Poraďte - jak fungují rodinné finance?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
16.1.10 15:10

lol -možná, že až otěhotníš a budeš čekat dítě zjistíš co ostatní cítí..Ano je to hrdost, co člověk cítí..S tím nic nenaděláš, a že ti vadí výrazy???… tvá věc. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.2.10 21:19
lol píše:
holky klidek, ja tady urcite nechci nikoho odsuzovat, to mi vubec neprislusi, jen nesnasim takovy ty chvastaci kecy, jako tady nektere z nas maji. Skromonost mam rada, tot vse a jestli ma nekdo dite v 18ti nebo ve 30ti, jeho problem…jen mi vadi, ze nekdo si porizuje dite mladej a neustale s tim machruje…ptz si myslim, ze to k vychloubani zrovna neni, je to jen jeho potreba a to je jedine co jsem tady chtela zkomnentovat. Ale ze to tak nekdo citi, ja mu to preju, jen ty vyrazy by se nekdy mohly krotit 8-)

nemám pocit,že bych s tím machrovala.. jen jsem psala,že prostě těhotná v 18 jsem no.. to je celý… ,ale je fakt,že jsem na to,že budu maminka hrdá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
14.2.10 21:42

teda jsemtady z tý debaty nějaká zmatená, původně jsem nechtěla ani zasahovat, ale nedá mi to. Myslím, že každá žena, by měla být hrdá, že je těhotná. Ať si každý pořídí dítě, kdy se na něj cítí a touží po něm, i když v případě zakladatelky tého diskuze mi to přijde unáhlené. Né kvůli věku, ale zázemí, které může dítěti nabídnout. Já měla první dítě v 21 letech, toužila jsem po měm a dodnes jsem toho nikdy ani vteřinu nelitovala, že jsem nepočkala. Druhé ve 25 letech a třetí ve 29. A toužíme ještě po jednom. Každé těhu jsem si užívala a byla jsem na něj hrdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.10 15:17

Ahoj,
mě je čerstvých 23let a mám 3měsíční holčičku. Od 15ti jsem toužila po miminku a byla jsem rozhodnutá, že ho s přítelem bude mít hned po maturitě.Než jsem došla k maturitě tak jsem se s přítelem rozešla a našla si jiného. Po maturitě jsem se k němu odstěhovala a rozhodla se, najít si práci, získat praxi a třeba za rok si pořídit mimčo. Plat jsem měla minimální a najednou jsem si uvědomila jak to je náročné přispívat na nájem, na jídlo (přijde mi rozumné aby se partneři o náklady dělili) občas si něco koupit, pak všechny ty narozeniny, svátky, vánoce. S touhou po miminku zároveň rostla má touha dát mu všechno to, co jsem jako malá neměla a zajistit ho.Takže ve finále jsme spořili, šetřili, plánovali. Máme byt, auto, žádné dluhy a teď i miminko, myslím že to je ideální stav.
Jestli ti můžu doporučit - nejdřív si zajistěte pevné zázemí a pak teprve miminko. Žít s mužem je něco jiného než žít s rodiči. Raději to ještě zvaž, jsi mladá a nic ti neuteče. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí