavu postarané
Alespoň to uteče
A tobě lucinko přeju mooooc krásný slunečný víkend!! ![]()
Tobě Hermínko přeji taky hezký víkend, zítra jedem zkontrolovat chatu s tchýní. AT ti to rychle utíká v práci, hlavně že jsi mezi lidma. U nás se udělalo krásně, tak jsme byli s manželem na zahrádce -na večeři.
To máte fajn,že máte chatu
Dnes opět do práce,alespoň je sranda.Ale pořád mě to pomalu utíká,chtělo by to zrychlit!Luci o vás rodina ví,že chodíte na iui???U nás je to tak,že jsme to normálně řekli..
Naši ví, že o tom uvažuji, ale neřekla jsem jim, kdy na to jdu. Ví to pár mojich známých. Já bych klidně brala dvojčata. Vím, že to to bylo náročné,ale hlavně kdyby aspon něco bylo. Taky si podepisovala před zákrokem papír-rizika…Co vaši-podporují?
Je pravda, že ten čas moc neutíká.Jsem zvědavá na čem se za 14 domluvíme s doktorem. Za poslední dobu nebyl moc čas jezdit na chatu, byla tma často tchýně.Ale je tma moc krásně.
O nás to ví celá rodina.Pomáhájí nám i finančně.Papír jsme též podepisovali.Jsem taky pro dvojčátka,ale alespoň jedno
Dnes ještě do práce a pak celý týden budu zase „odpočívat“ Já jsem taky strašně zvědavá ![]()
Nechtěla bys někdy pokecat na icq v určitou dobu?Včera nádherně a dneska počasí nic moc.
Ahoj Lucko,to víš,že chtěla.Akorád nám blbne teď internet,tak snad bude brzo ok.Pak se domluvíme a pokecáme.Zatím jsem ráda,že jsem se dostala sem i když mě nejdou někdy odesílat moje příspěvky,musim to zkoušet vícekrát ![]()
Pak dej vědět kdy pokecáme-budu ráda. Jak odpočíváš doma?Tady zase prší. Dneska jsem byla na kontrole, stále tam něco mám na utrazvuku, musím čekat jak budu mít hned MS, tak to jdu zase zkontrolvat a uvidí se. Vidina dalšího pokusu možná bude odložena.Musím věřit, že to nic nebude.
Ahoj Lucko.To je děs,mrzí mě to,ale cysta to neni,že??U nás záplavy,hrůza.Ještě že bydlíme na kopcy.Volna si užívám doma v postely,pže nic jiného se nedá dělat.Je to hrůza,depresivní počasí.A to jsem se těšila,že budu chodit na procházky se psama.Jsem strašně zvědava,co ti zjistí..třeba jsi těhotná ![]()
Ahoj Hermi, cysta to není, spíš polyp-musela bych na hysteroskopii - uvidíme na konci června.Já si neuvědomila, že bydlíš ve Zlíně, teď píšou jak je výhlašen stav nebezpečí. Pršelo celou noc a ted taky.Můžeš si zalehnout ke knížce.
Lucko,tak to je mi líto,vůbec nevim co polyp je.Ale snad to neni nic vážného.Jinak dnes první den krásně a aby nám nebylo smutno po dešti,tak už zase prší.A to jdeš až na konci června na kontrolu??
Já musím jít během MS na ultrazvuk, ještě jednou na potvrzení(už teď je jasné, že jdu na hysteroskopii)a domluvit si to vyšetření. Ten polyp může zapřičinit, že neotěhotním. O víkendu má být krásně, doufám že vyrazíme na výlet.Třeba se nám podaří oběma otěhotnět do konce prázdnin. Ty vidíš zhruba kdy na stimulaci? ![]()
já už čekám jen na menstruaci.Mám ji dostat příští týden.A hned valim pro injekce
už aby to bylo.No a jak píšeš,ke konci prázdnin už budu vědět jestli to vyšlo nebo ne.A ty poté hysteroskopii půjdeš hned na iui???
Hned jak to půjde, tak valím na IUI.Ten čas to je potvora-jen čekat a čekat. ![]()