Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky
vždy jste mi dobře poradily, takže se na vás obracím. Moje trápení je obočí. Tak jako ne že bych z toho nespala nebo nevycházela mezi lidi
, ale mám obočí hodně řídké (dědičné) a bez tužky bych se neobešla. Někdy si ho nechám nabarvit, jenže to je tak na dva dny, jak to nemá na čem držet. Přijde mi, že s tužkou je to moc pracné a už mi to ani nepřijde nenápadné. Nemáte nějaký zlepšovák? Tak asi přípravek, po kterém by obočí narostlo neexistuje, ale třeba něco jiného než tužku případně nějakou dobrou tužku? Prostě aby to vypadalo přirozeně, děkuji. A. Na tetování si zatím netroufám ![]()
V Oriflame byly jednu dobu takové jakoby stíny na obočí, nanášelo se to štětečkem, používala to kamarádka a taky má řídké obočí..
A můžu se zeptat, vypadalo to lépe než tužka a přirozeně? To by možná nebylo špatný. ![]()
Ona má obočí strašně tenký, jednou si ho tak blbě vytrhala o od té doby jí to prostě nenarostlo, tak se snaží dělat zázraky. Přišlo mi to lepší, bylo zvýrazněno obočí, ne ta kůže pod tím..
našla jsem to, je to tohle
Používám Biohair max, je to na růst řas a obočí. Stojí cca 130 Kč. Řasy zhoustly a obočí roste, taky jsem měla vynechavky, ale je to běh na dlouhou trať ![]()
Moje bývalá kolegyně si nechala udělat tetování obočí, nevím jestli to teda je přímo tetování, ale něco na ten způsob. Vypadalo to i pěkně, ale vím, že to musela chodit doplňovat, jak často si už nepamatuji.
@Katchus píše:
Používám Biohair max, je to na růst řas a obočí. Stojí cca 130 Kč. Řasy zhoustly a obočí roste, taky jsem měla vynechavky, ale je to běh na dlouhou trať
a to je v lékárně?
Lépe než tužka na obočí bude vypadat kombinace vosku a stínu na obočí. Já nejčastěji používám tuto paletku od Benefitu a nemůžu si ji vynachválit.
@Lizzi Děkuji moc
, určitě zkusím objednat, ale vůbec netuším, jestli někdo z mého okolí dělá orif.
@andice píše:
Ahoj holkyvždy jste mi dobře poradily, takže se na vás obracím. Moje trápení je obočí. Tak jako ne že bych z toho nespala nebo nevycházela mezi lidi
, ale mám obočí hodně řídké (dědičné) a bez tužky bych se neobešla. Někdy si ho nechám nabarvit, jenže to je tak na dva dny, jak to nemá na čem držet. Přijde mi, že s tužkou je to moc pracné a už mi to ani nepřijde nenápadné. Nemáte nějaký zlepšovák? Tak asi přípravek, po kterém by obočí narostlo neexistuje, ale třeba něco jiného než tužku případně nějakou dobrou tužku? Prostě aby to vypadalo přirozeně, děkuji. A. Na tetování si zatím netroufám
Používám stíny na obočí ze Sephory… ![]()
@Princess V. píše:
Lépe než tužka na obočí bude vypadat kombinace vosku a stínu na obočí. Já nejčastěji používám tuto paletku od Benefitu a nemůžu si ji vynachválit.
Děkuji, o tom jsem slyšela, ale v Douglesu neměli. Jinde zase neměli tester, ještě se na to poptám.
@Princess V. píše:
@andice Benefit mají z kamenných parfumerií pouze v Sephoře
aha, tak zkusím u nás v Olympii, tam by mělo být. Děkuji moc, kéž by měli tester, abych si to mohla vyzkoušet.
Můžeš si zkusit sehnat kapky Lumigan. Používá se to na řasy, ale myslím, že na obočí to bude fungovat taky