Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
žádné bolesti vůebc nemám, cítím se velmi dobře. uvidíme co přinesou další dny a jak se cítíš Ty?
Mě občas pobolívá podbřišek a prsa mě šíleně bolí,uplně stejně jako prvně ![]()
Ahoj Hermi, cítím se dobře, akorát mírně špiním. Jsem opravdu zvědavá, jak to dopadně, škoda, že ještě další týden. A jak cítíš Ty?
Který den si budeš dělat test?Budu držet palečky, aby to každým dnem ta bolest přestala. ![]()
Lucko,já zatím neuvažuju kdy si budu dělat test,nechci se těšit a pak byt zklamaná
Takže to nechám až uplně na konec než pujdu na kontrolu,jestli to nedostanu ![]()
Ahoj Lucko
,tak jak to u tebe vypadá???Já cítím,že to každou chvilku dostanu.No nedá se nic dělat,ale rozhodli jsme se,že už do 3 iui nepujdeme,ale skočíme přímo do 1 ivf.V pátek jdu do caru domluvit se co a jak.Ať to dopadne jak má ![]()
Za poslední dva dny mám strašně nalitá prsa, takže si myslím, že to také dostanu. Když ted o tom přemýšlím, tak se objednám na konzultaci, stejně bych tam musela za každých okolností. Musíme věřit, že to jednou přece musí vyjít. Pak mi napiš, co Ti řekli v CARu.
Ahoj Luci!!!
Byla jsem v pátek u doktorky a domluvili jsme se na příští měsíc začínám stimulovat na ivf
je větší pravděpodobnost
Ty co:?: Snad jsi to nakonec nedostala ![]()
Ahoj Hermi, nakonec jsem to dostala, zítra musím jít na kontrolní krev a domluvím si další konzultaci. vidím to na další pokus ke konci června.
Ach jo
,tak budem alespoň společně stimulovat,teda já na ivf a ty na iui.A tentokrát to vyjde…to cítím ![]()
Musíme věřit, že to teď bude naposledy
Už víš, kdy začneš další kolo?
jojo,měla bych to dostat nějak kolem 8mého,tak začnu hned stimulovat.A tobě co řekli???Kdy zase iui???
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď