Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Pan Stepan ta barva se míchá s peroxidem. To máš stejný princip jak u barvy na vlasy, také se míchá s peroxidem.
Pokud pujdeš do prodejny, kde tu barvu mají, určitě ti tam řeknou i poměr toho mícháni ![]()
@andice barvi si doma, ze všech barev se mi nejvíc osvědčila refectocil, takové ty z drogerie, co tu někdo doporučuje, fakt nevydrží, tahle drží dlouho a sytě a o to ti jde. nech si udělat permanent, u někoho, kdo to umí, bud u pí štědré, vygoogli si ji, pokud jsi z prahy.-pozor, je arogantní a drahá, ale fakt máš na léta pokoj, nebo v www.ulk.cz.na trhání a úpravu si kup dobrou pinzetu, slušné mají v rossmannovi i dm, ale je to o tom zkoušet, která ti vyhovuje
@yourlady Souhlasím s pinzetou z Rossmanna, z DM se mi neosvědčila.
Tak jsem koupil Delia Color cream 15 ml za 45 Kč. Nevíte, jak to aplikovat, aby to na obočí dlouho vydrželo? Doporučují peroxid v poměru 1:1, takže předpokládám, že při jiném poměru to může být ostřejší a trochu déle vydržet. Tedy více nebo méně peroxidu? Při nejhorším mně vypadá obočí ![]()
Ahoj potřebovala bych pomoct před chvíli jsem si šla trochu oholit srostlé obočí a ujelo mi skoro čtvrt obočí nevíte za jak dlouho doroste nebo jak to mam zakryt? Nechci aby to bylo ve škole nějako hodně poznat…děkuji za odpověď…
![]()
@Anetýýsek píše:
Ahoj potřebovala bych pomoct před chvíli jsem si šla trochu oholit srostlé obočí a ujelo mi skoro čtvrt obočí nevíte za jak dlouho doroste nebo jak to mam zakryt? Nechci aby to bylo ve škole nějako hodně poznat…děkuji za odpověď…![]()
![]()
domalovat tužkou? Doroste to tak za týden nebo dva…Příště radši vytrhávej pinzetou.