Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
žádné bolesti vůebc nemám, cítím se velmi dobře. uvidíme co přinesou další dny a jak se cítíš Ty?
Mě občas pobolívá podbřišek a prsa mě šíleně bolí,uplně stejně jako prvně ![]()
Ahoj Hermi, cítím se dobře, akorát mírně špiním. Jsem opravdu zvědavá, jak to dopadně, škoda, že ještě další týden. A jak cítíš Ty?
Který den si budeš dělat test?Budu držet palečky, aby to každým dnem ta bolest přestala. ![]()
Lucko,já zatím neuvažuju kdy si budu dělat test,nechci se těšit a pak byt zklamaná
Takže to nechám až uplně na konec než pujdu na kontrolu,jestli to nedostanu ![]()
Ahoj Lucko
,tak jak to u tebe vypadá???Já cítím,že to každou chvilku dostanu.No nedá se nic dělat,ale rozhodli jsme se,že už do 3 iui nepujdeme,ale skočíme přímo do 1 ivf.V pátek jdu do caru domluvit se co a jak.Ať to dopadne jak má ![]()
Za poslední dva dny mám strašně nalitá prsa, takže si myslím, že to také dostanu. Když ted o tom přemýšlím, tak se objednám na konzultaci, stejně bych tam musela za každých okolností. Musíme věřit, že to jednou přece musí vyjít. Pak mi napiš, co Ti řekli v CARu.
Ahoj Luci!!!
Byla jsem v pátek u doktorky a domluvili jsme se na příští měsíc začínám stimulovat na ivf
je větší pravděpodobnost
Ty co:?: Snad jsi to nakonec nedostala ![]()
Ahoj Hermi, nakonec jsem to dostala, zítra musím jít na kontrolní krev a domluvím si další konzultaci. vidím to na další pokus ke konci června.
Ach jo
,tak budem alespoň společně stimulovat,teda já na ivf a ty na iui.A tentokrát to vyjde…to cítím ![]()
Musíme věřit, že to teď bude naposledy
Už víš, kdy začneš další kolo?
jojo,měla bych to dostat nějak kolem 8mého,tak začnu hned stimulovat.A tobě co řekli???Kdy zase iui???